Aris Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Da li se to placa....??? jel postoje neka igre.... Jel ide u komadu ili bas sve odjednom na kg....?? Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Spremi te se tvrdi momci da ga dobro nasapunjate, na sajt www.nadimac.com su ubacene nove slike iz rume, doma omladine, i sa ricinus partija2. Quote
Black_Hand_Inn Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Da li se to placa....??? jel postoje neka igre.... Jel ide u komadu ili bas sve odjednom na kg....?? danas se sve placa zenska,al moze i neka robna zamena kao iz doba Krokodila i Zmajeva Quote
Jabba the Hutt Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 hehe, dobre su ove nove slike, samo na ove iz Rume niste dodavali svoje uobicajene vrcave dosetke Quote
MEGGY Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 jbt nikad vas nisam slušala (to mi je životna greška ) tako da jedva čekam subotu Quote
Mega_Deda Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Vidim, bice neko prcanje u subotu, ne bih to da propustim Quote
MEGGY Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 off: dedolino, mogo bi mi poneti onaj dvd testamenta što sam ti dala prošle godine ozbiljno Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Jbte skoro svaki dan sretnem Krleta u bataji.Covek se sve vise i vise nadima Quote
Black_Hand_Inn Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 satana oces da trcis go po novosadskom parku i da ti se kruti na povracanje maloletnice? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 necu brate moram da izbegavam dim cigareta duze vremena. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Nije to nego sam gutao suvise... Quote
ΣΟΚΙ Posted March 29, 2007 Author Report Posted March 29, 2007 (edited) pa kad ne das da ti prskam po faci... Edited March 29, 2007 by @@ Quote
Sgt.Splatter Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Ja znam za jednog mačora koji je uštrojen jer je prskao kojekuda... Quote
Black_Hand_Inn Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 i ja znam jednog macora,svako zna po jednog, osim pedera hahahahah Quote
Sgt.Splatter Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 smejte se smejte ali ja sam ozbiljan... znaš kolika mu je stomačina sad a ne jede lazanje Quote
М Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Ljudi, svirka vam je bila SUPER!!!!! Curse of Gods, Dlake Na Sapunu, Vukodlak, Nuclear WInter i Zmajeva Jajca su mi bile najdraze xD Dobro ajd, i Plezr Tu Kil xD Milosh je natapirao kosu pa sam umro od smeha kad sam ga video, in a good way Bash sam uzivao u svirci iako nisam neki preteran fan nemachkog przenja. Nekropolis je oduvao, Dagger je smorio, a NadimaC naduo xD Jedva chekam da vas ponovo vidim lajv. Uzdravlje Quote
RNA Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Крлету девојка редовно тапира косу, није то ништа ново. Quote
Speed_Dead Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Bash sam uzivao u svirci iako nisam neki preteran fan nemachkog przenja. sledeci put samo za tebe sat i po Nemackog przenja... ss ss ss Quote
Aris Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Pa ovako... svirka U NS prosla je onako, nije nesto posebno bila, a i atmosfera je tu i tamo, clanovi benda obecali nadimanje i nista od toga, pa sta reci nego bice bolje, pa da sad ne duzim, mogu da bljujem do mile volje, i sve tako do sledece svirke, gde ce biti mnogo bolje, Nije bilo ni mazanja ni solje, e pa ljudi eto to je, kad se pojavi fan a ne zadovoljan je, ali sta je tu je, oprostucu vam jer imate najbolje fore! ________________________________________________________ EEEEE stvarno svaka mi cast sto nisam iskrena, samo lazem i izmisljam... BBBBBOOOOOMMMBBBBAAAAAA Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 a i atmosfera je tu i tamo, clanovi benda obecali nadimanje i nista od toga, Ne mogu...AJndIAWJDHNiouf h=wOEIF JQEFAOIJ FIRJ jace je od mene as;jefhnaori;vhaovaijrvoaijrvaoirjvarjvoavr a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Duletu nije mogao da se digne HAHAHAHAAHAHAHHAHAHAhahAh nisam mogao da izdrzim ali bio je takav penal Quote
Recommended Posts