RNA Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) Ех, да је само име, имају и песму истог назива. Немам појма о чему у њој певају, али неко надимање је сигурно. Edited March 13, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 pa jbga ne znam interesuju me kako su odsvirali Agent Orange??? Нешто се не сећам да су то одсвирали. Ако јесу, мора да је било тотално непрепознатљиво, а то тешко, пошто сам препознао неке много прљавије песме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 Нешто се не сећам да су то одсвирали. Ако јесу, мора да је било тотално непрепознатљиво, а то тешко, пошто сам препознао неке много прљавије песме. jbga ne znam ja kad sam bio zadnji put na probi zvucali su nikad bolje...jbga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 Ех, да је само име, имају и песму истог назива. Немам појма о чему у њој певају, али неко надимање је сигурно. Nadimac je srpski demon koji ide po zenskim sumam i nadima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
We_are_Running_Wild Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Nije bio agent,bila samo nuclearka od sodoma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 а оне ауторске би могле мало озбиљније да буду. Мислим, 'Крваве десни' и 'Змајево јајце'. Шта сте ви? Бомбардер на квадрат? kakve to veze ima sa Bombarderom? Bombarder je za njih prdez u sumi NadimaC ima svoj fazon ......Goku Rac,Rac,Rac,Rac,!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 kakve to veze ima sa Bombarderom? Bombarder je za njih prdez u sumi NadimaC ima svoj fazon ......Goku Rac,Rac,Rac,Rac,!!! bombarder je za njih prdez u sumi???ahhahaha...znaci nadimaci su bolji od bombardera...hahahaha:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 chuo sam ih par puta. ne bih nikog da vredjam al meni je ono uzasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Pa, gde moze da se svuce neka stvar?! Dajte neki link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 chuo sam ih par puta. ne bih nikog da vredjam al meni je ono uzasno. Ah od kako postoje, uvek isto, Prvo su bile uvrede, sad danas "nisu". Napredujes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ma pusti ljude zmajo. Mogu svima drugiam da kenaju al kad treba da relano pogledaju kako njihov bend zvuci onda ne mogu da kazu ni jednu losu rec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Извини, ја само износим своје мишљење. Ако неког увредих, опростите. А мислим да уопште немам чега да се стидим што се мог бенда тиче. Управо напротив, врло сам поносан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ma niko nije tebe pominjao druze. Ti si jos i najkompetentniji da sudis o svemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mislio je na ovog pedera Maiden_Hell zrelo nema shta. @zmyche - stvarno nikog ne bih da vredjam ali ne znam kako da preformulishem to a da ne bude uvreda..meni se nikad nije svidjalo kako sviraju i bolje je da kazem ono shto stvarno mislim nego da ih "tapshem po ramenu" i govorim kako su super. @warrior of ice - lupash gluposti bez ikakvih osnova. uvek sam spreman da istrpim kritiq svog benda i chujem mishljenja drugih a i sam mogu da procenim kad sviram dobro a kada ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Bla bla bla jari jari jari.. kome se ne svidja sta koj kurac uopste mora da postuje ovde?? Jednostavno zaobidjite nadimace ako vam se ne svidjaju, i ne koristite svaku mogucu otvorenu stavku o njima na forumu da serete o njima. Ok, ne svidja se nekima, neki ih obozavaju, pa to je sasvim logicno, ali dokle cete da serete... Warrior Of Ice - Opusteno brate, ja nisam ni na cijoj strani, samo mi ne ide u glavu to - cim se negde spomene NadimaC na bilo kom forumu,u bilo kom postu eto nekog iz Agressive Silence i slicnih bendova da napljuvavaju i seru o tome kako su Nadimaci losi. Pa nek su..i tacka! poz pozz... p.s. nista licno nikom, izjasnjavam ono sto jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Da...ljudi su od pocetka kenjali jedni na druge(ne mislim na bendove nego na rasu) tako da...rutina... NadimaC rules(iako nisam imao prilike da cujem...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ma niko nije tebe pominjao druze. Ti si jos i najkompetentniji da sudis o svemu. ОК, само немојте толико гадно да се прозивате. Једноставно има људи којима се овај бенд не свиђа и износе своје ставове о томе, а не видим да је ико поменуо бенд увредљивим тоном. Иако ми се бенд не свиђа претерано, како ствари сада стоје, апсолутно подржавам момке да истрају и, ако је могуће, постану бољи, јер оваквих бендова немамо, бар не много, и увек нам треба свежа крв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Ja bih dodao da likovi iz Agressiva apsolutno nisu kompetentni da nekog poseravaju (iako ni ja bash ne gotivim Nadimach) jer su oni samo losa kopija ne bash sjajnog Underdeath-a. mislim chak ni Metaliku ne skidaju kako treba, chak ispod proseka. Nikakva prozivka, samo moje vidjenje stanja. Sto se Nadimacha tice, najvaznije je da se oni zabavljaju ludo, posto je to ocito svrha ovog benda. Da su veliki zajebanti, jesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 AGAGGGSSSSSSSSSSSHAAAAAAAAAGGGH!!! Krvave desni (kec,kec,kec),-DoktorKA besni!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PantelijA Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ma Nadimach je do jaja ! Gledao sam neki njihov snimak. Dacho pichko ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Ja bih dodao da likovi iz Agressiva apsolutno nisu kompetentni da nekog poseravaju (iako ni ja bash ne gotivim Nadimach) jer su oni samo losa kopija ne bash sjajnog Underdeath-a. brateeee, zbog ovoga ces goreti u paklu Edited March 23, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 brateeee, zbog ovoga ces goreti u paklu Pazi, necu da se svadjam sa sa tobom, ja samo ne volim da slusam Underdeath, mislim da su kopjia Metalike, i to je to, a pogotovo za Agressive....ukusi su razliciti...itd...blabla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 A zasto ispred ove teme stoji neko srce??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
We_are_Running_Wild Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 To pitajte @@,mislim da je malo zastranio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts