SATAN-iz Batajnice Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Nadimaci vole belo po faci Quote
Jabba the Hutt Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 cak je neki lik uleteo u sutku sa jogurtom Kako bre ja to nisam video? Ma bilo je super, piva je bilo u izobilju, ja nisam flajku ispustao od ulaska u onu kafanu pa dok nisam stondirao na nekoj stolici E da, dobar vam je Vukodlak Metal demon, bogme ga sapunjam svaki dan na njega od kako ste mi ga dali. Fin je skroz, jedino mi Krletova gitara ima dosta cudan zvuk, sve ostalo je super, pogotovo bas. Davao sam jos nekim sektasima iz Sremcice, svi se slazu da valja ko stare Svabe... Quote
Dushman Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ^ Naravno da nisi video kad si se razneo! xDDD Vukodlak Metal je do jaja! Super vam je odradjen demo! Ja sam imao samo neki stari i to samo par pesama, sad sam konacno cuo sve stvari.... Do jaja! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ocu i ja demo disk.picke Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Koji ste jevreji.Znaci cim sam se javio za demo niko se ne javlja.JEWS!!!1111Nasao sam slike sa vase shljake Dule mogao si da obrijes bradu,a zec i krle pickice se osisale... Quote
Jabba the Hutt Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 De vadis ti te slike majke ti? Ovo je jos i fino, kad se setim onih kolica punih leseva sto si postovao na jednoj temi... Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 haha to je to , dobices disk jebo te jarac, sad u subotu prangija u dvoristu u novom sadu Delimo Vukodlak Metal tucemo keca Quote
Black_Hand_Inn Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 za tebe se reze poseban cd.......sa veprovima,koji su uvezeni iz zaklopace u batajnicu jer imaju bolji rad spirale Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Cuo sam da si ih licno proverio usnama. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 (edited) Nabavio sam demo...AU JEBOTE KAKAV KULT!!! NADIMACH!!! A jebote KOJE KARANJE!!!Znaci gitare se cuju do jaja,bas isto,bubnjevi jebu kevu,a Dule se dere kao prasac pred klanje,kad ga vuku iz svinjca (muzika za moje usi).Znaci DO JAJA JE!!!Sve jebeni hit do hita,izbijam komsijama usi,svi se zale na krvave desni,MA KARANJE!!! NADIMACH!!! USRO SI MOTKU!!! SVI SMO MI DLAKE NA SAPUNU!!! Btw ako hocete danas cu ripovati demo u mp3 i pustiti na net.Cekam dozvolu vasu Edited December 28, 2007 by SATAN-iz Batajnice Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Evo okacen je Demo "Vukodlak Metal" na ovaj link jebo vas jarac: Vukodlak Metal DemoN Kec !!! Quote
Шарки Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ево скидам и ја да видим ваља ли курцу то ваше прангијање. Quote
Шарки Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Јеб'о те, које карање! НадимаЧ! XD Quote
Jabba the Hutt Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Doneo ja drugaru Vukodlak Metal a on cita sa diska imena pesama i vristi. I na kraju kad je procitao ''11, Ke Kaco'', pogleda me i mrtav ozbiljan upita:''Ko su ti ovi narkomani?'' Quote
Dushman Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ^ Hahaha... do jaja! Hahaha.... Ma bice sutra nadimanja u Droljistu! Ima da se pici kec do kraja! Quote
Black_Hand_Inn Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 dobra ko kurbestija i kalastura kad se spoje Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Danas prangija u NS, KEC! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 I KOD DESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE@!!!111 Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 25.tog Raketni napad u SKC-u Quote
WoI Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 mislim da tad nemam nista na faksu tako da bih mogao da banem, a i taman da ti donesem onaj dvd vishe Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Koji ste jevreji najgori.Pa dobro jebote,super slika na omotu sa obe strane.Super demo maximalan,ali da mi je znati KOJI RETARD JE NAPRAVIO ZADNJU STRANU!?Jel on corav ili ste ga vi karali u to vreme do je pravio,jebo kera ludog...Uzasan je.Sem toga ok je demo ida NO NAME DISKOVI!Sisajte ga jevreji! Quote
Black_Hand_Inn Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 sta fali zadnjoj strani vepre raspali,nego dodji ti 25 da raspalimo po nekom sranju od piva,mogli bi BG da rokamo a? Quote
Tower... Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 E, da, skin'o sam demo iz potpisa NUCLEAR ASSAULTA... Produkcija je na mestu, zvuk me neodoljivo podseća na Destructionov Infernal Overkill. Ima par grešaka što se zvuka tiče, ali, koga boli kara, to je demo... A, inače, pesme su do jaja, zajebancija, najjača su mi prve dve, ipak. Imam samo jednu dosta bitnu zamerku... Mnogo je reči progutano, pola texta fali. Osim toga sve je prilično dobro... PS. Ko su oni likovi na slici u originalu, preko kojih ste prelepili glave? Neke švabe? Quote
Recommended Posts