NUCLEAR ASSAULT Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Sajt je prebacen na adresu: WWW.NADIMAC.COM Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 E pa fino... Nego kakav je bre ovo novi logo...vratite stari!!! Quote
WoI Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 e da momci bez uvrede al bolji vam je stari logo Quote
Kali Agna Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 ocemo sviiiiiiiiiiiiiiirkuuuuuuuuuuuuuu! inace stvarno moram da se slozim sa kolegama za logo Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Logo su izgleda ukrali iz Transformersa i mocnih rendzera.Gogo power nadimaches. Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Jao ova ti je dobra....kao iz Divljih macki...dajte ljudi stari logo je Kvlt po kome treba da budete zapamceni!!! Quote
Jabba the Hutt Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 znamo se mi onako...dugo...privatno...kada smo zajedno na ulici ispred zena otvarali mantile i poazaivali... Koje ste legende... Jel ce biti neko Nadimanje u skorije vreme??? Quote
ΣΟΚΙ Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Koje ste legende... Jel ce biti neko Nadimanje u skorije vreme??? cuo sam da ce biti neko nadimanje u decembru...a bice gasigurno ako organizujemo neku svirku ne mozes to bez vukodlak metala da prodje... Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Juuu, ja ruzan li je novi logo... da vam ja nacrtam jedan? Quote
ΣΟΚΙ Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 (edited) prozivke se nastavljaju...mada realno stari logo je bio keva... Edited October 14, 2006 by @@ Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Novi Nadimachi su gay.Sreo sam ih sinoc i kazu da snimaju emo core demo. Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Novi Nadimachi su gay.Sreo sam ih sinoc i kazu da snimaju emo core demo. A...nacuo sam i ja te price... ...pa dobro...uspeh kod masnih goticarki zagarantovan!!! Zavidecemo im za jedno godinu dana... Quote
ΣΟΚΙ Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Novi Nadimachi su gay.Sreo sam ih sinoc i kazu da snimaju emo core demo. ja sam cuo da je u pitanju emo punk??? Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Nesto kao BFMV i Green Day...? Quote
ΣΟΚΙ Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Nesto kao BFMV i Green Day...? da Quote
RNA Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Jao nemoj ti Je l' ti to hoces na suftilan nacin da mi kazes kako su ti Space Eater i Underdeath logoi bezveze? Stari je definitivno bio bolji, samo ga je trebalo malo preciznije uraditi. Ja sam imao ideju da sastavim novi, cirilicni. Quote
ΣΟΚΙ Posted October 17, 2006 Author Report Posted October 17, 2006 Je l' ti to hoces na suftilan nacin da mi kazes kako su ti Space Eater i Underdeath logoi bezveze? Stari je definitivno bio bolji, samo ga je trebalo malo preciznije uraditi. Ja sam imao ideju da sastavim novi, cirilicni. ja bih voleo da vidim taj rnin logo...ali mislim da nadimaci nisu za... Quote
StarbreakeR Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Je l' ti to hoces na suftilan nacin da mi kazes kako su ti Space Eater i Underdeath logoi bezveze? Stari je definitivno bio bolji, samo ga je trebalo malo preciznije uraditi. Ja sam imao ideju da sastavim novi, cirilicni. Space Eater mi je super, uklapa se uz bend, a Underdeathom, iskreno, nisam odusevljen... Ma zapalis Times New Roman i gotovo Quote
Aris Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Da da dobar im je novi logo sto da neeeeeeeeee... ma dobar je ... Fino su to odradili Quote
ΣΟΚΙ Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 (edited) Da da dobar im je novi logo sto da neeeeeeeeee... ma dobar je ... Fino su to odradili ako se njima svidja nama je jos bolji...ja nisam odusevljen...alo dobro... NabimaC moj predlog za logo xD... i da promenite ime u nabimac...i to je to...xD e da da i da pocnete da svirate emo punk...xD (malo da se ugledate na sesto kec,cim smo postali emo nasli smo zenke i muzjake xD) Edited October 18, 2006 by @@ Quote
Black_Hand_Inn Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 uuuuuuuuu prvi postt posle toliko vremena star sta ste uradili sa spotom,ste ga stavili na tv? ivane nemoj da kenjas sodome ajmo da radimo na gradjevini, i ona doticna kafana sto si nas odveo,jedna je od najboljih u gradu usro si motku Quote
StarbreakeR Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 (edited) ...videcemo sta ce biti sa emitovanjem...ako ga bude bilo javicu vam...samo da krene novi ciklus emitovanja emisije... Sve u svemu obicnim ljudima se svidja spot... Edited October 21, 2006 by StarbreakeR Quote
Recommended Posts