greenenn Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Kad ste imali prvu svirku?Ja sam vas slusala proslog proleca!Davno bilo!U Filozofu!Nedelja je bila!Razvalila me neka sutka!Milos(Krle) je tad prvi put svirao! Quote
WoI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 to je bila prva svirka kolko se ja secam i to pre dve god mozda cak ne znam Quote
Edge_Of_The_Razor Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 8. svira nadimac u skc,ko oce da se malo nadima za sitne novce neka dodje sviraju i dagger spown,i neki novi bend prdez u facu cuo sam da kidaju keca kao niko Quote
Death rider Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 bice keca,bice keca za zeca,i duleta,i cviku i krleta a?al je pesmica.a u subotu BOLESTI ZAVISNOSTI a dule .? A ja zaboravio ti nemozes da postujes.... Quote
Death rider Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 (edited) Eeee...sto tako? dule ne moze da postuje(da stavlja postove) ne da poshtuje..... Al ce u svakom slucaju u cetvrtak da bude prangijanje zagarantovano NadimaC i DaggerSpawn ........,,,.,,.,,,,,,,,.,,,,.......... samo neznam sta cemo za subotu(zbog loseg vremena) Edited June 2, 2006 by Death rider Quote
Kali Agna Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 evo ja da pitam nesto normalno - jel planirate 8. da svirate i neke obrade, ili ce biti samo autorske? Quote
ba+a. Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Ko da je bitno, bitno je da cje se peglamo Quote
WoI Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 bice nesto od obrada Ali ko jebe autorske su im bolje od obrada Quote
Џрк Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 bice nesto od obrada Ali ko jebe autorske su im bolje od obrada Idi!!! 05.06.2006 - Warrior prvi put favorizuje autorske pesme nad obradama Quote
Death rider Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) Slusaj RNA,banuj me zauvek,boli me bas,zatvori i temu ako oces,zabole me ko tebi drma kavez u zadnje vreme? pa ti stavljaj ova sranja nekom drugom,aj cao uuuuuuuuu,,,,,Sto se kaze -medju rogove! stvarno RNA na ovoj temi je skoro sve bilo vezano za bend ,za razliku od nekih drugih....npr,kako Space Eater ima vise od 48 strana i 942 posta jel tu nema lupetanja gluposti i li je sve vezano za bend i sl?jel i NJIMA skidas strane? jebes taj gestapo fazon.....opustite se malo, ovo je samo forum Edited June 5, 2006 by Death rider Quote
ZmYchE Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 prisajsli... uglavnom su teme vezane za nadimac .. tako da opet ne razumem sta se RNA cima oko bilo cega.. brate lepo ti se kaze - ovo je forum - a ne neka vrsta bilo kakve extra ozbiljnosti - nije ti ovo neka ozbiljna vrsta posla naprimer... relax! a i zar ti nije lakse da iskuliras skroz temu i sto kazu yumetalchani (citiram) "da ne bacas hejt" haha... ionako ovde nema spama, a ko ne zna sta je SPAM u pravom smislu te reci NEK SE OBRAZUJE MALO!!! Rece student internet tehnologije! NJA Quote
WoI Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 E nego da se vratimo svirci u cetvrtak Hteo ja da radim Nadimach zastavu samo ne mogu nadjem platno na koce cu to da uradim a i mroam dragancheta da navatam da mi pomogne Quote
мать Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 E nego da se vratimo svirci u cetvrtak Hteo ja da radim Nadimach zastavu samo ne mogu nadjem platno na koce cu to da uradim a i mroam dragancheta da navatam da mi pomogne odes u stari merkator... i valjda negde na spratu imaju neki materijali i te neke tkanine.. tako rece mayka.. valjda.... al bilo bi super kad bi napravio Quote
WoI Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ma znam to u merkatoru Tipa iso bi ko omot za Flag Of Hate samo sto bi na njemu stajao logo Nadimacha a ispod vukodlak thrash metal Quote
Kali Agna Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 svaka cast za sinocnju svirku! to se bre zove pravi thrash! jebacu kevu svima koji nisu glasali za vas Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Verovatno nisu kad su videli krcka Quote
Josip Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Exexej Nadimachi, shta se radi? Jel se planira opet neka krlja, a? Aj zivi bili Quote
StarbreakeR Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Da...dobro bi dosao neki koncert sada za raspust Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Exexej Nadimachi, shta se radi? Jel se planira opet neka krlja, a? Aj zivi bili Evo malo se prducka. A sto se krlja tice, mogli bi opet negde zajedno da sviramo. Kako je tamo u NS ima li svirki? Quote
Mega_Deda Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Fora je u tome sto smo mi promenili pevaca, i malo rotirali postavu, a povrh svega, ja idem 20 dana na letovanje. Tako da bi najranije okuvali nesto u avgustu. Da bude neka open-air zajebancija. Vi ste nam, naravno, prvi na listi pozvanih. Aj, zivi bili, lepo se uprdeli. Quote
scissors Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 ej sajt je prva liga,pravi thrasherski svaka mast Quote
StarbreakeR Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Svaka cast druze WoI...sjebao si ga carski kolko je jak sajt... NadimaaaaaaaaaC!!!!~!!!!! Quote
WoI Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 e da zaboravio sam ono ko je zainteresovan za izardu sajta nek mi se javi dajem mu jeftinu cenu Quote
Recommended Posts