Jump to content

2009.02.23. *SKC, Beograd* Gamma Ray

LazaGNR

Recommended Posts

Ja sam govorio o njegovom znacaju i uticaju u kompletnoj metal muzici, o njegovom kompozitorskom, producentskom i povrh svega svirackom umjecu i znacaju... Pjevanje je tu bas najmanje bitno, mada ja uzivam da ga slusam jer je malo ljudi koji tako iskreno zvuce, pa makar to i bilo tehnicki ne-bas-savrseno....

• Upvote 1

Ja sam govorio o njegovom znacaju i uticaju u kompletnoj metal muzici, o njegovom kompozitorskom, producentskom i povrh svega svirackom umjecu i znacaju... Pjevanje je tu bas najmanje bitno, mada ja uzivam da ga slusam jer je malo ljudi koji tako iskreno zvuce, pa makar to i bilo tehnicki ne-bas-savrseno....

pa dobro... ja ih poredim po vokalu xD al rispekt i njemu definitivno!

Insanity And Genius je prejak album!!! Last Before The Storm je mozda najbolja Gamma Ray pesma, il barem jedna od najboljih! :rockdevil: Naravno, mislim na verziju sa Blast From The Past-a! A i prva dva albuma su bruka dobri! Ma svi su extra, cak je i zadnji savrsen :pivopije: mada ja mnogo vise gotovim Kaievo pevanje, i mnogo mi je drago sto su uradili puno remakea sa njim :rockdevil:

• Downvote 1

:haha:

Stavite negde lepo da se vide crno na belo informacije o predstojećim koncertima. Sajt vam riknuo (istekao hosting valjda), MySpace ne održavate, a za neupućene obaveštenja na forumima i ne deluju baš mnogo zvanično i sigurno, + što treba u gomili spama naći prave informacije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...