Speed_Dead Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 pa i nama je, al ako je njima ok-OK sto da se cimamo mi imamo nas omot za "metal je rat" a oni su trbali da odrade omot , ta riba je radila omote benefactoru i ono ... sta reci al nama je svejedno ako je lejblu to ok da izda sa tim omotom - ok Quote
PuPaK Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Pa dooro upravu si,to je ipak split ,vi si imadete vas omot,ma bole vas djole ,bitna je prangija! Quote
RNA Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Хахаха, је ли оно рађено дрвеним бојама? Quote
SkullKrusheR Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 meni se chini da je voshtanim... Quote
SkullKrusheR Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 zbog kose mi se najvishe chini. Quote
Speed_Dead Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 verovatno drvenim bojicama ,totalni old-old-old school Quote
RNA Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Како год, дечје бојице су у питању дефинитивно. Мало ме подсећа на ово Quote
Speed_Dead Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Како год, дечје бојице су у питању дефинитивно. Мало ме подсећа на ово taj je jos i profi Quote
RNA Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Слаба резолуција, да га видиш на ЛП величини... Quote
Karlo SE Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 (edited) Uvek bih menjao krs omot za svirku u Grckoj, (narocito Solunu, ali to je vec licni fetis) narocito zato sto je za split, tj. nije solo izdanje. Svaka cast i od mene! Edited February 17, 2009 by Rizzen Quote
Speed_Dead Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 hehe fala svima na cestitkama za sada je sve ok sad treba da vidimo za vize i pasose, tu ce tek trebati da se drze palci a omot nismo teli mi da radimo, nek se i oni malo oznoje ,ako su vec prvi bend na disku. Quote
RNA Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Да сам на твом месту и имам твоје знање и вештине, не бих ни у лудилу дао да ми неко други, за кога не знам ни како ради, црта омот. Quote
Speed_Dead Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Да сам на твом месту и имам твоје знање и вештине, не бих ни у лудилу дао да ми неко други, за кога не знам ни како ради, црта омот. pa pazi trebalo je truda da se uradi omot za nadimac(iako se tebi ne svidja hehe) a radio sam (i radim) jos 2 omota , pa sam rekao njima da se iscimaju za omot , ko sto vidis nisu se proslavili, i sta ra se radi,nadam se da ce label na kraju uzeti stvar u svoje ruke i menjati omot , u krajnjem slucaju nije mi frka da zbudzim neki prigodan metal artwork:) Quote
RNA Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 pa pazi trebalo je truda da se uradi omot za nadimac(iako se tebi ne svidja hehe) Ту ми није лоша изведба, колико идеја. Quote
ΣΟΚΙ Posted February 17, 2009 Author Report Posted February 17, 2009 да ми није приојемни пар дана после овога ишао бих цилион посто са вама у атину... Quote
Speed_Dead Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 pa sto se nas tice ako imas pasos i vizu ,tj ko god ima a zeli sa nama-moze. samo moramo mi videti da nabavimo te dokumente za nas inace cemo da gledamo taj cert samo preko you tuba. koliko smo izracunali za nas 4 prevoz izadje 400-440 eura. jel neko od vas bolje upoznat sa time koliko kostaju vize ,kakav pasos treba da imamo i sl? Quote
PuPaK Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 pa sto se nas tice ako imas pasos i vizu ,tj ko god ima a zeli sa nama-moze. samo moramo mi videti da nabavimo te dokumente za nas inace cemo da gledamo taj cert samo preko you tuba. koliko smo izracunali za nas 4 prevoz izadje 400-440 eura. jel neko od vas bolje upoznat sa time koliko kostaju vize ,kakav pasos treba da imamo i sl? Bitno je da izvadite ove nove pasose ,da na vreme podnesete zahteve za pasos i vizu! Jebem li ga koliko kostaju! Quote
ΣΟΚΙ Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 pa sto se nas tice ako imas pasos i vizu ,tj ko god ima a zeli sa nama-moze. samo moramo mi videti da nabavimo te dokumente za nas inace cemo da gledamo taj cert samo preko you tuba. koliko smo izracunali za nas 4 prevoz izadje 400-440 eura. jel neko od vas bolje upoznat sa time koliko kostaju vize ,kakav pasos treba da imamo i sl? нисам сигуран за цене превоза. али вам треба добра гаранција или да уплатите неки аранжман. тј има фора да само платите превоз и да узмете групну визу. Quote
Speed_Dead Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 www.myspace.com/nocturnemagazine http://www.nocturnemagazine.net/ Quote
Speed_Dead Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 "DAGGER SPAWN / NADIMAC SPLIT PRO TAPE (Serbian Metal Strikes! Brutal death metal vs nationalist thrash metal,LHDLB 2008) $4" http://www.metalcrypt.com/board/index.php?...age;topic=884.0 Quote
kIDd Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 NATIONALIST THRASH METAL? ахахахахахахха Quote
RNA Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 NATIONALIST THRASH METAL? ахахахахахахха Ма, то је сигурно због песме 'Длаке на сапуну'. Она је изразито националистичко-шовинистичке провенијенције. Quote
Recommended Posts