Jump to content

Recommended Posts

Posted

Malo off topic mozda, ali - koliko je do sada puta bio Gamma Ray u Srbiji?

Zanima me jer kontam da kao cesto dolaze, pa kontam da sledeci put nekako pazarim burazu kartu na vreme, tj da saqpim kintu na vreme :bigblue:

Posted

Shit.

Onda bi se valjalo potruditi pa poqsati qpiti i za GR kartu, a da pri tome i meni ostane za put do Bg i merch neki na Paradise Lostu :mrgreen:

Posted

A necemo dozvoliti slabu posetu :) , ja cu uzeti kartu cim se vratim u grad ! Bice ljudi , polako , ima jos metar dana , ne bih podneo da ne vidim Kai-a u februaru ...

Posted (edited)

Ma bre, posle mesec dana prodaje, kupih kartu za WASP, bila broj 43, na kraju 800 ljudi bilo na certu. Samo kintu da skupim, i pravac SKC. Nas 10ak ide zajedno, bice dosta ljudi :D

Edited by Srlandand
Posted (edited)

A necemo dozvoliti slabu posetu :)

Amin for that. Bobo, daj informacije o trenutnom stanju sa kartama i tako to, pa da se spamuje gde treba. Mogli bi i da vidite sa 202-jkom da se odradi neka reklama.

Edited by crusader84
Posted

Spamujte gdje god znate i umijete. Nece biti visak. Gledacemo da odradimo reklamu kako treba za PL, mislim da tu moze imati efekta, jer imaju siroku publiku.

Posted

Cujemo se kad se vratim u Beograd. Nista ne brini, ostavljena ti je karta.

KUL! Ajd vidimo se ovih dana!! :pivopije:

Pitanje za organizatore:

Da li cu moci da unesem foto aparat? Voleo bih da slikam Hansena i ekipu iz prvih redova.

Isto pitanje mi je bitno i za Stratovarius koncert.

tesko.. uzmi neki fancy mobilni sa npr 5 Megapixela i milina :)

Posted

^ Kat'uuuuuuuuuuuuuuuuuuuus :D Od koga si ukrala, govori!

Ja za par dana kupujem, samo da se skupim novce. Joj, ima mnogo dobro da bude :D

Inace, da li se zna set-lista?

Posted

...da drinkujemo malo :pivopije:

Valjda ce doci jos neko iz ZR-a...

Eee Lazoo ti samo sa svojim-a iz zr. da pijes :P ...cccc

Gledao sam prosli put i bilo je extra, ocekujem sad bolju svirku :mrgreen:

Tu ru ru ru ru :pivopije::pivopije:

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Bolji je novi Gamma Ray. Bas me zivo zanima kako ce zvucati All You Need to Know ako je budu svirali uzivo

Sam naslov ti govori.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...