Jump to content

Recommended Posts

Posted

uf pa to ... pa pre će da postave BHO konačno nego te stare spotove :haha:

odoh da gledam ovo sranjce scorpion kinga pa da se pakujem polako. za 3h krećem na aerodrom!

Posted

uf pa to ... pa pre će da postave BHO konačno nego te stare spotove icon_smile.gif

odoh da gledam ovo sranjce scorpion kinga pa da se pakujem polako. za 3h krećem na aerodrom!

Taj spot sam gledao negde 93 u Paket Aranzmanu...promovisali su tada kod Betmena Where To ? kasetu...

srecan put :)

Posted

Evo mp3 albuma i zivih snimaka Drift-a od Urosa:

http://rapidshare.com/files/325201811/Drift_-_Incisions.rar

http://rapidshare.com/files/325201816/Drift_-_Live.rar

• Upvote 1
  • 1 year later...
Posted

Heh, kad se sjetim kakvo je kidanje bilo i kakva je bila atmosfera na ovom koncertu Biohazarda... I dalje mi je to jedan od najdrazih koncerata u zivotu. Mislim da jos uvijek negdje imam video kasetu sa snimkom koncerta i detaljima sa konferencije za stampu.

Posted

Kad ste vec spomenuli Pro Pain i koncerte u BG, da kopiram svoj post sa teme Hard Core...

Propain u BG, 97.g. sjajan koncert, luda atmosfera (ja se vidim na 1,43 kako skacem sa bine u masu, sa majicom Kreator :D )

Kakvo je ludilo bilo na koncertu, secam se da je SKC bio prepun, sigurno preko 1000 ljudi, mozda i 1200, skakanje svo vreme, ne mozes se probiti do bine lako. Prilikom penjanja na binu sam uspeo da farmerkama zakacim ekser pa sam kuci isao sa lepom rupom na nozi :D A za cudo, pao je sneg u povratku, mada je bio 22.april, ludilo.

Sa strane imate i snimke iz 98.g gde je isto bio ludilo koncert. Gostovali su i 99.g , tad je zbog snega koncert kasnio(bend je kasnio) ali nema snimaka odatle, steta.

• Upvote 1
  • 4 months later...
  • 11 months later...
  • 3 months later...