Jabba the Hutt Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Domaci Rezak sok od zove u kombinaciji sa ricinusom i nema te junacine koja nece da se usere i prska po zidu!!! Sta! Svira Sodom... Ako mislis na goste iznenadjenja ne, nije Sodom ovaj put, mada znam da je opste poznato da smo ja i ona pozercina Angelripper stari poznanici i da sam ga ucio da svira bas kad su snimali onaj njihov budjavi album"Persecution Mania", ali nazalost nece moci da prisutvuju tom velicanstvenom skupu i kulturoloskom dogadjaju sezone bogati, al' mesto njih ce biti neki momci sto isto mnogo vole Sodom, but my lips are sealed (jebote kako sam se iskenjao ko na pismenom iz srpskog na temu stiglo je prolece/leto/jesen/zima u mojoj ulici/selu/mesnoj zajednici ) koja gej svirka Sve sam homos i bi Quote
Aris Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ko je dosao sebi.... Ko je preziveo svirku.... Ko je oteo clanove benda.... Svi su bili zgodni macani, nema sta... tako pricaju... A da da, kazu i svirka bila do j.... necega dobra... zafrkancija, strumfovanje, mazanje u wcu, kicenje mikrofona, smrzavanje....eeeee i znojenje... bilo i nekakvo vatanje, pomalo skidanje, alkoholisanje... veselo veselo Quote
Black_Hand_Inn Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 kakvo bre vatanje? sta si ti radila dok sam se ja drao?ccc,raspitacu se ja.... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 (edited) Onaj pevach nadimacha mnogo ruzan bre Salu na stranu razvalili su. Edited December 16, 2006 by SATAN-iz Batajnice Quote
Black_Hand_Inn Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 jbg kad nisam razvijen kao ti....da ja svako jutro cistim obor,znas kakav bi bio..... Quote
Jabba the Hutt Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Slazem se sa Sejtanom jebali ste keve.Inace ova nova pesma "Dlake na sapunu" vam je bash krvava Quote
Black_Hand_Inn Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 eh danas sklepasmo jos bolju,zove se-Usro si motku- bice hit nedelje 202 Quote
Jabba the Hutt Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 :padanje sa stolice: Sve bolje od boljeg... Quote
Hrym Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Jel svirate u rumi krajem godine (29-og). tako sam nacuo. Quote
Black_Hand_Inn Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 pa pricao sam sa nekim o tome,lik rece da bi da mi sviramo 29. samo treba da mi posalje mejl da kaze:"ko ce prvi da me prca". i to je to,eto nas.Kako je tamo u Rumi? Quote
RNA Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 eh danas sklepasmo jos bolju,zove se-Usro si motku- bice hit nedelje 202 Nije da se bunim, ali nameravate li da napravite neki ozbiljan tekst? Quote
StarbreakeR Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Ma fuck ozbiljnost...kao da nema dovoljno ozbiljnosti...uostalom i ovo je ozbiljno...cini se kao zajebancija, ali ima mnogo dublji smisao... ... Zar ne? Quote
Hrym Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 pa pricao sam sa nekim o tome,lik rece da bi da mi sviramo 29. samo treba da mi posalje mejl da kaze:"ko ce prvi da me prca". i to je to,eto nas.Kako je tamo u Rumi? Treba on sutra da odnese te papire za svirku i znace se tacno ko ce svirati. Pricao si sa morfijem. Mi smo iz PI. Treba jos da zovemo neke bendove pa ce se to najverovatnije sutra znati. Quote
Black_Hand_Inn Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 ok kad vidite to,javite nam,pa eto nas da srcemo lava od 2 litre,zvanog bombaaa. rna----rekao sam ti vec da tvoje komentare ovde ne zelimo.al eto da ti udovoljim malko tekst je posvecen ljudima koji useru u zovitu jelte. recimo refren je: Majko,daj pare dugovi,zbog kurve stare, usro sam motku i sta je ovde neozbiljno?jbg nije svako lep kao ti,mora neko u kurvu da najmi,jbg zivot je kurava Quote
Jabba the Hutt Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Zar ne? Ne Meni je Vukodlak bas ozbiljan tekst... Quote
StarbreakeR Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Kull...jebo te mozete da prodate ovo ladno u grand...super rima Quote
Black_Hand_Inn Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 29.prangija ruma,rodj,zina,havarija,pivo,ne valja nikako Quote
ΣΟΚΙ Posted December 21, 2006 Author Report Posted December 21, 2006 29.prangija ruma,rodj,zina,havarija,pivo,ne valja nikako ovo zvuci kao dobar analni seks... Quote
Aris Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 ovo zvuci kao dobar analni seks... ako je tako, uf uf... reklama odlicna svirka, rodjus, zina, pivo 29.prangija ruma,rodj,zina,havarija,pivo,ne valja nikako alo breeeeeeeeeeeee, ne pitas se samo ti....... hocu i ja ako ce stvarno bude ta svirka, rodjus, zina, havarija, pivo, ali da valja.... Quote
ikaqueen Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 PoZz za Nadimac, stvarno ste likcine. Iako nisam obozavateljka trasha, najbolji ste. Stvarno sam odusevljena. Quote
Black_Hand_Inn Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 ...bar neko.... inace od svirke u rumi(bese,valjda),nece biti nista,jer nisu uspeli da nagovore one kurce tamo tako da od nadimanja nista.......skuplja se,do sledece .....prangije Quote
Recommended Posts