Jump to content

Redenici

dimmu1

Recommended Posts

Jel ima neko od vas redenik,nosi li ga,gde ga je kupio,koliko je kostao itd itd...

Da nedodje do zabune mislim na prave redenike tipa

P1010027.jpg

,a ne one gej kao sto je

dsc03739.jpg

ja vec odavno zelim da posedujem jedan,a nigde da nadjem u srbiji,a i nemam pojma kolika im je cena.vidim na ebayu ima plasticnih za vec 10$,a to mora da je 2 mraka,3 dana.jebeno je jer se takvo nesto tesko moze kupiti preko interneta jer na carini odma gledaju kao oruzije i dok ti njima nedokazes da su to corci,a ne pravi metci prodje te zelja za nosenjem..

• Upvote 1
  • Downvote 2

nekome se svidja taj "army stil" ili sta vec pa ako ima priliku nosi redenik jer to bas i nije nesto sto mozes nositi svaki dan po skoli,centru grada itd itd.jos kakva je nasa policija i zbog plasticnog redenika bi najebao..

Na festivalima ti bude toga koliko volis.Moram priznati da nije ni jeftino. Bude po oko 50 eura,ali oni jebacki!

tako sam i mislio da kostaju.amere boli dupe kod njih ima za 30$ nekih 50-60cm redenika (isti onaj sa prve slike),a ako hoces da kupis od njih shipping je jos toliko,ako ne i vise zbog tezine :haha:

Kupio sam ga u army shop-u Kaplar u Novom Sadu, nazalost covek je zatvorio prodavnicu nedavno.

e bas steta sto je zatvorio..koliko si ga platio?

Edited by dimmu1

sto da ne,ima ljudi koji i to skupljaju :]

Ako se dobro secam. 3000 dinara + kasnije sam uzeo jos jedan produzetak za 800 din (sa dodatnim mecima)

jer se ispostavilo da sam siri nego sto sam mislio :haha:

to nije ni skupo,samo da je naci jedan fin redenik za 3000din...

• 1 month later...
  • 10 months later...
Guest predsednik Tadić

Ja imam pravi domaci redenik, sa skolskom municijom, izgleda fenomenalno (kao ovi strani, nikako sminkerske varijante).

Kupio sam ga u army shop-u Kaplar u Novom Sadu, nazalost covek je zatvorio prodavnicu nedavno.

Je l' urađen po NATO standardima?

Edited by predsednik Tadić