WoI Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 jebem vam mater jos me vrat boli :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote
ΣΟΚΙ Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 Vrlo verovatno da je ovo prvi moj post u kom cu da hvalim bend. Dakle, svaka cast za sinocnju svirku, ne secam se da ste ikad bolje zvucali. Original Tankard/rani Deathrow, jos i bubnjar ko bubnjar Tankarda sa cvikerima, samo su u falili svapski adolescentski brcici. ne mogu da verujem...oO ovo mora da udje u anale....(jbte u anale hahahaha) drago mi je da ste pokidali...i tako to... Quote
Aris Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Eeee znaci stvarno pohvale svima... Dobro je sve odradjeno ali ni za jedan vas nastup se nisam vise smejala nego to vece...pozitivno sve. Odlicno su prosli i svi ostali... Quote
RNA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ne mogu da verujem...oO ovo mora da udje u anale....(jbte u anale hahahaha) drago mi je da ste pokidali...i tako to... Samo da se zna da mnogo postujem gitaristu, a postovao sam ga i pre ove svirke. Dobar momak, samo mlogo stidljiv i tih! Moram jednom da se slikam s njima sa onom natapiranom frizurom da okacim na nas sajt, ili da nagovorim njegovu devojku da i mene natapira. Quote
Black_Hand_Inn Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ne tapira ona svakoga........kao sto rece:"on je mnogo dobar momak" Quote
ΣΟΚΙ Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 i on ima momka ne devojku... krle Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 ne tapira ona svakoga........kao sto rece:"on je mnogo dobar momak" Quote
RNA Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 ne tapira ona svakoga........kao sto rece:"on je mnogo dobar momak" Да га мажеш на леба и зовеш џемом! Quote
Aris Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Joj boze o cemu vi komentarisete... Brinem se... Najbolji je dzem od jegode.... Quote
RNA Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Sta komentarisemo? Kako je Krle dobar momak? Pa, je l' nije mozda, a? Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Krle je kralj rock n rolla i rob lepih zena Quote
Black_Hand_Inn Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 pa po nekad mu je lose kad se prejede,pa onda pusta plaaac Quote
Black_Hand_Inn Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ne da ce da se cuje,nego ima da trese,a da gledas,ne preporucujem,ako imas slabo srce..... da se tebi mozda krle ne svidja?nesto si mi cudan,da nam nisi ti malo zastranio? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Mislim da pitas ocigledne stvari Quote
RNA Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 da se tebi mozda krle ne svidja?nesto si mi cudan,da nam nisi ti malo zastranio? Da ti to ne branis svoju teritoriju? Quote
Aris Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Da ti to ne branis svoju teritoriju? Ej covece, pa kuces u detalje... Ima on svoju teritoriju koju brani... RNA brines me... mozda ja nesto nisam otkrila...?? Quote
RNA Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 A sta si ti to pa mogla da otkrijes o meni sto vec nije opste poznato? Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Nadimanje za sve pare: 30.og marta u Novom Sadu i 7 ili 8.og aprila u Kragujevcu Raketni napad !!! Quote
WoI Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 kako cete u novom sadu da svirate? otkud vam viza i pasosh? Quote
М Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 A gde ce te svirati u NS-u? U Dvorishu? Sreca pa ga nisu otkupili.... Quote
Aris Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 E ta svirka.... nadimanje u NS pa u Kragujevcu...puno bre, sto jes jes.... Ma sta fali...lepse cemo spavati... Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 A gde ce te svirati u NS-u? U Dvorishu? Sreca pa ga nisu otkupili.... Neki klub valjda se zove London. Quote
Recommended Posts