Grobodan Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Odavno nisam video ovako inventivno ime za bend Quote
Angelystor Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Evo nešto i čemu cover novog Helloweena može da se smeje: Quote
VoivodBG Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Nije metal, ali sve na ovoj slici je pogrešno, sve! Quote
ManiaC Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Ne znam za vas ali meni je ovaj u vrhu najgorih..Podseca me na umetnost onog LGBT Azejkovica. Quote
Demon Seed Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 shhh, nemoj nikom da kažeš da si mi video bradaju Quote
Јарослав Posted September 26, 2015 Report Posted September 26, 2015 Ne, puca me nostalgija za ljudima iz kante. volim i ja tebe La Masquarade infernale je trebalo tako da se zove ali nije label dao. ali su zato iste godine izdali album benda Babylon Whores Quote
Miilos Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Skoro nisam video veću glupost. 1 Quote
Grobodan Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 (edited) Koja je ovo katastrofa od omota, jeste kompilacija kurceva ali ovo je strasno. Da nema imena omota benda po omotu bih mislio da je neki Pantera worship inbred core bend. Ako ista mrzim to je menjanje omota na reizdanjima a ova Kingova faca na pauku je poseban nivo jada. Edited November 17, 2015 by Grobodan 3 Quote
azal Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Nije metal, ali sve na ovoj slici je pogrešno, sve! izbaci njega, prebaci da se sve ovo desava u svemiru i imas do jaja prog metal album. Quote
Сале Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Кад се говори о сликама за реиздања албума које су промењене у односу на оригиналну слику (мада ми никад неће бити јасно зашто се то уопште ради) мислим да је ова без премца најјаднија и најсмешнија. Колико је албум добар толико је слика за реиздање лоша и ретардирана. Quote
Recommended Posts