Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam govorio o njegovom znacaju i uticaju u kompletnoj metal muzici, o njegovom kompozitorskom, producentskom i povrh svega svirackom umjecu i znacaju... Pjevanje je tu bas najmanje bitno, mada ja uzivam da ga slusam jer je malo ljudi koji tako iskreno zvuce, pa makar to i bilo tehnicki ne-bas-savrseno....

• Upvote 1
Posted

Ja sam govorio o njegovom znacaju i uticaju u kompletnoj metal muzici, o njegovom kompozitorskom, producentskom i povrh svega svirackom umjecu i znacaju... Pjevanje je tu bas najmanje bitno, mada ja uzivam da ga slusam jer je malo ljudi koji tako iskreno zvuce, pa makar to i bilo tehnicki ne-bas-savrseno....

pa dobro... ja ih poredim po vokalu xD al rispekt i njemu definitivno!

Posted

Insanity And Genius je prejak album!!! Last Before The Storm je mozda najbolja Gamma Ray pesma, il barem jedna od najboljih! :rockdevil: Naravno, mislim na verziju sa Blast From The Past-a! A i prva dva albuma su bruka dobri! Ma svi su extra, cak je i zadnji savrsen :pivopije: mada ja mnogo vise gotovim Kaievo pevanje, i mnogo mi je drago sto su uradili puno remakea sa njim :rockdevil:

• Downvote 1
Posted (edited)

Плакат није нешто нарочито. Можете ви то и боље. (ако је ово плакат) :)

Edited by PrimEviL
Posted

Плакат није нешто нарочито. Можете ви то и боље. (ако је ово плакат) :)

To je flajer. A nece ni plakat biti nesto puno drugaciji. To je njihov promotivni materijal.

Posted

Ma, necemo cjepidlaciti :) Ko da je to toliko bitno, ovaj flajer ionako ne sluzi za one koji su upuceni, vec da one manje zainteresovane mozda zainteresuje.

Posted

Mala ispravka u textu na flajeru: Kai NIJE autor pesme Send Me A Sign. Tu pesmu je napisao Henjo Richter.

haha dobro ti zapazanje! :)

E Bobo, rezervisi i meni jednu kartu! Sad cem te mailujem. :D

Posted

Eh danas mi se osmehnula sreca :D Prodao klavijature, i odma sto uradio narucio Paket Strato Mig i Gamma ray :D E sad mogu da ladim jaja do nove godine :D I da popijem ostatak love  :meshuggah:

Posted

:haha:

Stavite negde lepo da se vide crno na belo informacije o predstojećim koncertima. Sajt vam riknuo (istekao hosting valjda), MySpace ne održavate, a za neupućene obaveštenja na forumima i ne deluju baš mnogo zvanično i sigurno, + što treba u gomili spama naći prave informacije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...