dimmu1 Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 (edited) album nije snimljen nego se snima i dalje.evo jednog klipa sa snimanja albuma,a to je ujedno i nova pesma koja ce se naci na albumu sa boljom produkcijom jer ovo je sirov snimak pesme. http://www.youtube.com/watch?v=nYEf9ungusE pitam se samo sa kojim koncentratom hranite draganceta kada je tako brz? hocu i ja da hranim lokalne klince sa istim pa da tako peglaju bubanj Edited April 4, 2011 by dimmu1 Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 NADIMAČ - Po kratkom postupku 07.05.2011. NOCTURNE MAGAZINE Quote
Speed_Dead Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 NOVI ALBUM NADIMAC-A JE GOTOV! ALBUM SE ZOVE "PO KRATKOM POSTUPKU / SPEED RETALIATION STYLE" na myspace stranicu i stranicu benda na FB POSTAVLJENE SU 3 PESME -Samo kec -Hapsi sve -Izmedju dve vatre http://www.facebook.com/pages/NadimaC-Official-band-page-Thrashcrossover-Serbia/194589403893872?sk=app_2405167945 iili www.myspace.com/nadimacbend OMOT ALBUMA http://img7.imageshack.us/img7/5033/nadimac2fullcover3.jpg na YOU TUBE mozete videti dva NE - oficijalna promo VIDEA za pesme -hapsi sve -izmedju dve vatre U NAREDNOM MESECU NADIMAC CE SNIMATI SVOJ PRVI OFICIJALNI VIDEO - vise informacija sledi IZLAZAK ALBUMA ZAKAZAN JE ZA POCETAK JUNA 2011 (EVROPA) SEPTEMBAR 2011 (SVET) ----------NARUCIVANJE CD-a-------- cena diska ce biti 5 eura/500 dinara narucivanje preko emaila, myspace-a ili fb-a MAJCE - necemo raditi dok ne prodamo dovoljno diskova da ih platimo eng - album is finsihed - out in EU by june/sept worldvide - ordering AreaDeath Prod. is proud to announce work with Serbian Speed/thrash/crossover maniacs NADIMAC strikes again with NEW ALBUM !! Brand new album, 14 brand new songs, (2 songs on englih for the first time), guest musicians from bands like CRIPPLE BASTARDS (itl) and FASTKILL (Jpn). This time NADIMAC have gone large step forward making more aggressive, intuitive and original version of thrash that`s gone even faster than their lastworks. NADIMAC used two last years to the max and have put a lot of effort, time and ideas to make this release great. Brand new ideas, uniqueness of their style, professional production, high level of music quality, and originality.. it`s all there. This material will suite to all fans of really fast and aggressive music, to all metal heads, thrashers,crossover fans, grinders or hard core punx... 1 Quote
Pupakable Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 Ja preslusao one dve pesme sto stavili online,ono jebe matericu,keckeckec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Speed_Dead Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 "METALNO ORUĐE – Identiteski aspekt Nadimačevog „Po kratkom postupku“ albuma Metalni gimnasion=vježbalište, je opšti utisak predstavljenog Nadimačevog albuma. Onaj teren u kome pobuna prerasta u bunu, rif u rifo-logiju, a riječ u rijeku, u kome zemlja niti prašta, niti oprašta - sve je to poprište na kome ulična cokula gazi binu, prevraća socijalno ustrojstvo i razrešava „po kratkom postupku“. Datost društvenih anomalija pretpostavlja bunt, koji je bitijna odrednica samosvjesnih i neraspolućenih ličnosti, kojima nijedan drugi postupak ne odvraća pažnju, ne zadržava misli, davajući prosti identitet keca-jedinice životnom ritmu, u kome nema mjesta za ličnosno i moralno kombinovanje. Jasnost poručenog i sloboda kojom se Nadimač preporučuje, daje opštu preporuku, kako slušaocu tako i čitaocu, usmjerenu ka očuvanju svojega „Ja“, bez obzira na kosmološku ispovijest čovjeka. Onaj ko ne vjeruje u mogućnost preobražaja, snagu metala, u ispruženu dječiju ruku, ostaje nijem pred nametnutom kreacijom vremena, u kojoj nema mjesta za vrednosni preporod, akciju i antiglobalno djelanje. Nadimač nije bend, nije jedan od „mnoštva“ mnogih, već je izraz jednog vremena, jedne generacije koja generiše nove sudove, njihove tasove i osuđenike. Biti prepoznatljiv nije u poznatosti, već u prepoznavanju sebe i drugih u ideji i realizaciji, onda kada to nije moguće kod većine, zbog njenje slabosti, i nenadimanja novim duhom. Svjesno žrtvujući opšti komercijalni uspjeh svojoj identitetskoj vodilji, i ne priklanjajući se „duhu ovoga vremena“ Nadimač ostaje zvuk metalnog oruđa, zvuk koji kažnjava i koji otrežnjuje, sila jakih i strah drhtećih - onaj koji prijeti, u vremenu. S poštovanjem, Doc. Dr Saša Zejak " 1 Quote
Шарки Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Снегусерадујусамодецаибудале, јутарњимразледимозговеисрца, ујутрукадкренешнапососклизнешнизстепеникиКИЧМАТИПУЦА! 11111 1 1 Quote
Жвакић Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 (edited) Зашто и наслов албума није написан ћирилицом? Edited May 17, 2011 by Жвакић 1 Quote
kurackurackurac Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Зашто и наслов албума није написан ћирилицом? I odakle ovaj $ lik visi? Quote
Speed_Dead Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 I odakle ovaj $ lik visi? koji "S" lik? Quote
Speed_Dead Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Verovatno ovaj: vezan je za sipku iza njega..a to na kosulji nije S nego $ Quote
NeChrist Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 vezan je za sipku iza njega..a to na kosulji nije S nego $ pa čovek je lepo pitao I odakle ovaj $ lik visi? I onda ti na to odgovaraš koji "S" lik? i kad ti čovek stavi sliku ti odgovaraš: vezan je za sipku iza njega..a to na kosulji nije S nego $ I nakon toga ti i ovaj Drogarato govorite kako je tip failao a ti si taj koji je failao majmune... 9 1 Quote
Tower... Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Da, Danilo, brutalno si failovao. x) Inače, da se oglasim povodom albuma. Sniman je u studiu Igora Lončara, miksao sam ga ja u svom "studiju", a produkciju potpisuje sam bend. Za vreme koje je bilo na raspolaganju, ispalo je sasvim OK. Meni je lično album do jaja, najslabija pesma mi je Udri Pseto, prosek kvaliteta pesama mi je bolji nego na prvom, ali mi je Sad Si Sam i dalje, mislim, najbolja Nadimač pesma. x) Quote
Speed_Dead Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 pa čovek je lepo pitao I onda ti na to odgovaraš i kad ti čovek stavi sliku ti odgovaraš: I nakon toga ti i ovaj Drogarato govorite kako je tip failao a ti si taj koji je failao majmune... prvo, smejao sm se jer sam provalio da sam se ja zajebao a drugo koji si ti kurac da bilo kome kazes da je majmun 1 1 Quote
Blasphemer Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Novi album Nadimača! Širi dalje po kratkom postupku! DOWNLOAD 5 Quote
^TK^ Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 (edited) Obrnuto. Mnogo dobro, deco Svidja mi se vidna promena koncepcije tekstova. ! I dalje su hapsi sve i naslovna favoriti. .. ali pleasure to kill... Edited June 19, 2011 by ^TK^ Quote
Recommended Posts