Haos sam ja Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 Nije loš omot, ali bi mi bolji bio da nema logoa i da natpisi nisu ovom slinavo zelenom bojom. Baš se ne uklapa. Quote
SkullKrusheR Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 meni je boja ok, više mi ovaj font kojim je napisano ime albuma bode oči. Quote
HUMAN Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 16 hours ago, Miilos said: Kad sam ga prvi put video i meni bio wtf koje sranje, ali šta znam, vremenom mi čak postao i simpa.. Što bre ljudi kul je i logo, ko da je ova ejlijenova šlajmara🤣 Quote
Talvi Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 budimo realni, oni treba da promene logo 😀 1 Quote
HUMAN Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 Pa sigurno i hoće, kad malo sazru i u potpunosti odbace brutal dm Quote
Kumodraski Vo Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 Dobar i omot i logo ne kapiram sta pricate.. Quote
Сале Posted January 6, 2020 Report Posted January 6, 2020 А и називи албума су у складу са омотима. Quote
Miilos Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 I meni je bezveze, možda nije najgori ali nikad ne bih pustio da čujem album sa takvim omotom (da nije Necrophobic u pitanju). I baš mi se ne sviđa kada je sve simetrično na omotu. Quote
Recommended Posts