Jump to content

2010.02.14. *SKC, Beograd* Paradise Lost / Samael

Recommended Posts

Posted

nema nishta od Paradise Lost-a za mene, sutra imam svirku sa bendom, i mora da se svira..tako da sam ga ispushio za loste.eee bem ti zivot. :frown:

Posted
  On 2/13/2010 at 1:29 PM, markomrki said:

Kako to da skoro nista ne sviraju sa draconion times. Smor. Hocu Forever Failure

Zbilja malo pesama sa Draconiana, no nema veze, i ovako je setlista super. Sutra :rockdevil:

Posted

Pa jbg, ima Enchantment i The Last Time. Ja se vise "brinem" da kod nas nece odsvirati Embers Fire...

A Forever Failure su svirali na prvih 10 - 15 koncerata na turneji, pa su je onda zamijenili sa No Celebration koja je ostala i poslije ove pauze. Isto odlicna stvar, ali i ja bih radije Failure, sto jes' jes'.

Posted

Kartu sam kupila broj 43,znaci ja mogu uci ranije na koncert posto je ispod br-a 50 ili?

Koncert pocinje u 20h ali ipak dodjite ranije bolje i poraniti nego zakasniti...

I bas mi se svidja izgled karte.:rockdevil:

Posted

Mi smo tamo oko 7 vec, a pre 7 sigurno nece :D

btw, ima li neko mozda pouzdanu infomaciu o tome koliko je karata prodato uqpno?

I da li ce biti mercha nekog?

Posted
  On 2/13/2010 at 3:05 PM, Descender said:

Ja se vise "brinem" da kod nas nece odsvirati Embers Fire...

Takođe. Cenim da su Bugari odvalili sa atmosferom pa su ih častili još jednom pesmom.

Posted

@ Che-Cha

kako zivimo u kosmosu koji pociva na matematickoj postavci po kojoj je 43 uvek manje od 50, odgovor je da, ulazis ranije :)

@ SorrowScavenger

mercha ima uvek, tako da ni ovaj koncert ne bi trebalo da bude izuzetak :da:

@ Svi zajedno

svi cemo se drzati satnice po kojoj koncert pocinje u 20h, i racunati da kasnjenja nema. kako na poslednjih nekoliko koncerata nije bilo kasnjenja, tako je najverovatnije da ga nece biti ni sutra.

Posted (edited)

Sinoć u Sofiji - http://www.vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=paradise+lost+sofia

I jedan komentar od sinoć:

Това беше един от най- смръдливите концерти на , които съм ходил!!! Представиха се по-зле и от гаражна банда. А на New music agency трябва да им се забрани да организират концерти.

Razumećete svi...

Edited by bambayay
Posted (edited)

A ja tebi zaboravih da odgovorim... Eno ti na pp :)

Samael je u 20:20h. Paradise Lost je u 21:30.

Bice merchadising-a, iliti prodaje svega i svacega.

Sirite gdje god mozete.

Inace, kupite ranije sutra karte! Ko god vec nije rezervisao makar, u toku dana, vjerovatno oko 4-5 mozda povisimo cijenu na 2200.

Pozdrav!

Edited by Elderane
Posted
  On 2/13/2010 at 7:52 PM, Apeiron said:

Lexingtone, spremaj alkohol, i kvalitetnu set listu na afteru, vidimo se sutra :meshuggah:

Vinjak se vec 'ladi :da: a za listu primam i sugestije :D

Posted
  On 2/13/2010 at 8:48 PM, LeX69 said:

Vinjak se vec 'ladi :da: a za listu primam i sugestije :D

Verujem ja u to da znas znanje sto se tice zanra :meshuggah: A improvizovacemo na licu mesta, sto ce reci, nakon tog vinjaka - Manowar! ;)

Posted
  On 2/13/2010 at 8:46 PM, Elderane said:

A ja tebi zaboravih da odgovorim... Eno ti na pp :)

Samael je u 20:20h. Paradise Lost je u 21:30.

Bice merchadising-a, iliti prodaje svega i svacega.

Sirite gdje god mozete.

Inace, kupite ranije sutra karte! Ko god vec nije rezervisao makar, u toku dana, vjerovatno oko 4-5 mozda povisimo cijenu na 2200.

Pozdrav!

Trebalo bi za nas sto imamo vise od 100 km do Bg da bude 200 din jeftinija karta.Kisa,led,magla,sneg,pa opet cemo doci.:pivopije::rockdevil:

Kupio za Gamma Ray kartu ranije,za ovo nisam mogao,ni zbog kesha,a u Ns i Zr nije bilo(posto sam ja izmedju ova dva grada)

0 0 NOC!WELLCOME SAMAEL&PARADISE LOST!

Posted
  On 2/13/2010 at 10:20 PM, Old Metalhead said:

Trebalo bi za nas sto imamo vise od 100 km do Bg da bude 200 din jeftinija karta.Kisa,led,magla,sneg,pa opet cemo doci.:pivopije::rockdevil:

Kupio za Gamma Ray kartu ranije,za ovo nisam mogao,ni zbog kesha,a u Ns i Zr nije bilo(posto sam ja izmedju ova dva grada)

0 0 NOC!WELLCOME SAMAEL&PARADISE LOST!

OK, ja ti ovo racunam rezervacijom, pa se javi :)

Posted

Možda CD-ovi spadaju pod "svega i svačega". :mrgreen:

Nije fora da povećavate, naročito nakon što ste npr na 202-jci više puta rekli da će cena biti ista i na dan koncerta.

Od koliko sati je ulaz? 19, 19:30?

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...