Јарослав Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 http://www.metalhead.ro/poze/poze_concert_sodom_la_arenele_romane-foto-gid-129841-it-1920451-l-1 Па терајте на десно. Quote
Speed_Dead Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Dobili smo ponudu da izradimo limitirani tiraz NADIMAC KAPA za zimu. Interesuje me koliko bi ljudi bilo zainteresovano da pazari. Kapa je od vune sa vezenim logom. CENA 5 eura. Pre nego sto pristanemo da ih izradimo zelimo da vidimo KOLIKO su ljudi uopste zainteresovani. Hvala 111 Quote
biohazard Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Jel su to znaci stigli omoti i sve, moze se narucuje album? Quote
Speed_Dead Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 @ dedli polusn HAHAH svaka cast matori tako s epodrzava domaca scena #bioHZD ee nema jos. posta nas kara u mozak..booklete cekamo mesec dana..sticice..jbg svaki dan se nadamo Quote
Speed_Dead Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 STIGLI SU OMOTI I CDOVI novog album ai dvd-ija NADIMAC-a IZ KINE!!! Cena je 5 EURA +ptt Ko zeli da naruci nek se prijavi ovde da zapisem. PODRZITE bend NADIMAC i narucite novi album na originalu, od cdove i slicnog krpimo novac za koji radimo sledeca izdanja i snimke. DIY Quote
Speed_Dead Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 GLASAJTE ZA ALBUM NADIMAC-A !! Ukoliko zelite da pobedimo na takmicenju za album godine, i dobijemo snimanje profi video spota ako nas podrzavate SHARE-ujte http://nocturnemagazine.net/izbor-za-najbolji-album-2011 Quote
Karlo SE Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Znaci nije bilo frke na carini? Quote
Speed_Dead Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Znaci nije bilo frke na carini? ee niej mislim niej da su nas sa osmehom docekali ali kao.. mi zamahali onim papirima a oni kao ok ok znamo al zato su nam drzali omote 42 dana ili sl, tj toliko je trebalo da stignu iz kune, iako je za cdova bilo potrebno 9 dana PS: Imas kod mene po cd za tebe i Luku pa da ti dam ovih dana Quote
Karlo SE Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Neka neka, ko ih jebe, zulja ih kada moraju da postuju zakon koji su sami smislili, a ne mogu da drpe neku kintu. to cekanje, jebi ga, nesto moraju da ti urade naopako, kad vec ne mogu kintu da ti uzmu, al dobro je svakako. Quote
Speed_Dead Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 U PLANU JE NARUCIVANJE NOVE SERIJE NadimaC zimskih kapa sa vezom. Buduci da su ljudi koji su narucili u prvoj seriji odusevljeni, odlucili smo da uradimo jos jednu seriju. Kape bi trebale se rade po istom principu ko i pre, ljudi se prijave i mi uradimo. AKO je neko ZAINTERESOVAN nek se javi ovde ili mi posalje privatnu poruku. Quote
Speed_Dead Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 (edited) Ako neko zeli da naruci novi album nadimaca, CD+prisivac = 5 eura Prvo izdanje nadimaca u MALEZIJI / INDONEZIJI (Februar 2012) Edited January 10, 2012 by Speed_Dead Quote
Speed_Dead Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Izlazi u Maleziji, indoneziji, i okolini u februaru 2 Quote
Memento_Mori Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Kad tačno je svirka u Apatinu? Znam da je u martu, a sad kojeg datuma... Quote
Recommended Posts