Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako bude viška plakata, stavite da i obični smrtnici mogu da ih dobiju il' kupe za neku siću...

ako ostane, bice da se deli. plakate ne naplacujemo :)

Posted

Slikanje i snimanje je, kao i uvijek, zabranjeno.

Cekaj, to znaci da nece moci da se unese aparat? I kako to mislis kao i uvek, pa uvek je bilo brdo aparata :D

Posted

Pa, jeste bilo, ali je zabranjeno. Od ovih postoji strogo naglaseno zabranjeno slikanje. Ti vjerovatno mozes da uneses aparat, ali ako te obezbjedjenje vidi da fotografises, posebno sa blicom, mislim da ce ti oduzeti aparat 100%

Posted

Necu dati sutra nikome da me iznervira ! Kai kada se bude onako nasmejao sve ce nestati , samo Gamma Ray u glavi i nista vise !!!

Posted (edited)

To za markere smo jedino doživeli smaranje od strane onih fašsita u Ekspo centru kad je bio Legacy fest. Što se tiče aparata, znam da na mnogim koncertima obezbeđenje kaže ljudma u prvim redovima da mogu da slikaju prve 3 pesme a posle će oduzimaju, ali npr sad na Paradise Lostu, nisu ništa kenjali, slikali ljudi tokom celog koncerta.

Edited by crusader84
Posted

Да ли апарат може да се понесе на то "пуштање" пола сата раније? И да ли има могућности и/или неко безбедно место где се апарат може оставити током свирке? Пошто не желим да се цимам око непотребних ствари током концерта :)

Posted (edited)

Mozes aparat da ostavis sa ostatkom stvari u garderobi... 50 dindzi se placa... Mi smo to uradili kad je bio Strato,i niko se nije zalio da mu je falilo nesto...

Mada bilo je mnogo ljudi sa aparatom i na samom koncertu, valjda je samo bilo bitno da nema blic... Video si i sam koliko ima slika i snimaka sa koncerta...

Bilo je obezbedjenje poprilicno korektno prosli put, bar prema meni i mom drustvu...

Edited by TheCrossWeBear
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Vegeta većeras ide u šutku.

Biće znojav i napaljen ko Al Paćino u onom filmu kad s pederima đuska.

• Downvote 3
Posted

nema kisa kaze prognoza oko 13 stepeni treba da bidne

Pizdarija :rockdevil: 

@Goran & Sloba:stizem u BG oko 5.30-6,pa se vidimo tamo da drinkujemo malo :pivopije: 

Svako je slobodan da se pridruzi.

I donese pivo :haha: 

Posted

Idemo, veceras rokanje ;))))) Sikret Sfir, Fridom Kol, pa DZEMMA REJ BRE !!!!!! KAI HANSEN KEVA ::)))))))) P.S. Afterparty u Voodoo, posle, moram smaram, pa navrnite posle da popijemo koju :)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Dolazim i ja.

Nosiću kožnjak i crveni duks.mozda pristavim i cvike.kako izgledam znate.rasno meso tamna put.podno 'lona zapet krut.

priđite,se slikamo,prićamo,hrvemo,pijemo,varimo.sve.

devojke,moze ljubljenje,zvake i vatanje za uz slikanje.

vidimo se većeras.

in d bašta ov grešnici,i ja sam jedan od njih,devojke vole samo srećnike,da li si taka i ti?bić.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ipak dolazis. Znao sam ja da neces moci da iskuliras. Gamma Ray foreva!!!!

Posted

Mozes aparat da ostavis sa ostatkom stvari u garderobi... 50 dindzi se placa... Mi smo to uradili kad je bio Strato,i niko se nije zalio da mu je falilo nesto...

Mada bilo je mnogo ljudi sa aparatom i na samom koncertu, valjda je samo bilo bitno da nema blic... Video si i sam koliko ima slika i snimaka sa koncerta...

Bilo je obezbedjenje poprilicno korektno prosli put, bar prema meni i mom drustvu...

Хвала на информацији. Не бих хтео да се цимам унутра са апаратом, никада не успем лепо да усликам нешто, па ће ми више вредети да уживам у свирци, а да слике касније погледам овде. ;)

Reklama za koncert je mogla komotno da bude "All men come, to see the king of the world".

КРАЉУ! :D

Posted (edited)

Vegeta većeras ide u šutku.

Biće znojav i napaljen ko Al Paćino u onom filmu kad s pederima đuska.

pridruzi mi se :rockdevil: sto vise to bolje :pivopije:

slikacu bez blica onda :bigblue:

Edited by vegeta
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...