Demon Seed Posted August 20, 2022 Report Posted August 20, 2022 Ja pomislih kuku mene da nisu oni pa se setih da fali "(s)" 😄 Quote
Angelystor Posted August 20, 2022 Report Posted August 20, 2022 11 hours ago, Demon Seed said: Ovo fazon niko ne sme da pita šta je, niko ne sme da searchuje, i niko ne sme da udari plus, minus ili ne daj bože srculence. Ima koga nije sramota da pita Cover EPa skorašnjih death metal people's choice awards winnera, Imperial Triumphant Quote
Demon Seed Posted August 20, 2022 Report Posted August 20, 2022 2 hours ago, Angelystor said: Ima koga nije sramota da pita Cover EPa skorašnjih death metal people's choice awards winnera, Imperial Triumphant Očekivano Quote
Angelystor Posted September 26, 2022 Report Posted September 26, 2022 Kad bi trenerka iz 80ih bila metal cover iz 80ih Quote
Nestvarna Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 U ovim godinama, Megadeth "Addicted to chaos" Quote
fenster Posted November 9, 2022 Report Posted November 9, 2022 Ovo je prvi album koji sam cuo od doticnog benda ali bez premca je omot, nema sta: 1 Quote
Demon Seed Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 Pa bre nije loš omot, šta sad... Šta kažete za Demilich - Nespithe? Da je sranje album bio bi sranje omot, pošto je album god tier, onda je omot do jaja fakjea hornsup \m/ 1 Quote
Talvi Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 Sanguisugabogg novi, nagledaćete se ovog omota po bandcampu i sličnim mestima 1 Quote
azal Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 49 minutes ago, Demon Seed said: Pa bre nije loš omot, šta sad... Šta kažete za Demilich - Nespithe? Da je sranje album bio bi sranje omot, pošto je album god tier, onda je omot do jaja fakjea hornsup \m/ Nije mi Nespithe los. Ovo je vise u gasu Martyr - Hopeless Hopes, odlican album idalje. Quote
Demon Seed Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 8 minutes ago, azal said: Martyr - Hopeless Hopes, odlican album idalje. Jes i to dobar omot pošteno Quote
Kumodraski Vo Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 Svidja mi se kao omot za neku pucacinu.. Quote
HUMAN Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 1 hour ago, Demon Seed said: Pa bre nije loš omot, šta sad... Šta kažete za Demilich - Nespithe? Da je sranje album bio bi sranje omot, pošto je album god tier, onda je omot do jaja fakjea hornsup \m/ Slažem se, vidjao sam i mnogo gore na onoj temi najbolji omoti Jes bezveze i omot Nespithe, nema veze što je album dobar.. evo i ovi imaju sjajne omote, ne zna se koji je bolji Quote
Kumodraski Vo Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 Haha jesu phlebotomized kriticni malo i muzika i omoti.. Quote
azal Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 realno mi smesan onaj Encrypment album jer me podseca na ovaj mim gde te ribe gledao kao da si prdnuo, samo su u pitanju ghouls, ne girls Quote
fenster Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 2 hours ago, Kumodraski Vo said: Svidja mi se kao omot za neku pucacinu.. Za Commodore 🙂 Quote
Demon Seed Posted November 15, 2022 Report Posted November 15, 2022 6 hours ago, azal said: realno mi smesan onaj Encrypment album jer me podseca na ovaj mim gde te ribe gledao kao da si prdnuo, samo su u pitanju ghouls, ne girls Da znas da gledaju čudno zlodusi, nije mi palo na pamet Quote
Angelystor Posted November 19, 2022 Report Posted November 19, 2022 Posle skoro 40 godina, "Balls to the Wall" cover konačno dobija svog homoerotskog brata 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 25, 2022 Report Posted November 25, 2022 Jao to oni djavolcici iz heroes iv ❤️ 1 Quote
Recommended Posts