FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 to u citluk sve seljaci, vojkan dzisa, musa i ostala bagra...
Vresište Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 cenim da je vreme je za kljuch. SAMAEL jb mame. Organizatori su GEJ. Publika je vise nego gej(iskreno ja sam se razocarao koliko je popeglana i ushtrojena omladina na koncertima danas). Metal ist Krieg. Aj zdr. 1
lemilica Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 cenim da je vreme je za kljuch. SAMAEL jb mame. Organizatori su GEJ. Publika je vise nego gej(iskreno ja sam se razocarao koliko je popeglana i ushtrojena omladina na koncertima danas). Metal ist Krieg. Aj zdr. skoro sve si u pravu, video sam ih kad popiju, pogotovo Frubin, samo merkaju decake...
Buddha Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 apropo price o kasnjenju, iako sam vec rekao, to nije predstava ili film o bioskopu. u pitanju je jebeni rok koncert i sva kasnjenja ili slicno su razumna, da ne kazem OCEKIVANA. jebiga, ranije publika ne udje da odgleda orphaned land jer je koncert poceo na vreme a ovi bleje napolju i cirkaju jeftino pivo. sad se prvi put u zivotu desi da ljudi udju na vreme i desi se maler pa cert zakasni. pa sta.
lemilica Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ja predlazem da se zbog kasnjenja, za kaznu , Frubinu odseku jajca!! 1
Vlladimir Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Sha bi puledeo kad bi išao na GNR koncert, sobzirom da axl lično uvek kasni po sat i po do dva.
azal Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 das coveku pivo i neku gothic nakazu i sve je uredu.
Guest Sha Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ne znam koliko li je vama dosadno u životu kada je dovoljan jedan post o kašnjenju koncerata, pa da drvite ovde o tome na 15 strana
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 HAHAHAAHAHAAHAHAHAHH HAHGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHA OSTA FRUBIN BEZ MUDIN ... KUKU HHAHAHAHAHA
Vlladimir Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 HAHAHAAHAHAAHAHAHAHH HAHGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHA OSTA FRUBIN BEZ MUDIN ... KUKU HHAHAHAHAHA Stripped, raped and strangled.
Rob Swire Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ne znam koliko li je vama dosadno u životu kada je dovoljan jedan post o kašnjenju koncerata, pa da drvite ovde o tome na 15 strana optereceni smo tobom. ja se licno potajno nadam da si dobre gradje, jer nameravam da te silujem u zbunju
Barad Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 HAHAAHAHAAHAHAAHAHA ! slika je neverovatna
oʞɾoƃ Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 O Frubiju da ne govorim, nema svrhe pričati o "promoteru" koji izbaci javno saopštenje preko kojeg sere po publici zato što nije došla na njegov koncert. Daj, to je bilo davno, dok je još bio mlad, zelen i pod uticajem Branka Rogošića... 3
Guest Sha Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 optereceni smo tobom. Ti definitivno jesi, pošto repliciraš na moje postove koji su upućeni drugima, a ne tebi 2
Buddha Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 ko nije imao bar jednu gotik curu ne zna sta propusta. 1
Che-Cha Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Sta se vi stalno svadjate,sta vam je? Bitno da smo videli koncert i bendove,da smo se druzili i zezali...a kasnjenje nikom nije prijalo...ali sta mozes,moras da trpis zarad benda... Sta da ste dosli na koncert nekog napucanog benda koji namerno hoce da drzi publiku u neizvesnosti i da vi cekate u masi a oni iza bine lade m....? Nova sam ovde i koliko sam skontala ovde ima toliko muskih alapaca koji misle da su popasli svu pamet sveta a mozak im kikiriki. 5
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) malopre me zove mile da se smejemo u glas hahha... ja konstatujem da su svi zreli za batine on se slaze ... kaze kako se narod razmazio smeta im kasnjenje ... a ja mu pricam kako sam u budimpesti posle koncerta propustio voz za nekih 5-10 min i da sam morao da cekam 13h za sledeci na temperaturi oko 1-2stepena(bio neki april ja bio samo u majci... ) , mislite da mi je falilo nesto ? da sam se zalio nekom ? ne srce mi je bilo puno i pucao mi je kurac sto sam zakasnio na voz ) ... kad bi morao da razmisljam o tome dal ce koncert da traje 2.5min duze nego sto mogu da ostanem ne bi ni isao na koncert , al dobro rdjavom kurcu i dlaka smece :)hahhahaha Edited February 17, 2010 by Frubi_ZMIJA
Feniks . Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 koliko sam skontala ovde ima toliko muskih alapaca koji misle da su popasli svu pamet sveta a mozak im kikiriki. Dobro si skontala 1 1
englis Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) Ne znam koliko li je vama dosadno u životu kada je dovoljan jedan post o kašnjenju koncerata, pa da drvite ovde o tome na 15 strana Veruj mi da si isti kao i oni samo ne znas... Copor je to, nekada si u njemu, nekada si sam. Edited February 17, 2010 by englis
Recommended Posts