Џрк Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) To je ona fotka sad u nedelju iz Surcina ???! Znaci ne mogu da verujem Bato, svaka ti dala sto kazu nasi preci Edited March 28, 2006 by Heavy jerk Quote
We_are_Running_Wild Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ko bi drugi,on je aktivan u crtanju Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Bend je pravi trash Nisam ih skoro cuo ali bili su trash Quote
Kali Agna Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Pazi, necu da se svadjam sa sa tobom, ja samo ne volim da slusam Underdeath, mislim da su kopjia Metalike, i to je to, a pogotovo za Agressive....ukusi su razliciti...itd...blabla tek sad videh ovo... ma, zabole mene sta ti mislis o njima, ali ne moze biti stvar ukusa da optuzis nekoga da kopira metallicu... ili kopira ili ne kopira... a to je optuzba od koje mi se povraca... da si malo pazljivije slusao autorske, video bi da ima mnogo vise uticaja testamenta ili mercyful fate-a na primer... no nebitno p.s. mislim da je ova tema o nadimachima definitivno najsmorenija tema na thrash forumu Quote
ZmYchE Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 tek sad videh ovo... ma, zabole mene sta ti mislis o njima, ali ne moze biti stvar ukusa da optuzis nekoga da kopira metallicu... ili kopira ili ne kopira... a to je optuzba od koje mi se povraca... da si malo pazljivije slusao autorske, video bi da ima mnogo vise uticaja testamenta ili mercyful fate-a na primer... no nebitno p.s. mislim da je ova tema o nadimachima definitivno najsmorenija tema na thrash forumu reche osoba koja je do nedavno bila super verni fan i ortakinja... eh nisam znala da i ti spadas u dvolicne katastrofe od osoba... jbg... trebalo je ocekivati... ziva bila... Quote
Kali Agna Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 reche osoba koja je do nedavno bila super verni fan i ortakinja... eh nisam znala da i ti spadas u dvolicne katastrofe od osoba... jbg... trebalo je ocekivati... ziva bila... zmYche, nisam rekla da su nadimachi smor, vec sama tema i to zato sto se na njoj koliko vidim niko ne pojavljuje iz benda, da pokrene neku diskusiju ili obavesti sta se dogadja sa bendom na primer... ovako smo prinudjeni da spamujemo o nekim desetim stvarima, sto je u principu i bolje nego da citam brdo komentara kako su nadimachi ocajni i slicno, sto nisam mislila ni pre niti sam promenila misljenje. pa zasto bih smarala toliko sharkey-a da mi pokloni njihov demo da mislim da je bend krsh? pogresno si protumacila... uzdravlje Quote
RNA Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Ok, onda sorry Kali, ali jednostavno danas kad vidis ovako sve i svasta na ovom forumu, kako da ocekujes da je bilo ko ostao normalan... i priseban E tako, kako je rekao We_are_Running_Wild, za svirke i desavanja ima poseban deo i tu ce se znati kako i sta... Pozz То стоји, али на треш форуму су сви нормални и пристојни, бар за сада је тако било. Quote
WoI Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 То стоји, али на треш форуму су сви нормални и пристојни, бар за сада је тако било. pa jebem lig avaljda ce tako i ostati Quote
We_are_Running_Wild Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ma nemam pojma,nesto smo gledali za dangubu al tek ima slobodno negde krajem maja, a ako uspe dorkin da odradi nesto eto svirke Quote
StarbreakeR Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 :ne: Nego imate li mozda neki snimak kada ste svirali Live...??? Quote
We_are_Running_Wild Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ima,ima i video snimak kad smo prvi put svirali u filozofu,hahah bas je bilo dobro ima jos neki snimci sta znam,dacu ti neke slike ako oces Quote
WoI Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 imam ja ta cuveni snimak iz filozofa Lepa su to vremena bila drugovi kada ste prosle godine svirali svake nedelje Quote
ZmYchE Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Kao fotograf i kamerman ovog benda, moram priznati da je prvi snimak sa prve svirke bio najbolji! Rulja koja od bine u Filozofu pravi sutku sve do izlaza iz Filozofa pa se vraca nazad do bine je nesto najjache haha Sve u svemu, obratite se We_Are_Running_Wild - ceo materijal je kod njega. Quote
We_are_Running_Wild Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Na slike star http://photobucket.com/albums/y298/NadimaC Quote
WoI Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 uh kad se covek sedi tih koncerata Krv je bila na sve strane Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 E ajd nekad narezi i taj snimak bas da cujem... A slike deluju Quote
ZmYchE Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 PETAK 28.04.2006.godine PANCEVO - KLUB 21 DAGGERSPAWN, RAIN DELAY I NADIMAC nastupaju. POCETAK SVIRKE OKO 22-23H, A UPAD (oko) 100kinti. Quote
Death rider Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 SUBOTA 29.04.2006.godine PANCEVO - KLUB 21 DAGGERSPAWN, ALL MY SINS I NADIMAC nastupaju. POCETAK SVIRKE OKO 22-23H, A UPAD (oko) 100kinti. misija muda Quote
ZmYchE Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 I ja se pitam koji ce tamo, pogotovo TOG DATUMA... Nek pomere svirku ili neka otkazu..ionako nece imati publiku... Quote
Death rider Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 prihvacena ti je sugestija i svirka je otkazana... Quote
ZmYchE Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 A? OTKAZANA? STVARNO? SIGURNO? DAJTE LJUDI NEMOJTE ME CIMATI..MORAM DA ZNAM! Quote
We_are_Running_Wild Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Skim pricas drogosu? 20 u pancevu,a ono u dangubi tako nesto krajem maja pocetkom juna jebem li ga,picko Quote
StarbreakeR Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Kazite sve u svemu tacan datum i mozda dodjem u bg...mada sumnjam ali jebga...bus je skup... ...Steta sto niste dosli u pirot...videli bi sta je Hellraysing Assfucking Infernal Atmosfera! Quote
WoI Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Pravimo sutku kakve u srbiji nije bilo na 'Curse the Gods" nadimac ima novu pesmu neka dule prozbori vise Quote
Recommended Posts