METAL Man Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Mozda treba napisati velikim masnim slovima. LAZO (ili bilo ko drugi ko kontrolise teme na koncertima), PROMENI FREEDOME CALL U FREEDOM CALL!!! jel bolje sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Сада мене занима - да ли је то концерт Гама реја а ФК и СС су предгрупе, или је то концерт/турнеја ГР&ФК, а СС је предгрупа? [] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Koncert je Gamma Ray, A Freedom call je predgrupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 znaci svirace 5-6 pesama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 To ne znamo. Sigurno je da imaju veci status od Secret Sphere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Jebote, otkad nisam slušao ovaj Freedom Call... Šta beše valja, Taragon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Ja se secam da su imali jednu pesmu koja valja a u kojoj se spominje Ramzes, ali 100 godina je nisam cuo. Valjda su to oni. Ali se secam da je bilo i nekih uber-gay komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 skinite Taragon EP odlican je za uvod... Ima Freedom Call poprilican broj dosadnih pesama ali ima i onih BAS dobrih, u svakom slucaju mogu da naprave odlicnu set-listu ako hoce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 svako moze da napravi perverznu set listu ako hoce, al vecina nece 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Реално, да нам дају "Инвазију" и "Ратнике", било би добро у свакој комбинацији. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Ko bas hoce da se upozna sa Freedom Call nek skine Taragon i Eternity, pa ako mu se to svidi onda mozda i prvi i eventualno Crystal Empire... Meni licno su ovaj EP i Eternity jedino koliko toliko pristojno sto su uradili iako ostaju jedan od najdosadnijih i najneinventivnijih bendova ikad! U definiciji za rijec generic, trebaju biti navedeni kao primjer Ipak, odlicni su muzicari i imaju pokoju pjesmu kao sto rekoh, tako da ce uzivo vjerovatno biti bolji nego sto se cini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Meni se od FC najviše sviđa onaj Live album, nisu toliko sjajni studijski koliko su na live albumu zablistali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) jel bolje sad? Ne, nije bolje sad, vracaj Freedom Call, al' ispravno napisano. Edit: Tek sad vidim da stoje sitnim slovima predgrupe. Nije ni ovako dobro, al' ako nista drugo, bar je ime FC-a napisano pravilno. Edited November 28, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 sta bvre ne valja? u naslov ide glavni bend, u podnaslov predgrupe. E sad, to sto 99% ljudi ovde ne otvara teme kako valja to je druga stvar... Predgrupe su strava, ja mislim da ce extra da se uklope u GR koncept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Onaj EP Taragon, je po meni najbolji EP koji sam ikada cuo! I zao mi je sto nisu izdali nikakav koncept album o Taragonu! A o Ramzesu imas pesmu koja se zove Pharao, pesma sabija! Sve u svemu ja na ovo idem zbog Freedom Call-a ... aj nek mi neko preporuci sta da poslusam od Gamma Ray-a plz?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) Prvo i obavezno - Land of the Free (naravno mislim na 1. dio, jedan od najjacih power albuma ikad snimljenih), zatim Somewhere Out in Space i zivi album Alive 95 koji je prosto fenomenalan! Onda Heading for tomorrow, Powerplant i mozda Majestic.... Nekoliko jako dobrih stvari i njihovih kllasika ima i na Insanity and Genius... A dalje slusaj sve redom.... Ali ako ih do sada uopste nisi slusao, onda su ova prva tri koja sam naveo obavezna! Mali edit: Reci da na koncert na kome nastupa Gamma Ray i jedan Kai Hansen ides zbog Freedom Call je prosto jeres Edited November 29, 2009 by Descender Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 aj nek mi neko preporuci sta da poslusam od Gamma Ray-a plz?! ceo No world order (2001) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Ja se secam da su imali jednu pesmu koja valja a u kojoj se spominje Ramzes, ali 100 godina je nisam cuo. Valjda su to oni. Ali se secam da je bilo i nekih uber-gay komada. Da...Pharao ... http://www.youtube.com/watch?v=dwAPrLOvfXs Fenomenalni sountrack za Prince of Egypt! @ FëanorSonOfFinwë - moj predlog ti je da idesh ovim redom : Land of the free/Somewhere out in space ( ovo su dva nenadjebiva albuma i stvarno se ne zna koji je bolji ) Powerplant Insanity and genious Majestic ...sve ostalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 aj nek mi neko preporuci sta da poslusam od Gamma Ray-a plz?! koji god album poslusas necesh se pokajati, svi su prva liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Skines diskografiju i preslusavas sve.Ja bih ti recimo preporucio jedan album koji ovde jos niko nije pomenuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 aj nek mi neko preporuci sta da poslusam od Gamma Ray-a plz?! ceo No world order (2001) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Do jaajaa... jbt, ja nisam ni video ko su predgrupe, ortak mi upravo reče... Jedva čekam da čujem Secret Sphere, smorio sam se mnogo što je ispalo sve kako je ispalo sa Castle festom, gde su takođe trebali da sviraju, ali ovu priliku da ih vidim neću propustiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 aj nek mi neko preporuci sta da poslusam od Gamma Ray-a plz?! S obzirom na ukus koji si do sada demonstrirao, preporučujem ti albume iz srednjeg perioda (Land of the Free, Somewhere Out in Space i Powerplant). To bi ti više ležalo, a inače generalno preporučujem poslednja 3 albuma. Ono što nikako ne preporučujem su prva 3 albuma, sa Scheepers-om, posebno treći, iako znam da ovde ima onih koji seku vene na te albume. Mene iskreno, većina pesama iz tog perioda - smara, čak i one najblje među njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Drugi album je prejak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Fala svima na preporukama, skino sam Diskografiju pa cu polako da preslusavam... @ Descender: Uvek sam vise gotivio Kiske-a od Hansena... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts