Srlandand Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 E, ljudi, pa koncert je danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Ako bude viška plakata, stavite da i obični smrtnici mogu da ih dobiju il' kupe za neku siću... ako ostane, bice da se deli. plakate ne naplacujemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Slikanje i snimanje je, kao i uvijek, zabranjeno. Cekaj, to znaci da nece moci da se unese aparat? I kako to mislis kao i uvek, pa uvek je bilo brdo aparata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Pa, jeste bilo, ali je zabranjeno. Od ovih postoji strogo naglaseno zabranjeno slikanje. Ti vjerovatno mozes da uneses aparat, ali ako te obezbjedjenje vidi da fotografises, posebno sa blicom, mislim da ce ti oduzeti aparat 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Da li ce me smarati na ulazu ako budem imao marker kod sebe (mora Kai necime cd da mi potpise posle xD)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Da li ce me smarati na ulazu ako budem imao marker kod sebe (mora Kai necime cd da mi potpise posle xD)? Nece te smarati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Do jaja Vidimo se sutra ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Necu dati sutra nikome da me iznervira ! Kai kada se bude onako nasmejao sve ce nestati , samo Gamma Ray u glavi i nista vise !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) To za markere smo jedino doživeli smaranje od strane onih fašsita u Ekspo centru kad je bio Legacy fest. Što se tiče aparata, znam da na mnogim koncertima obezbeđenje kaže ljudma u prvim redovima da mogu da slikaju prve 3 pesme a posle će oduzimaju, ali npr sad na Paradise Lostu, nisu ništa kenjali, slikali ljudi tokom celog koncerta. Edited February 23, 2010 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Да ли апарат може да се понесе на то "пуштање" пола сата раније? И да ли има могућности и/или неко безбедно место где се апарат може оставити током свирке? Пошто не желим да се цимам око непотребних ствари током концерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Mozes aparat da ostavis sa ostatkom stvari u garderobi... 50 dindzi se placa... Mi smo to uradili kad je bio Strato,i niko se nije zalio da mu je falilo nesto... Mada bilo je mnogo ljudi sa aparatom i na samom koncertu, valjda je samo bilo bitno da nema blic... Video si i sam koliko ima slika i snimaka sa koncerta... Bilo je obezbedjenje poprilicno korektno prosli put, bar prema meni i mom drustvu... Edited February 23, 2010 by TheCrossWeBear Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Vegeta većeras ide u šutku. Biće znojav i napaljen ko Al Paćino u onom filmu kad s pederima đuska. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 23, 2010 Author Report Share Posted February 23, 2010 nema kisa kaze prognoza oko 13 stepeni treba da bidne Pizdarija @Goran & Sloba:stizem u BG oko 5.30-6,pa se vidimo tamo da drinkujemo malo Svako je slobodan da se pridruzi. I donese pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strahinja Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 veceras HELL YEAH!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Kai Hansen po drugi put među nama, bog se vraća Have no fear, Kai is almost here!!!! Edited February 23, 2010 by Grobodan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 I think Kai is already here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 I think Kai is already here. Ne seri, gde si ga video? Odmah foto aparat u ruke i odoh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Idemo, veceras rokanje )))) Sikret Sfir, Fridom Kol, pa DZEMMA REJ BRE !!!!!! KAI HANSEN KEVA :))))))) P.S. Afterparty u Voodoo, posle, moram smaram, pa navrnite posle da popijemo koju Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Reklama za koncert je mogla komotno da bude "All men come, to see the king of the world". Bice do jaja, vidimo se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Dolazim i ja. Nosiću kožnjak i crveni duks.mozda pristavim i cvike.kako izgledam znate.rasno meso tamna put.podno 'lona zapet krut. priđite,se slikamo,prićamo,hrvemo,pijemo,varimo.sve. devojke,moze ljubljenje,zvake i vatanje za uz slikanje. vidimo se većeras. in d bašta ov grešnici,i ja sam jedan od njih,devojke vole samo srećnike,da li si taka i ti?bić. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ipak dolazis. Znao sam ja da neces moci da iskuliras. Gamma Ray foreva!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Mozes aparat da ostavis sa ostatkom stvari u garderobi... 50 dindzi se placa... Mi smo to uradili kad je bio Strato,i niko se nije zalio da mu je falilo nesto... Mada bilo je mnogo ljudi sa aparatom i na samom koncertu, valjda je samo bilo bitno da nema blic... Video si i sam koliko ima slika i snimaka sa koncerta... Bilo je obezbedjenje poprilicno korektno prosli put, bar prema meni i mom drustvu... Хвала на информацији. Не бих хтео да се цимам унутра са апаратом, никада не успем лепо да усликам нешто, па ће ми више вредети да уживам у свирци, а да слике касније погледам овде. Reklama za koncert je mogla komotno da bude "All men come, to see the king of the world". КРАЉУ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Znaci oko 7 ulaz? I za ove sa brojem karata manjim od 50, ili oni nesto ranije? Enivej, vidimo se tamo, i da GR odradi makar kao za Helloween, bicu prezadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Vegeta većeras ide u šutku. Biće znojav i napaljen ko Al Paćino u onom filmu kad s pederima đuska. pridruzi mi se sto vise to bolje slikacu bez blica onda Edited February 23, 2010 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Upravo krecem na put za Beograd. Vidimo se na koncertu ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts