Aris Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ja sam u Novom sadu 13og Ocete sa nama?? Sta se desava u NS 13. Tamo neki docek postoji za srpsku n.g. ili onako da idemo... Sto se mene tice mogu i hocu ali bambi se tu najvise pita, sta cu ja bez njega... Pa danas je 12. u bre, aj sacemo se dogovorimo pa... e a jel zoves samo mene ili i mene i bambija...? Quote
Black_Hand_Inn Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 nema se kesa,necemo doci,jedino ako ima mesta u tvom traktoru,ides njime ili si popravio kombajn? Quote
Aris Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 kakav docek za pravoslavnu novu godinu.... svi nesto cute, niko se ne fali kako su se neki lepo proveli.... Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Malo pre saznasmo da veceras sviramo u Dangubi tako da ko zeli da se opusti i isprdi uz blagi zvuk mandoline nek navrati. Quote
Black_Hand_Inn Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 nismo ni svirali.....ko ih jebe,i ovako je celo vece bilo blago katastrofa,jedino sto valja sto je bilo piva vise nego inace Quote
RNA Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 To ono sto je Goce organizovao? Bas mu je fora da zove ljude u poslednjem trenutku. "Ej, sutra ima slobodan termin u Dangubi ako hocete da svirate." Quote
Black_Hand_Inn Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Gotze?ne ne nije on organizovao,on je organizovao igranje bilijara,ovo u dangubi,.....nemam pojma,ali lik i dan danas ne zna ni ko je svirao sve.....sta reci Quote
Black_Hand_Inn Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 E MACANI ,mozda 100% sviramo u REUMI (RUMI) 16.02.2007. pa ono ako zelite da cujete kruti zvuk mesavine GANS EN ROZES-a i ljute METALIKE sa primesama DEBILI ANDOLA i brutalnim BEKSTRITBOJS scenskim nastupom ,znaci dzabe za nekih 300 dinara nudimo vam ludu zabavu i josh nesto ako odmah porucite kartu...mrsh bre u pizdu materinu! Vidimo se u RUMI ! Dr.agance Quote
Morphy Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Da,bice svirke,bice!Sada sam ja organizator Oce dolaziti Kramp? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Jbga ja se nadam da cu ici sa njima do Sombora Quote
Black_Hand_Inn Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 samo ako malko savijes kolena..... Quote
Hrym Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Nadimaci svirka je danas zvanicno potvrdjena.; 16 petak. Sta svirate od obrada? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Nadimaci svirka je danas zvanicno potvrdjena.; 16 petak. Sta svirate od obrada? Bullet for my valentine,him,nightwish i jednu emo pesmu iznenadjenja. Quote
Morphy Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Bullet for my valentine,him,nightwish i jednu emo pesmu iznenadjenja. Quote
Black_Hand_Inn Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 nisi pomenuo him,to obavezno ako ostane posle korna i biskvita vremena,sviracemo onaj krs od kreatora,7 ili 8 nasih koliko ih vec ima,malo sodom,sta znam,kako nas usere sad bas gledam him koncert,pripremam se psihicki za tu silnu ljubav Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Nadimaci svirka je danas zvanicno potvrdjena.; 16 petak. Sta svirate od obrada? Sve same hitove 80 tih brutalne BEKSTRITBOJS pa sve od krutog zvuka Bili andola i madone iz mladjih dana i do brutalnog majkl jeksona koji podrzava konje i decu!!! Ma bice svega sto roka przi i prdi !!! Ima da bude Raketni napad za sve pare : :rockdevil: Quote
Black_Hand_Inn Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 ne prdi dule. znas da ne umem drugacije Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Umes kad si stimulisan Quote
Black_Hand_Inn Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Dobrim Pasuljem zguza,zguza Quote
Recommended Posts