Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

spot je jedan od najjacih koji sam ikada gledao! vristao sam od smeha... najjace su one slicice! ne mogu da verujem! do jaja je i ono kad sviraju u podrumu, a onaj lik peva u fen... skroz do jaja! icon_smile.gif

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted (edited)

Vidim...kahhh...

Nadimac je veci od svih koje si video zajedno icon_smile.gif

Ko ce da mi salje spot...znate da imam samo 50kbps vezu...ajde jedan diskic za vernog fana icon_smile.gif

Nikad ti neces osetiti caroliju malih koncerata...

Edited by StarbreakeR
Posted
Riblja Chorba x2

Metallica

Slayer

Idem samo na zaista velike dogadjaje.

haahaahaha...pa dobro...samo ne znam mora da si greskom usao na thrash metal...i postovao ovde...

Posted
Ne,nego se ne druzhim sa metalcima i ne volim bendove koji imaju imena iz zajebancije.Ako pravish bend budi ozbiljan u svemu,pa i u imenu.

ovaj bend nije bend iz zajebancije...mislim jeste zabavan...ali oni uzivaju i vole to sto sviraju za razliku od mnogih bnedova...prdez u facu...idem na probu...

Posted
Ne,nego se ne druzhim sa metalcima i ne volim bendove koji imaju imena iz zajebancije.Ako pravish bend budi ozbiljan u svemu,pa i u imenu.

Bolje da se zezaju nego da budu neki istripovani ozbiljni bend koji peva o ratu a nikad ga nije osetio...a mogu da pretpostavim koji su tebi omiljeni bendovi...

...ako ti se ne svidja gubi se...

A ako se ne druziss sa metalcima sto si ovde...jer uprkos svemu forum jeste za druzenje...

Posted

Najjaci deo spota je kada se svira solaza icon_smile.gif

Prva pratilja je u uvodu kickdrum/lupanje nogom od pod wallbash.gif

Druga pratilja je vukodlak na stepenicama pivopije.gif

• 1 month later...