Јарослав Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 фак јеа! јел ће моћи преко вас да се узме?! и шта би са оним сплитом са Бестховеном!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 pa moci ce, al ako nam dozvole da preuzmemo sa carina...javljam kad stigne. Sa bestovenom moramo da cekamo da oni snime sta vec zele, a i da izdavac vidi kako i sta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devastation Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 E ovo će da bude bačinaje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 DIE HARD PACKAGES HAS ARIVED !! (CD SHIRT PATCH PIC) Just Now PRICE/CENA 1000 DINARA/ 20 EUROS FOR EUROPE/WORLD ORDED WHYLE YOU CAN !! DANAS MI JE STIGLO PRVIH 5 PAKOVANJA, A DO SLEDECE NEDELJE BI TREBALO I OSTATAK DA STIGNE. STVAR JE OVAKVA, POSTO SU NAM POSLALI 20 PAKOVANJA 4 SMO ODMAH UZELI ZA SEBE, A 16 JE NA PRODAJU ! TAKO DA, PRVIH 16 LJUDI KOJI SE JAVE DOBIJAJU, NEMA LJUTNJE TO JE TO . JBG SLIKE NISU NESTO AL JBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarch Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 zašto nisam pri parama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Znam jbg, nemamo mi toga puno evo 10 vec otislo, ostaje 10 ko prvi devojci njegova kuptija majca cd i sl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilica Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Ja samo da napomenem da i meni treba 1 ''umri s cvrstim'' paket! da ne bude kec po guzi :da: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Meni treba majica posebno,cd sam vec dobio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 јављам се! ајд у петак да се нађемо да преузмем то! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) DIE HARD PACKAGES HAS ARIVED !! (CD SHIRT PATCH PIC) Just Now PRICE/CENA 1000 DINARA/ 20 EUROS FOR EUROPE/WORLD ORDED WHYLE YOU CAN !! DANAS MI JE STIGLO PRVIH 5 PAKOVANJA, A DO SLEDECE NEDELJE BI TREBALO I OSTATAK DA STIGNE. Koji brojevi majica su u ponudi?Ozbiljno sam zagrijan za ovaj paket,samo ako ima adekvatan size za mene t.j. XXL. Edited November 29, 2009 by metallicus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Danas videh u Mungosu album, 700 dindzi. Btw, jesu one 2 greske u kucanju sa strane namerne ili slucajne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Pa kinezi su zeznuli stvar, al odstampali su ponovo posle al posle problema sa carinom nismo zeleli da nam salju pa d aopet moram da im objasnjavam sta i kako. Na svim certovima i sl album mozes pazariti za 400 din, jbg to je radnja pa je zato skuplje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 NadimaC intervju @ cromalternativemoney.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ksenija Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Evo nas u Srbiji, nova grupa s kojoj je nakon bendova Postolar Tripper, Stranci, AntiTodor, Idijoti, Diskurz, Alergija, Zbogom Brus Li, Ofsajd, Under Pressure i Gužva U Bajt, Udruga Crom Alternativna Razmjena ostvarila suradnju je NadimaC, thrash metal sastav iz Beograda. Crom Alternativne Vijesti u ekskluzivi saznaju sve o dečkima čija muzika moramo priznati, i nije baš za svačije uši, al za one koji vole, ovi frajeri zbilja rasturaju... Znaju li ovi naizgled grubijani što su apsolutna ljubav i iskreno prijateljstvo? Kako i kada je nastalo ime benda, i što predstavlja, koji je to klinac nadimac? Nije se štedilo na tinti i slovima, izvukli smo iz njih i dobru auto-biografiju... Zašto su u svijetu u kojem živimo ratovi neizbježni, zašto je u aktualnom monetranom sustavu pauza u porastu rasta BDP-a ravna katastrofi, zašto sve više radimo kad imamo robote i strojeve, odgovaraju nam beogradksi thrasheri... Koji je razlog da smo sve siromašniji što smo bogatiji? Kako ovi srpski glazbenici gledaju na pojam slobode? Njihovo viđenje glazbene scene u Srbiji, novosti iz Beograda, muzika, note, bendovi... Thrash, kriju li se iza njega neke političke poruke i ciljevi? Pogled i stavovi o Bogu, Crkvi i religiji, bučni muzičari su se otvorili... Koji su im glazbeni uzori, slušaju li momci iz grupe NadimaC operu, disco,...? Po čemu se ovi beogradski frajeri razlikuju od svih drugih bendova uredno složenim po policama? Tko je radio najbolje tekstove u bivšoj Jugoslaviji? NadimaC sviraju samo zbog love, ili tu ima i nekih viših ciljeva? Upravo je izašao na vidjelo skandal Climategate, obmana klimatskim promjenama, koliko je u Srbiji vruće? Je li politika kurva ili nije, odgovara NadimaC... Nastojali smo upoznati ove frajere iz thrash sastava NadimaC i kao obične ljude, ne samo kao glazbenike... Thrasheri su nam odali i tajne iz njihovih seksualnih života. Gdje probaju, da li vježbanjem i bukom izazivaju rat u susjedstvu? Kojom glazbenom opremom raspolažu, koliko su im kvalitetniji instrumenti dostupni? Ispričali su nam i neke anegdote, momci su izgleda pecaroši... Saznali smo i što misle o medijskim nasrtajima svinjskom gripom i vakcinisanju... Srbija i dobra hrana, jedno bez drugog ne ide, no koliko je ovaj mit još uvijek mit, a koliko činjenica? Upitali smo ih naravno i za alternativne valute, zašto se na Balkanu ne spominju... Kakav je bolji svijet kojeg bi za nas uglazbio Nadimac, pitanje je sad. Intervju je u cijelosti dostupan ovdje: NadimaC, Thrash Metal Bend, Srbija, Beograd: Intervju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 "Nadimac - Drzavni Neprijatelj Broj Kec Area Death Productions, 2009 Nadimac komt uit Servië en brengt alles in het Servisch. Raar taaltje en vanzelfsprekend ook onverstaanbaar. Begin dit jaar brachten ze in eigen beheer de EP Metal Je Rat uit, wat "metal is oorlog" betekent. Dit is hun debuutplaat. Old school crossover iemand? Thrashende riffs afgewisseld met een raggende zanger en opzwepende punkritmes. D.R.I. uit Servië. Alle nummers zwieren de pan uit, het dak er af. De productie is niet overdone, het is niet overal even strak maar het is eerlijk. Jammer dat er niet meer variatie in zit en dat je geen snars begrijpt van de goedbedoelde humor. Het is dan ook een product voor de eigen markt. Servische old school crossover/thrash? Waarschijnlijk zit niemand daar op te wachten, buiten een paar old schoolers op het beklaagdenbankje in Den Haag die wat heimwee zullen hebben voor de rest van hun leven (laten we hopen)." sta ovo znaci jebem li ga ako znam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrash forever Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 hrani babu da te ujebe!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 "NADIMAC (SRB) DRJAVNI NEPRIJATELJ BROJ KEC Areadeath Productions Written by Zvetan Rachev on Friday 27 November, 2009. Last updated on Friday 27 November, 2009 Cheerz with some ice-cold beers for the debut album of the Serbian thrash monsters Nadimac. Earlier this year I had the chance to review their EP "Metal Je Rat" ( "Metal Is War" in English ) and I remember I was quite impressed by the frantic speed of their oldschool Crossover/Thrash. Now Nadimac's first full-length effort is on the market and in case you need some fast and furious music for your headbanging you should check this band out! All lyrics are on their native Serbian language and this fact helps them to stand out among the sea of thrash bands that seem to come out from everywhere these days. The ten tracks in "Drjavni Neprijatelj Broj Kec" offer speed and anger in the vein of old D.R.I. records and the rawness of the legends Wehrmacht and Cryptic Slaughter. No wonder Nadimac were the opening act for Municipal Waste on their Serbian shows. The drummer Dragom Ristic beats the skins like a total maniac while Stefan Corovic and Marko Pavlovic (guitar and bass respectively) shred mercilessly the strings of their instruments. Danilo Trbojevic's vocals are similar to the voice of the one and only Kurt Brecht (D.R.I.) and suit perfectly to the aggressive sound. Judging by the cover artwork and some videos I saw on YouTube, Nadimac put a lot of humour into their songs. They even have developed some kind of a symbol - one evil and drunken Thrash clown, standing on the cover with a bottle in his hands. So if you are curious to know what kind of monster is the Serbian thrash, give an ear to this band. And don't forget your beer either!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 http://www.obliteracionzine.blogspot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Prvo respect vama iz Nadimaca jer vas ima svuda i bas dobro reprezentujete svoj bend... Slusao sam vas skoro na 202, pa citao intervju u webzinu HellyCherry, izdalI su Kinezi vash boom, ima vas po magazinima - fanzinima svuda, a uz to i redovno svirate... Koliko me secanje sluzi, rekao bih da je jedino Mortuary tj Max Butcher ispred njega toliko poklanjao paznje svom bendu ranije i jedini toliko promovisao svoj bend po fanzinima i magazinima devedesetih godina, ali za razliku od Nadimaca, Mortuary je bio studijski projekat jer nisu imali svirke.. Samo tako nastavite i stay true . Druga stvar koju sam hteo da kazem...video sam da se medju najgorim omotima metal albuma pominje i omot za Metal je rat... Ja se sa tim ne bih slozio, omoti Nadimaca imaju svoj shmek, unikat su, a ne znam da li vam je ovo rekao neko ili nije do sada ( iskreno nemam vremena da citam sve postove ) , ali mene vashi omoti podsecaju malo na omote nemackog Tankarda, sto svakako nije nista loshe cak je plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 (edited) Hvala bratae, lepo je to cuti od nekog ko je pratio scenu iz prve ruke u tim vremenima, ajos lepse sto je taj isti neko ostao deo te scene i danas Jbg underground, mediji nas nece, cak i kad bi culi za nas neverujem da bi nam negde pustili spot haha Ili guras sam i trudis se da ljudima predstavis ideje i sl, ili sta? sedis kuci i cekas da te iscima metal hammer ili nuklear balst ? hah neemaa mora se, za bend i za scenu PS: ako je ovo zadnje na 202 kad smo poklanjali prisivace i najavljivali sledece 3 svirke ahaahaha bili smo cirke ne znam ni sta smo sve pricali Edited December 9, 2009 by Speed_Dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Nema na cemu brate, ja uvek kazem sta mislim, iskrenost u svemu i pre svega. Vidis posle 5. oktobra su ljudi mislili da ce biti bolje ne samo u nekom ekonomskom pogledu vec i u muzickom da ce se proterati tzv. shund i kich sa medija...ali kao sto su se zajebali za ekonomiju i za bolji zivot tako su se zajebali i za muziku tj. odnos medija prema istoj... Po meni postalo je josh gore nego pre, pa tada si u vreme te tzv. Tv Bastilje na toj istoj Tv Bastilji imao nekoliko emisija na sva 3 kanala koje su se bavile ne samo popularnom rock muzikom vec i underground muzikom, tacnije bilo je i jedno i druge u istoj emisiji tzv. meshano meso...da ne napominjem sada sve jer cu verovatno nesto i zaboraviti ali od Hard metal video magazina pa preko Garaze pa one emisije na 3k koju je vodio Nikola Suvocarov...a moram da pomenem i legendarnu emisiju onog bajkera Batmana na Tv Politika koja se zvala Paket Aranzman, pa emisiju na Studio B ...takodje je isto bilo i sa radio-emisijama imao si Davida Vartabedijana ( nekadasnjeg clana glam sweet banda Scarlet koji je bio jedan od muzickih urednika i voditelj na radio Politici...znaci bilo je svega od ultra popularnih Atheist Rap, Goblina, Ritma Nereda do Dead Ideas, Bloodbatha, Demoniaca...i komercijala i metal i zabranjeno pusenje, ma za svakog ponesto. A danas sta imamo ? Gotovo nista i zato mi je drago sto niste pali u neku letargiju i apatiju nego se borba nastavlja Sto se spotova tice, moje misljenje je da i ako uradite spot u njega ne trebate da ulozite nikakve pare, vec da to bude crno-bela verzija sa live nastupa ili neki brutalni kadrovi - slike koje ce imati veze sa tekstovima...ili nesto kao sto je radila Zaklana Celjad koja mi je iskreno presmeshna ali su im klipovi efektni, jeftino a dobro sto se kaze simply the best. Iovako ionako se stvari sto se spotova tice uglavnom danas zasnivaju na gledanju istih preko youtube, pa sad puko velike pare za spot ili uradio low budget varijantu isti ti je djavo ionako iovako ce se to vrteti jedino po kompjuterima i po internetu - youtube / myspace / eventualno facebook, i zato je definitivno bolja varijanta koju sam vam rekao , znaci da je spot sa live snimkom ili sa kadrovima - slikama koje prate tekst i muziku. Pre svega metal se zasniva na uzivo svirci jer to nije elektronska pc muzika pa je zato najbolje da se u spotu vide dajvinzi slemovanje i da se oseti atmosfera da svako ko odgleda spot zna sta ce ga snaci na svirci p.s da to je bila ta emisija cini mi se u proslog cetvrtka, i vi ste bili ok, samo je ona Olga voditeljka uvek nesto nafurana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 (edited) To je to - Nadimac numero uno !!!! I da znas da me cela ova prica oko Nadimaca podseca na stara i lepsa vremena domaceg thrash metala kad se radilo iz ljubavi prema muzici i prema svom bendu a ne iz srebroljublja i picoljublja. Edited December 9, 2009 by Tomba La Bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Nema na cemu brate, ja uvek kazem sta mislim, iskrenost u svemu i pre svega. Vidis posle 5. oktobra su ljudi mislili da ce biti bolje ne samo u nekom ekonomskom pogledu vec i u muzickom da ce se proterati tzv. shund i kich sa medija...ali kao sto su se zajebali za ekonomiju i za bolji zivot tako su se zajebali i za muziku tj. odnos medija prema istoj... Po meni postalo je josh gore nego pre, pa tada si u vreme te tzv. Tv Bastilje na toj istoj Tv Bastilji imao nekoliko emisija na sva 3 kanala koje su se bavile ne samo popularnom rock muzikom vec i underground muzikom, tacnije bilo je i jedno i druge u istoj emisiji tzv. meshano meso...da ne napominjem sada sve jer cu verovatno nesto i zaboraviti ali od Hard metal video magazina pa preko Garaze pa one emisije na 3k koju je vodio Nikola Suvocarov...a moram da pomenem i legendarnu emisiju onog bajkera Batmana na Tv Politika koja se zvala Paket Aranzman, pa emisiju na Studio B ...takodje je isto bilo i sa radio-emisijama imao si Davida Vartabedijana ( nekadasnjeg clana glam sweet banda Scarlet koji je bio jedan od muzickih urednika i voditelj na radio Politici...znaci bilo je svega od ultra popularnih Atheist Rap, Goblina, Ritma Nereda do Dead Ideas, Bloodbatha, Demoniaca...i komercijala i metal i zabranjeno pusenje, ma za svakog ponesto. A danas sta imamo ? Gotovo nista i zato mi je drago sto niste pali u neku letargiju i apatiju nego se borba nastavlja Sto se spotova tice, moje misljenje je da i ako uradite spot u njega ne trebate da ulozite nikakve pare, vec da to bude crno-bela verzija sa live nastupa ili neki brutalni kadrovi - slike koje ce imati veze sa tekstovima...ili nesto kao sto je radila Zaklana Celjad koja mi je iskreno presmeshna ali su im klipovi efektni, jeftino a dobro sto se kaze simply the best. Iovako ionako se stvari sto se spotova tice uglavnom danas zasnivaju na gledanju istih preko youtube, pa sad puko velike pare za spot ili uradio low budget varijantu isti ti je djavo ionako iovako ce se to vrteti jedino po kompjuterima i po internetu - youtube / myspace / eventualno facebook, i zato je definitivno bolja varijanta koju sam vam rekao , znaci da je spot sa live snimkom ili sa kadrovima - slikama koje prate tekst i muziku. Pre svega metal se zasniva na uzivo svirci jer to nije elektronska pc muzika pa je zato najbolje da se u spotu vide dajvinzi slemovanje i da se oseti atmosfera da svako ko odgleda spot zna sta ce ga snaci na svirci p.s da to je bila ta emisija cini mi se u proslog cetvrtka, i vi ste bili ok, samo je ona Olga voditeljka uvek nesto nafurana. ma za spot sigurno necemo dati ni din, haah sad smo snimili neke kadrove, snimicemo jes nekoliko na drugim lokacijama i montiramo..i eto..prvi officijalni psot evo ti ga zadnji nas spot: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 ma za spot sigurno necemo dati ni din, haah sad smo snimili neke kadrove, snimicemo jes nekoliko na drugim lokacijama i montiramo..i eto..prvi officijalni psot evo ti ga zadnji nas spot: E to sam i mislio, kao da smo se dogovarali jbt Efektno a bez dinara i sto je najvaznije ima dushu ima neshto u sebi !!! A ko je glumio babu u spotu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts