TopOfTheMorning Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Josh da nadjem devojku do tada i extra.
METAL Man Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 alo ljudi, lakse malo sa spamom!! kakva bre vojska, politika i te fore.. jebote aj drzite se teme.
Pavao Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 E kad bi bila Katatonia... Još se ne zna hoće li biti uopće kakvog official supporta. Za sada je jedino potvrđeno da će im official support na touru za Australiju biti Sirenia. Također se ne zna hoće li im se Greg pridružiti do ovog second leg europske tureje, ali sve ide u prilog da hoće. Glede Australije, ne vjerujem da bi band išao tamo na turneju bez Grega. To je ipak veliki posao.
Talvi Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Umro mu je otac, pa je zbog njega prekinuta ova turneja koja je bila u toku.
Descender Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Vec je umro? Znam da su javili da boluje od terminalnog stadijuma neke bolesti, ali mislim da je ziv...
Talvi Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Ustvari tacno tako, no sam se ja nesto istripovao da je umro. Nevermind.
esialce Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Ljudi, to sigurno? Sad bas gledam MySpace i sajt PL-a i nigde nas nema,a ni brace Hrvata. O.o
Svemirac Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 (edited) Ако се концерт стварно буде одржао - ту сам под обавезно! Прошли концерт је био феноменалан... Задња два албума су им међу најбољима у каријери, тако да их вреди видети бар због тих нових песама ако ни због чега другог. :rockdevil: Edited December 8, 2009 by Svemirac
chess Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 (edited) February 2010 5thBillboard - Melbourne, Australia Sat 6th Metro Theatre - Sydney, Australia Mon 8th Hi-Fi - Brisbane, Australia ?????????????????????????????????? 15th Cultur Hall - Cluj-Napoca, Romania Thu 18th Salzhaus - Winterhur, Switzerland Gde smo mi??? Edited December 8, 2009 by chess
Lou Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Katatonia sigurno neće biti predgrupa, upravo su najavili headlining turneju po Evropi.
Vuk Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Hoce li biti popust za gay parove? Morace da se polaze test ljubljenja na blagajni
Baal Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Nesrećno zaljubljeni dolaze na PL, a srećno zaljubljeni na neko indie dešavanje u Sobarici.
Defunctus Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 15th Cultur Hall - Cluj-Napoca, Romania Thu 18th Salzhaus - Winterhur, Switzerland Gde smo mi??? kad vidite za 14.februar neki drugi grad,a ne Beograd,onda panicite i smarajte...do tad budite bez brige. Uvijek ista prica...bitnije je da su organizatori najavili,a da ne pise jos na sajtu,nego da je obrnuto.Btw. ne sjecam se jos da su organizatori kod nas najavili neki koncert,pa da je ispalo da su izmislili i da je kasnije tog datuma bend svirao u nekom drugom gradu.
Defunctus Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 (edited) Ne, obicno se otkaze par dana ranije. kakve to veze ima sa ovom pricom oko datuma...bitno je da je bend zvanicno bukiran i to je to,dalje je sve do njih. Edited December 9, 2009 by Defunctus
Elderane Posted December 9, 2009 Author Report Posted December 9, 2009 Karte vec mozete kupiti i u SKC-u, na blagajni po cijeni od 1900 dinara. Popust za parove vazi, ali samo kupovinom preko maila [email protected], to ne vazi u SKC-u. Pozdrav!
Шöне Мики Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 interesuje me da li je bend promenio politiku o duzini nastupa?onaj od pre 4 godine je bio blago receno prekratak,a navodno su bili hedlajneri.dobar koncert,ali za te pare tada,sat vremena,premalo.
Descender Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Nije bilo sat vremena, trajalo je duze, ali kao i svi njihovi koncerti i tada i sada, krecu se oko 75 - 80 minuta...U posljednje vrijeme je jedino onaj jubilarni u Londonu trajao duze i svirali su 21 pjesmu.... Inace, 16 je neki njihov standard... I ja bih (kao i svi fanovi) volio da duze sviraju naravno, ali to nece presudno uticati na to da koncert ne bude odlican!
Descender Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Set lista iz Rima, 09. decembra.... http://img.photobucket.com/albums/v221/sylviaki/12838_193610237682_702742682_318155.jpg
Descender Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 A ni Embers fire... ni Hallowed land... Nema nekih vecih iznenadjenja, ali pristojna je lista, a naravno da puno toga uvijek fali kad neko ima toliko albuma, a samo je 16 pjesama....
Ајлин Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ma sve bih im oprostila i Cecu da sviraju samo da stignem na ovo. Za Embers Fire bi mi žao ipak bilo da ne čujem no dobro
Recommended Posts