Thrasher Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 A moze specijalno za mene ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Imaš probleme sa desnima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Ne, ali ta pesma mi je naj od Nadimaca. Edited October 21, 2009 by Thrasher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 meni je najbolja pesma i pesma zbog koje sam ja zavoleo nadimac prdez u facu.neznam sto je nesvirate vise iovako traje 44 sekunde to je taman manje vise dve pauze izmedju pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) odabrali smo nekoliko starih novih(EP) i najnovijih pesama za ovaj album , a posto promovisemo album, sviramo pesme sa njega, i to ne sve jer nema vremena. PS: 'HI. I HAVE SOME GOOD BUT FAST NEWS!!!! DO YOU WANT TO SUPPORTING SODOM IN ATHENS WITH NECROSINE IN 6 AND 7 NOVEMBER? XIGAS' ali zaahvaljujuci pasosima i vizama nema sanse da se sredimo do tad:P plus tada promovisemo album u pazovi. Edited October 21, 2009 by Speed_Dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 u bogte jebo skroz jebeno.ako bude sve kako treba za vize sledece godine mozete opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 heh pa to , ima fopre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Kad taj special edition dolazi kod nas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 pa valjda ce biti gotov u Novembru(ili je vec gotov , nemam pojma), pitanje je da li cu uspeti da preuzmem to. jedva sam cdove uzeo sa carine, zamalo da me oteraju na robiju:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Zbog cega prave problem ? Imas ugovor tako da je sve legalno. Sta bi jos hteli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 problem je sto sam na moje ime dobio 200 istih cdova, 200 omota i sl, a legalno je 2-3 najvise. Mi nismo legalno registrovan bend i u ocima zakona ne postojimo, pa se postavlja pitanje sta ja to radim sa 200 istih cdova. drzavu zanima porez a ne da li ja imam ugovor i sta tamo pise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Kako si ih onda obrlatio da ti daju diskove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Jedva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Poslusah i ja novi album Bas je do yaya i produkcija je prilicno dobra-imam utisak da je vokal doziveo malo studijskog peglanja ali je to i normalno Vec sam imao prilike da cujem neke stvari kao sto su Metal je rat i Zmajeva jajca a moj favorit je pesma Hrani babu da te ujede Sve u svemu odlicno,zvuk je klasicna speed treserica sa nesto crossover elemenata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 TRECE OKO i Headshot u glavu su MINDFUCK!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 @ yakuza ha , ko sto reko drago mi je da se tebi svidja nesto sto nije prebrutalno, nismo peglali glas nego sam snimao na mnogo dobrom mikrofonu, i nisam drzao mikrofon u ruci i drao se , nego stojao na odstojanju, pa je zato nesto cistiji snimak. @Brus HA! posebno mi drago ako ti se svidja H.S. u Glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Link za novi album ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Link za novi album ? http://www.myspace.com/nadimacbend posaljes tu svoju adresu i posaljes im pare oni tebi ceo CD Edited October 22, 2009 by Mita 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Link za novi album ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Link za novi album ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 pozdrav prijateljima iz COMBUSTERa i cestitke na ovom grandioznom poduhvatu osvajanja dalekog istoka $)) logo nadimacha pored thanatos, insanity, deceased je stvarno prizor za nezaborav. Booklet i ovaj kineski prevod su apsolutni kult kao i cover art. Tekstovi i socioloska tematika prilice muzickom zanru, mada mislim da bi bilo bolje da uopste nema tih crossover elemenata ali to je valjda stvar ukusa. U odnosu na ep ovo je u svakom smislu superiorno izdanje.. sve najbolje i do sledeceg nadimanja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Da to je stvar ukusa,ja recimo obozavam te crossover delove!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 EEEE vidi sta ti je kina! pa vise se splati da preko njih narucujete nasa izdanja haha , Salim se al svejedno imaju super izdanja a jeftini su http://www.xmusick.com/index.php?cPath=21_25_114 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Sad ću ja da napišem jedan кул ривју, i da se igram onih baja sa Metal Arhiva što misle da su uhvatili boga za muda. Prvo da se dotaknem svoje profesije. Što se toga tiče, dosta je dobro urađeno (ima greškica tu i tamo), neka ideja o zvuku Nadimača se nije mnogo menjala još od onog prvog demoa (što je dobra fora), a kvalitet zvuka se mnogo popravio. Mislim da je trebalo malo više istaći vokal i malo ga napucati, ali to je do ukusa. Što se tiče sviranja, najbolje do sada, mada moraće još bolje, iako znam da vas prilično boli kurac za to, al' ae. Dača mnogo manje guta reči od Duleta, pa se razume šta kaže i bez čitanja textova. I sviđa mi se što se malo dere, malo kao da priča, a malo peva, to se dobro uklapa, tako da tri Bambija za njega. x) E, sad, najbitnije: pesme. Dobre su, većina mi se baš sviđa, a najnaj mi je Sad si Sam. Od starih mi fale Đubre Metal (meni najbolja pesma Nadimača) i Krvave Desni. Jače pesme su mi sve nove (mislim na ove nastale od kad je nova postava) osim Hedšat u Glavu i Zlo i Naopako koje su mi najslabije na albumu, dok su sve stare solidna sredina. Sve u svemu, dobar je album, sluša se dosta. Možda sam nešto zaboravio da kažem, ali koga boli kurac, vidimo se šestog u Pazovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts