Zoidberg Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 I ja jedva cekam Brotherhood, odavno mi se nije desilo da neku igru toliko ocekujem Ezio ce jos vide da jebe keve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Izašo HAWX 2. Izgleda toliko loše da mi je žao da potrošim disk za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 izasli novi wormsi.Nazalost sranje,umro jos jedan serial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 @Mauzer Jel narucujes preko shopto? Znam da su cene duplo nize nego kod nasih lopova, al' deru li na carini? Drug je nedavno narucivao GOW i proslo je, a video sam par puta po forumima da djubrad sa carine nekad oderu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) Nisu djubrad samo jer postuju zakon Djubrad su kad ti ocarine i onaj zakonski minimum koji se ne carini (bese oko eur20). Ali ako si tog meseca vec porucivao nesto pa ti sa drugim paketom u zbiru prelazi to onda ocarine sta god da je. Racunaj uvek da ces na carinu i pdv dati 30% sume igra+shipping. Edited September 1, 2010 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Ako narucujes sa shopto-a ne moras da brines o carini. Meni cak ni majicu nisu ocarinili . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Не знам је ли неко поменуо, али у припреми су "Јунаци" 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Mene mnogo vise interesuju Junaci 3 novi deo sto prave Rusi. Nikako da izadje. Junaci 6 ce opet biti nabudzeno sranje. heroji sa dobrom grafikom su sranje po definiciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 @23/16: nema nikakve veze od koga kupujes... cak i da je to super happy friendly sajt koji ce da slaze za tebe i napise da je poklon ili da je vrednost mnogo manja nego sto jeste nisu carinici glupi. Verovatno je suma bila dovoljno mala da se ne carini. Ili je bilo davno, u vreme kad nisu carinili stvari koje staju u kovertu. Mislim nije mi motiv da ti kenjam nego info koji dajes nije tacan za sve slucajeve pa da se neko ne zaleti i naruci 20 stvari misleci da nema carine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 http://www.thebible-onlinegame.com/ traze ekipu za beta verziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Da li neko moze da mi pomogne sa ovim mrtvim errorom? Naime, instalirao sam Aliens vs Predator Razorovu verziju. Krekovao i kada hocu da pokrenem igru kaze mi: "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail." Imam Vistu 64bita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 @23/16: nema nikakve veze od koga kupujes... cak i da je to super happy friendly sajt koji ce da slaze za tebe i napise da je poklon ili da je vrednost mnogo manja nego sto jeste nisu carinici glupi. Verovatno je suma bila dovoljno mala da se ne carini. Ili je bilo davno, u vreme kad nisu carinili stvari koje staju u kovertu. Mislim nije mi motiv da ti kenjam nego info koji dajes nije tacan za sve slucajeve pa da se neko ne zaleti i naruci 20 stvari misleci da nema carine. Ako narucujes samo jednu stvar sa shopto-a jako je mala sansa da ces platiti carinu. 10-tak drugara je sem mene narucivalo(svaki makar 5-10 puta) i NIKADA niko nije platio carinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 (edited) Pa gde je onda nesporazum? Jedna stvar u smislu jedna igra najcesce i nije preko 20eur @morphy: side by side ako ne gresim ima veze sa visual studiom, treba da se reinstalira/updateuje/sta god Edited September 6, 2010 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Pa gde je onda nesporazum? Jedna stvar u smislu jedna igra najcesce i nije preko 20eur Tesko da igra nije preko 20e. Nije cak ni bitno koliko je, jer cena ne pise na posiljci. Sa bilo kog drugog sajta kada narucujes, imas 50% sanse da ce gospodja Evica da te ocarini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 @morphy: side by side ako ne gresim ima veze sa visual studiom, treba da se reinstalira/updateuje/sta god Hmmm... A sta tacno od toga treba da se uradi? Kada odem u Uninstall or change a program, vidim da imam Microsoft 2005, 2008, i 2010 verzije Visual C++-a. Sprzio sam odatle sada one verzije sa x86, a ostavio one sa x64, al i dalje ne radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Evo namestio sam... Uninstalirao sam sve verzije Visual C++-a i instalirao samo onu veziju sto sam dobio sa AvP-om. Works like hell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 ahahaha!!!IMA BOGAAAA IZLAZI DUKE NUKEM FOREVER!!!Preuzeo ga gearbox!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Cekao sam mafiju 60 godina,otac i mati jos 50,i baba i deda 70 i na kraju skinem i skontam da mi je graficka sranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 ahahaha!!!IMA BOGAAAA IZLAZI DUKE NUKEM FOREVER!!!Preuzeo ga gearbox!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Cekao sam mafiju 60 godina,otac i mati jos 50,i baba i deda 70 i na kraju skinem i skontam da mi je graficka sranje... Potpuno ista prica kod mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=klixN7DOLhc Ukratko, ubačen iron sight pogled, i mora da se jede i pije redovno na HC modu. Znači Alan Wake je samo do 16. novembra igrica godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 The fuck...Taman sam se zaigrao sa Mafiom kad ono kraj...Jebote, toliko odlagali za pisljivih 10 sati gameplaya, jos nema ni sporednih misija... Upravo to.Odigrah danas do kraja,i reakcija na kraj "Sta je ovo koji kurac?!?!?Vec gotovo?!?!?!?".Ja sam igrao 13 sati,posto sam izmedju misija se zajebavao po gradu.Generalno,igra jeste razocarenje.Mislim,dobra je igra,ali toliko ocekivana igra zasluzuje vise.Nema side misija,pare ne znace nista posto sem odece i upgrade kola nista ne mozes uzeti,i naravno ta duzina igre. Naravno da ima i dobrih stvari.Grafika je sjajna,pokreti i kombat sistem odlicni,ona misija u zatvoru je super,prica generalno je jako dobra,ali svejedno sam ocekivao mnogo vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Sve u svemu Mafia 1 je kult nenadjebivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Apsolutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-alice-madness/704476 http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-metal-gear/704566 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts