dimmu1 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Jel ima neko od vas redenik,nosi li ga,gde ga je kupio,koliko je kostao itd itd... Da nedodje do zabune mislim na prave redenike tipa ,a ne one gej kao sto je ja vec odavno zelim da posedujem jedan,a nigde da nadjem u srbiji,a i nemam pojma kolika im je cena.vidim na ebayu ima plasticnih za vec 10$,a to mora da je 2 mraka,3 dana.jebeno je jer se takvo nesto tesko moze kupiti preko interneta jer na carini odma gledaju kao oruzije i dok ti njima nedokazes da su to corci,a ne pravi metci prodje te zelja za nosenjem.. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Na festivalima ti bude toga koliko volis.Moram priznati da nije ni jeftino. Bude po oko 50 eura,ali oni jebacki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Ja imam pravi domaci redenik, sa skolskom municijom, izgleda fenomenalno (kao ovi strani, nikako sminkerske varijante). Kupio sam ga u army shop-u Kaplar u Novom Sadu, nazalost covek je zatvorio prodavnicu nedavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Za sachmaru u lovackim radnjama,za tenk i ostale stvari na autootpad u nish ,a te kopije imas de oces,chak i felixu imaju ali su preskupi nesto bili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Pitam se samo koji će to kurac nekome. 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted November 23, 2009 Author Report Share Posted November 23, 2009 (edited) nekome se svidja taj "army stil" ili sta vec pa ako ima priliku nosi redenik jer to bas i nije nesto sto mozes nositi svaki dan po skoli,centru grada itd itd.jos kakva je nasa policija i zbog plasticnog redenika bi najebao.. Na festivalima ti bude toga koliko volis.Moram priznati da nije ni jeftino. Bude po oko 50 eura,ali oni jebacki! tako sam i mislio da kostaju.amere boli dupe kod njih ima za 30$ nekih 50-60cm redenika (isti onaj sa prve slike),a ako hoces da kupis od njih shipping je jos toliko,ako ne i vise zbog tezine Kupio sam ga u army shop-u Kaplar u Novom Sadu, nazalost covek je zatvorio prodavnicu nedavno. e bas steta sto je zatvorio..koliko si ga platio? Edited November 23, 2009 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 e bas steta sto je zatvorio..koliko si ga platio? Ako se dobro secam. 3000 dinara + kasnije sam uzeo jos jedan produzetak za 800 din (sa dodatnim mecima) jer se ispostavilo da sam siri nego sto sam mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 mogu ja nekom da prodam redenike sa lovačkom municijom - patronama, to je retko ko nosio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 mogu ja nekom da prodam redenike sa lovačkom municijom - patronama, to je retko ko nosio Pa taj fazon su davno provalili Sarcofago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 treba teziti sto vecem kalibru .. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ''Нашег Симу убили су Немци, пресекли га митраљески меци''. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Sledeca tema-Zolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Sledeca tema-Zolje! Mozda bolje sledeca tema da bude: hladno oruzje, macevi, bodezi, originali i replike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted November 23, 2009 Author Report Share Posted November 23, 2009 sto da ne,ima ljudi koji i to skupljaju :] Ako se dobro secam. 3000 dinara + kasnije sam uzeo jos jedan produzetak za 800 din (sa dodatnim mecima) jer se ispostavilo da sam siri nego sto sam mislio to nije ni skupo,samo da je naci jedan fin redenik za 3000din... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ima nas koji to pravimo :)Inache sto se tiche redenika za magnum sacmu ,nasho sam redenik za podlakticu tako da sam brz ko munja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushman Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Ja mislim da ima u Temerinu neki vojni otpad ili nesto tako... treba tamo pogledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ''Нашег Симу убили су Немци, пресекли га митраљески меци''. to!! nad kraljevom ziva vatra seva je jedna od mojih omiljenih pesama.usput mislim da covek treba da bude malouman da nosi redenike 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 kaze covek koji je ucenik "instruktora zavodjenja".koliki maloumnik trebas biti za to... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 kaze covek koji je ucenik "instruktora zavodjenja".koliki maloumnik trebas biti za to... maloumnik si ti paljevino jedna smrdljiva,i nemoj da vredjas instruktora on je car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 tvoj odgovor je sve rekao.kao da ga je dete od sedam godina sklapalo.kakav ucitelj,takvi i ucenici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 tvoj odgovor je sve rekao.kao da ga je dete od sedam godina sklapalo.kakav ucitelj,takvi i ucenici... sisaj karu smrdljivo govno metalsko! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 maloumnik si ti paljevino jedna smrdljiva,i nemoj da vredjas instruktora on je car tesha legenda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Ima moj deda dve bombe iz II svetskog, očuvane, mislim da mogu i da puknu, pa ono, ako nekome treba...šteta da se zajebavate sa tim ćorcima, ovo je prava stvar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) Nosio sam ja te redenike kad je bilo ono sranje na Kosovu i Srbiji i ne pada mi na pamet vise da kacim ta govna Edited January 18, 2010 by englis 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest predsednik Tadić Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 (edited) Ja imam pravi domaci redenik, sa skolskom municijom, izgleda fenomenalno (kao ovi strani, nikako sminkerske varijante). Kupio sam ga u army shop-u Kaplar u Novom Sadu, nazalost covek je zatvorio prodavnicu nedavno. Je l' urađen po NATO standardima? Edited December 13, 2010 by predsednik Tadić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts