Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni je najbolja pesma i pesma zbog koje sam ja zavoleo nadimac prdez u facu.neznam sto je nesvirate vise iovako traje 44 sekunde to je taman manje vise dve pauze izmedju pesama :haha:

Posted (edited)

odabrali smo nekoliko starih novih(EP) i najnovijih pesama za ovaj album ,

a posto promovisemo album, sviramo pesme sa njega,

i to ne sve jer nema vremena.

PS:

'HI.

I HAVE SOME GOOD BUT FAST NEWS!!!!

DO YOU WANT TO SUPPORTING SODOM IN ATHENS WITH NECROSINE IN 6 AND 7 NOVEMBER?

XIGAS'

ali zaahvaljujuci pasosima i vizama nema sanse da se sredimo do tad:P plus tada promovisemo album u pazovi.

Edited by Speed_Dead
Posted

pa valjda ce biti gotov u Novembru(ili je vec gotov , nemam pojma),

pitanje je da li cu uspeti da preuzmem to.

jedva sam cdove uzeo sa carine, zamalo da me oteraju na robiju:P

Posted

problem je sto sam na moje ime dobio 200 istih cdova, 200 omota i sl,

a legalno je 2-3 najvise.

Mi nismo legalno registrovan bend i u ocima zakona ne postojimo, pa se postavlja pitanje sta ja to radim sa 200 istih cdova.

drzavu zanima porez a ne da li ja imam ugovor i sta tamo pise.

Posted

Poslusah i ja novi album

Bas je do yaya i produkcija je prilicno dobra-imam utisak da je vokal doziveo malo studijskog peglanja :lol: ali je to i normalno

Vec sam imao prilike da cujem neke stvari kao sto su Metal je rat i Zmajeva jajca :lol: a moj favorit je pesma Hrani babu da te ujede

Sve u svemu odlicno,zvuk je klasicna speed treserica sa nesto crossover elemenata :zeleni:

Posted

@ yakuza :)

ha , ko sto reko drago mi je da se tebi svidja nesto sto nije prebrutalno,

nismo peglali glas nego sam snimao na mnogo dobrom mikrofonu, i nisam drzao mikrofon u ruci i drao se , nego stojao na odstojanju, pa je zato nesto cistiji snimak.

@Brus

HA! posebno mi drago ako ti se svidja H.S. u Glavu

Posted

pozdrav prijateljima iz COMBUSTERa i cestitke na ovom grandioznom poduhvatu osvajanja dalekog istoka $))

logo nadimacha pored thanatos, insanity, deceased je stvarno prizor za nezaborav.

Booklet i ovaj kineski prevod su apsolutni kult kao i cover art. Tekstovi i socioloska tematika prilice muzickom zanru, mada mislim da bi bilo bolje da uopste nema tih crossover elemenata ali to je valjda stvar ukusa. U odnosu na ep ovo je u svakom smislu superiorno izdanje..

sve najbolje i do sledeceg nadimanja :D

• Upvote 1
Posted

Sad ću ja da napišem jedan кул ривју, i da se igram onih baja sa Metal Arhiva što misle da su uhvatili boga za muda. :rockdevil:

Prvo da se dotaknem svoje profesije. Što se toga tiče, dosta je dobro urađeno (ima greškica tu i tamo), neka ideja o zvuku Nadimača se nije mnogo menjala još od onog prvog demoa (što je dobra fora), a kvalitet zvuka se mnogo popravio. Mislim da je trebalo malo više istaći vokal i malo ga napucati, ali to je do ukusa.

Što se tiče sviranja, najbolje do sada, mada moraće još bolje, iako znam da vas prilično boli kurac za to, al' ae. :lol:

Dača mnogo manje guta reči od Duleta, pa se razume šta kaže i bez čitanja textova. I sviđa mi se što se malo dere, malo kao da priča, a malo peva, to se dobro uklapa, tako da tri Bambija za njega. x)

E, sad, najbitnije: pesme. Dobre su, većina mi se baš sviđa, a najnaj mi je Sad si Sam. :rockdevil:

Od starih mi fale Đubre Metal (meni najbolja pesma Nadimača) i Krvave Desni. Jače pesme su mi sve nove (mislim na ove nastale od kad je nova postava) osim Hedšat u Glavu i Zlo i Naopako koje su mi najslabije na albumu, dok su sve stare solidna sredina.

Sve u svemu, dobar je album, sluša se dosta. :da:

Možda sam nešto zaboravio da kažem, ali koga boli kurac, vidimo se šestog u Pazovi! :rockdevil: