Elderane Posted January 10, 2010 Author Report Posted January 10, 2010 Samo narucite preko maila [email protected] Bili su praznici, i nije se nikome odgovaralo, niti su se slale karte. Inace, karata u slobodnoj prodaji ima samo u SKC-u! Nigdje drugo.
Millosh_024 Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Samo narucite preko maila [email protected] Bili su praznici, i nije se nikome odgovaralo, niti su se slale karte. Inace, karata u slobodnoj prodaji ima samo u SKC-u! Nigdje drugo. Sorry for doubting you! Juče dobih obaveštenje da će biti poslate oko 15-og jan. Looking forward to...this.
Grobodan Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Ovo je bio vec gig za svrs... sad je vec za srcku
Angelystor Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Steta samo sto nije co-headline, no nadam se da ce i pored toga Samael imati pristojnu satnicu. One nation-generation...
Descender Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 To!!! Dobre vijesti... Mislim da ce Samael svirati barem 50-ak minuta ukoliko bude ista praksa kao na prvom dijelu turneje. Citao sam u izvjestajima sa tih koncerata da su prilicno dugo svirali...
Qadmon Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Zasto jos nema karata na blagajni SKC-a?
Elderane Posted January 12, 2010 Author Report Posted January 12, 2010 Ne valja ti informacija. Karte su tamo jos poodavno.
petruccci Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Narucih kartu danas preko maila,nadam se da ce mi stici do koncerta...a ne razumem logiku da samo u SKCu u Beogradu se prodaju karte u celoj Srbiji?
Svart Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) Zasto ih nema na eventimu kao sto ima za sve ostale koncerte? Edited January 13, 2010 by Svart 1 1
Elderane Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Ljudi, jednostavno nam tako odgovara. Ko ne moze da kupi u SKC-u, ima mail. Kome se ne zuri, moze i na dan koncerta. Nekad je tako i bilo, nije bilo eventimove prodaje. 1
Elderane Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Najbitnije je da ima koncerta, i da svako ko zeli kartu moze da je kupi. 1
Millosh_024 Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Najbitnije je da ima koncerta, i da svako ko zeli kartu moze da je kupi. Ne vidim bolje rešenje od ovog sa mejlom. Ako je teško jedan mail poslati onda.... U svakom slučaju i to je lakše nego otići do lokalnog eventima. Samo da mi stignu u narednih par nedelja pa da se smirim.
Pavao Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) Eventim uzima visoke provizije. Edited January 13, 2010 by Pavao
metal.radonja Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 http://www.popboks.com/vest.php?ID=12068 Ja sam se iscimao za najavu, pa cimajte dalje za recenziju novog albuma na Popboks !!!
NullPointerException Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Extra za Samael! Kupujem kartu ovih dana. Bice ovo jedan od boljih koncerata ikada
metal.radonja Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 MTV http://www.mtv.rs/koncerti/najave/paradise-lost-u-skc-u-u-februaru
spacedyevest Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 Lepo je videti da ima jos ljudi koji vole Host period. Po meni, njihov najzreliji i najbolji period. Gledao sam ih na D.Times turneji 1996, Symbol 2003, PLX 2005 ali mi je nevidjeno krivo sto nisam isao na HOST turneju ili BIN... Pokusavam da nadjem ceo taj Bizzare live iz 99, ako negde naletite osim one 2-3 pesme na youtube, javite. Na zalost tesko da cemo ista cuti sa Host-a i BiN na ovoj turneji. Cak su i So Much Is Lost uklonili sa set liste. Meni licno poslednja dva albuma, pogotovu ovaj poslednji nisu nesto interesanti iako ima par dobrih pesama. Razmislicu da li cu ici na ovaj 'cert. Da, gledao sam taj nastup nekoliko puta, to je snimljeno nakon objavljivanja Hosta... Skroz cudno vidjeti Grega na bini a da ne svira gitaru! Ni ja ne znam ko je lik koji je tu svirao... Bilo bi vrlo zanimljivo sada cuti nesto odavde, sa novim aranzmanima...
Millosh_024 Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 Lepo je videti da ima jos ljudi koji vole Host period. Po meni, njihov najzreliji i najbolji period. Gledao sam ih na D.Times turneji 1996, Symbol 2003, PLX 2005 ali mi je nevidjeno krivo sto nisam isao na HOST turneju ili BIN... Pokusavam da nadjem ceo taj Bizzare live iz 99, ako negde naletite osim one 2-3 pesme na youtube, javite. Na zalost tesko da cemo ista cuti sa Host-a i BiN na ovoj turneji. Cak su i So Much Is Lost uklonili sa set liste. Meni licno poslednja dva albuma, pogotovu ovaj poslednji nisu nesto interesanti iako ima par dobrih pesama. Razmislicu da li cu ici na ovaj 'cert. A mogli bi bar Mouth...ili Fader...
Qadmon Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 Lepo je videti da ima jos ljudi koji vole Host period. Po meni, njihov najzreliji i najbolji period. Gledao sam ih na D.Times turneji 1996, Symbol 2003, PLX 2005 ali mi je nevidjeno krivo sto nisam isao na HOST turneju ili BIN... Pokusavam da nadjem ceo taj Bizzare live iz 99, ako negde naletite osim one 2-3 pesme na youtube, javite. Na zalost tesko da cemo ista cuti sa Host-a i BiN na ovoj turneji. Cak su i So Much Is Lost uklonili sa set liste. Meni licno poslednja dva albuma, pogotovu ovaj poslednji nisu nesto interesanti iako ima par dobrih pesama. Razmislicu da li cu ici na ovaj 'cert. Imam ja taj live iz 99.
Recommended Posts