Speed_Dead Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 "Juce sam se video sa gazdom Marshall-a, kaze napravio je neku kao binu koja je cela u kavezu, haha. Jedva cekam da vidim to, bice do jaja. SATNICA: 21:00 - 22:00 'NADIMAC' 22:15 - 22:45 'SCARED' 23:00 - 23:45 'BALFOR' 24:00 - 01:00 'INFESTED BLOOD' 01:00 - 04:00 DJ mp3 " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 ma isti je to tebra, seljakluk... samo sto je jedan prikriveni, a drugi ocigledni Sram te bilo, Divlje Jagode su odličan bend, kao i Vatreni Poljubac, to su ljudi koji su prvi svirali tako nešto kod nas. "Juce sam se video sa gazdom Marshall-a, kaze napravio je neku kao binu koja je cela u kavezu, haha. Jedva cekam da vidim to, bice do jaja. SATNICA: 21:00 - 22:00 'NADIMAC' 22:15 - 22:45 'SCARED' 23:00 - 23:45 'BALFOR' 24:00 - 01:00 'INFESTED BLOOD' 01:00 - 04:00 DJ mp3 " Nadimač u kavezu. XD Taman dođem na vas, i posle ne moram da ostajem, grind i brutal death mi se nešto ne sluša, a ovaj blek bend je očaj homoseksualni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) Ova izjava za Jagode je stvarno sramotna. Tri terora u kavezu III deo! Vidimo se Edited September 8, 2010 by Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 devojka je u pravu, dj su itekako seljakluk. inace, meni se obrada ic ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 nesto vam cudna ova solaza. kao da mi malo odskace od ostatka meni je solaza posle pocetnog dela pesme najbolji deo u pesmi :] veoma neobicna za nadimac ali mi super zvuci.kao sto je luka rekao ima mozda malo rifova ali opet neke od najboljih thrash metal pesama imaju samo 3-4 rifa tako da to nije ni toliko bitno.sve u svemu album ce biti ubica,ne moze da omane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) @ tower : ok. ti ih gotivis ja ne. nemas razlog da mi se obracas tim tonom, jer se ni ja tebi nisam obratila slicnim. mada moja ocekivanja u vezi toga ovde nemaju realnu osnovu @ dimmu1 :ma ciljala sam i na netipcnost izmedju ostalog. ali skontaj momenat izmedju solaze i nastavka. deluje malo prazno. mozda i gresim... elem, nadimacu zelim uspesnu svirku. mada ne treba sumnjati u to Edited September 8, 2010 by ^TK^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 NOVA PESMA SABIJA!Jedva cekam da cujem ostale pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 @ tower : ok. ti ih gotivis ja ne. nemas razlog da mi se obracas tim tonom, jer se ni ja tebi nisam obratila slicnim. mada moja ocekivanja u vezi toga ovde nemaju realnu osnovu @ dimmu1 :ma ciljala sam i na netipcnost izmedju ostalog. ali skontaj momenat izmedju solaze i nastavka. deluje malo prazno. mozda i gresim... elem, nadimacu zelim uspesnu svirku. mada ne treba sumnjati u to Pa, povraća mi se od tih EKV izjava da su Divlje Jagode seljanija poput Ivana Gavrilovića, to je sasvim dovoljan razlog. : D Svirka Nadimača u subotu u Maršalu je otkazana, kako čujem, inače... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 отказана је свирка дефинитивно. они Бразилци зајебали нешто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 a da odemo svi na pivo? ja nosim gedoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 http://www.mediafire.com/?ylf8x0o26s3e820 SARJAN HASSAN(Malezija) / NADIMAC(Srbija) SPLIT izdanje 2010 UZIVAJTE I SIRITE 111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 do jaja ovaj novi split, ovaj sarjan hassan je mnogo dobar bend. oce li biti izdat u jos nekom formatu (ploca, kaseta?) il samo da se skine sa neta? ako vam treba prevod sa kineskog mogu da iscimam ortakinju da prevede taj intervju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 do jaja ovaj novi split, ovaj sarjan hassan je mnogo dobar bend. oce li biti izdat u jos nekom formatu (ploca, kaseta?) il samo da se skine sa neta? ako vam treba prevod sa kineskog mogu da iscimam ortakinju da prevede taj intervju jebi ga tek sad vidim kakvu sam glupost odvalio u prethodnom postu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 jebi ga tek sad vidim kakvu sam glupost odvalio u prethodnom postu ja sam odma video haahaaha, al nema veze lepo sto si ponudio pomoc a ovaj split, to ce izaci u makedoniji na kaseti... al ne verujem da cemo raditi distro ovde, pa smo zato i dali na free download a i d, S.H. je super bend.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 ODLICNI SNIMCI!!!! http://www.youtube.com/watch?v=r2IzYxDy7Ho&feature=autofb http://www.youtube.com/watch?v=WjWj9Sr8Bi0&feature=autofb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushman Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Jbt! Profi snimci! Do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Korean label INFERNAL KAOS PRODUCTIONS presents: NADIMAC`s first album re-release on VINYL in 2011 !! limited to 500 copies 50 die hard copies in 2011 NadimaC will release all its releases (including new album) on Vinyl format.. more to come.. thrash on metal je rat 111 Edited November 4, 2010 by Speed_Dead 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 E, ovo se kupuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 odlicne vesti! ja uzimam DHE verziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Hvala na podrsci ljudi! Iskreno, iznenadilo nas je sto je odma nekoliko ljudi rezervisalo/narucilo plocu i mi jedva cekamo ovo izdanje uskoro se spremaju jos dva vazna izdanja za NadimaC al otom potom mislim da cemo vec sledece nedelje moci danajavimo izlazak jednog od njih... 111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 E, ovo je vec posao! Svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Sledeca stanica, thrash metal festival u Solunu(Grcka) 111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) http://www.mediafire.com/?6k74rzbcnjnel2y Edited November 12, 2010 by Speed_Dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts