Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 ne znam doduse, kako su ljudi isli na koncerte u vreme dok setliste nisu bile dostupne na dva klika. Pa tad i nije nešto bilo koncerata kod nas.A i bili koncerti jeftiniji,pa te boli kurac ta tandrljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 ili ce pre biti da nije bio faktor sta se svira, koje se majice prodaju na koncertu ili da li napolju pada kisa. ali sustina ostaje: ljudi ce ili doci na koncert, ili ne, razlozi za oba su seknudarni, jer ako neko nece da ide, nema tog argumenta kojim ce se dkazati da nije u pravu. opet kazem, kao i pre na temi, jedino sto takvi ljudi nemaju u tom slucaju, je kredibilitet da kritikuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 ja hocu da idem,al su me malo odvratili losom set listom...ipak,ako se neki poslovi isplate,bicu tamo...dok nije bilo set liste,isao sam na slepo,pa sta bude bice...sada kada imam,znam sta da ocekujem...nema se kinte da se razbacuje na svakakve koncerte...na bendove koje slusam,na one koje manje slusam...mislim,mozda ti imas,pa ti svejedno da li ce sedeti i drkati na bini sat ipo...vaga se de ce se ic i u kom periodu...ne trci se ko manijak negde praznog dzepa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Pa nikad ne znaš ko će sve sa foruma da bane,prićaju ovde ljudi svašta.gomila klinaca sa foruma kaže da će doći,pa recimo dobiju keca u školi,i ispale ih matorci za koncert.ima i toga.ko voli gamma ray,doćiće.ko ne voli,ili nema para,neće i kraj priće. Ranije što se tiće nekih stvari,nije ni bilo ovakve podele međ metalcima.ja se ne saćam da je ikog boleo kurac,da l si black metalac deathead ili thrasher.bitno da si volo da piješ,da jebeš pićke,i da ideš na svirke, i da se dobro zezaš.a danas...ja se mozda i preterano zezam nekad,ali ova deca što mi repliciraju,kompleksi u pićku materinu,dijabole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) @TRNE mnogo si ti nervozan momak, pa ne kapiras da te niko ne kritikuje. barem ne ja. na ovom konkretnom koncertu radim, ali generalno, ako volim band, ne pitam sta se svira. idem da vidim i slusam taj band, iz prostog razloga sto volim koncerte i ceo taj lajv trip. opet, to je samo moj stav, svako drugi ima pravo da misli i radi sta hoce. nego, da se vratimo malo na sam koncert, mesto ovih filozofija? Edited February 9, 2010 by LeX69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 ajde. ja mislim da će svirati gamma ray,oko sedamdeset minuta. i jel istina da je prodato manje od 100 karti do sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Stvarno dijabole. Sve nabedjeni intelektualci koji mogu da izadju na binu i odsviraju solazu bolje nego Malmstin, a razumeju se bolje u muzicku teoriju nego sam Bah. Na 90% pokrenutih prica oni su u fazonu, ajde smaras sa tim. Sa druge strane oni razglabaju o nekim stvarima koje ne bi zainteresovale ni majmuna u zoo vrtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Na ovo se dolazi pa makar Kai drkao kitu sat i po na bini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) @leks daleko od toga da sam nervozan,zivecu k'o galapagoska kornjaca... jeste,lajv trip,sve je to ok,filing je super,cirka,ribe i zajebancija... naravno,koncert je primarna stvar...sto se mene tice,do no vorld ordera nek sviraju,posle mi i nisu nesto... Edited February 9, 2010 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Jos tacno 2 nedelje do certa, vidimo se! Edited February 9, 2010 by Stormlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Gledam sad snimke na YouTube-u, ipak sviraju celu Rebellion In Dreamland. Kad sam cuo onaj rif pred "Now I'm riding through the air" odmah mi je nestao bes zbog sranje setliste Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Pa naravno da ce da sviraju celu, sigurno nece pola Vec kad smo kod dugackih pesmi, bilo bi fino da nekad odsviraju Heading For Tommorow Edited February 9, 2010 by vegeta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Pa naravno da ce da sviraju celu, sigurno nece pola Vec kad smo kod dugackih pesmi, bilo bi fino da nekad odsviraju Heading For Tommorow Pa taman da odsviraju Heading for Tommorow Armageddon Somewhere out in Space Revelation Rebellion in Dreamland 1 & 2 Helloween Medley New World Order i kraj koncerta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Pa naravno da ce da sviraju celu, sigurno nece pola Pa prosli put nisu celu, zato i kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Drugarica kupila kartu pre podne,broj je 145.:rockdevil:Jos malo,pa se gledamo,slusamo,pijemo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Pa naravno da ce da sviraju celu, sigurno nece pola Osim sto su na bar 50% turneja i/ili nastupa u posljednjih 10 godina svirali bas pola. Zato se oni upuceniji i raduju tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Prvi put cujem za tako nesto...Ja jos nisam slusao live snimak na kome nisu celu odsvirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Pa nisu je svirali ni kod nas celu prosli put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Uh morao sam da se vratim na forum i podelim moju napaljenost zbog ovog koncerta sa vama Set lista je ok, zna se uvek kad je novi album da se tu svakojaka sranja sviraju zbog promocije albuma, ali generalno, tu je sve ono sto sam zeleo da cujem na proslom koncertu a nisam. Gardens of the sinner, rebellion, abyss of the void, man on a mission, armaggedon , future world, send me a sign, sjajno. Od ovih sa To The Metal... dobre su to pesme generalno... mada je meni sa novog albuma najjaca Time to Live Interesuje me samo gde nadjose Fight Strange world, how long... ima mnogo boljih pesama, plus sto nisu ni pipnuli land of the free 2... valjda im ne odgovaraju pesme Sve u svemu, uvek ce neko naci zamerku jer ne volimo svi iste stvari... ali ja stvarno ne vidim razlog da neko ne dodje zbog set liste... sta ocekujete, da ce se svirati sami hitovi.. pozeri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 9, 2010 Author Report Share Posted February 9, 2010 Jos malo,pa se gledamo,slusamo,pijemo! Nego sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) Nova set-lista iz Bohuma: http://www.setlist.f...y-33d7587d.html Welcome Intro Gardens Of The Sinner Empathy Deadlands Fight Mother Angel The Saviour Abyss Of The Void Drum Solo Armageddon To The Metal No Need To Cry Rebellion In Dreamland Man On A Mission Heading for Tomorrow Short-Version New World Order Send Me A Sign Bice jebanija koncert, ko zna sta ce sve biti do Bg-a Edited February 10, 2010 by Srlandand 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 HEADING FOR TOMORROW AAAAAAAAAAAAAA!!! I The savior, ju ju ju, e pa ovo se već kreće u finom smeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Šta Savior,šta welcome,to su svirali i u hamburgu i belgiji... to su minijature,ko da je bitno,to su praktićno introi. heading for tommorow verovatno ide sa razglasa umesto dozivanja na bis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 za beograd priznajem samo "space eater" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Šta Savior,šta welcome,to su svirali i u hamburgu i belgiji... to su minijature,ko da je bitno,to su praktićno introi. heading for tommorow verovatno ide sa razglasa umesto dozivanja na bis. Izvinjavam se, htedoh reći Abyss of the void ali videh da su je i na prvom svirali... tako da sam se ja u suštini žešće zajebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts