Black_Hand_Inn Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Hhahah,prosto vam covek ne da,da predjete 12 strana...... Inace RNA,nemoj da ti se umore prstici od brisanja postova,kako ces posle ljudima da nacrtas logo, jel to ona fora,moj bend ima najvise stranica,tralalala ban u najavi a?,navikne se posle nekog vremena.....koliko ti imas god? ovo je samo internet.....prdni i opusti se I batali one fore spam bla bla,ne drzi vodu,pusti ti njih sta si se uvatio,pogledaj malo kod sebe,pa pocisti sva govna koja si izasrao Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 (edited) HAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH Ali ovaj retard levo sa gitarom sto je zinuo hahaahahahaha a tek Duletova kosica hahaahaaha muhahaahahahah Edited October 24, 2006 by SATAN-iz Batajnice Quote
Jabba the Hutt Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 E brate, sta je ovo? Nadimac u poseti muzeju savremene umetnosti? Al najjace je sto su svi slozili extra pametne i mudre face Quote
Black_Hand_Inn Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Eh,tucem cevape kao skins cigance Quote
StarbreakeR Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Moramo da se skupimo nekad svi thraseri da smazemo te cevape...uz Tankard naravno Quote
Aris Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Eh,tucem cevape kao skins cigance Vazno je da ne kukas, cevapcici su cevapcici... i jos kad predjes na pljesku pa onda preseces "belim mesom" i sve to zalijes pivom, pa kuces bolje i lepse.... nego, pametna ideja je da spakujes nekoliko porcija cevapcica i poneses pred SKC u nedelju, mozes i pive da obezbedis.... i svi srecni i zadovoljni stomaci pogotovo.... Ne lupetam ozbiljno mislim... Quote
StarbreakeR Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ou jea i ja podrzavam tu ideju...evo ruke Quote
Aris Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 nego, pametna ideja je da spakujes nekoliko porcija cevapcica i poneses pred SKC u nedelju, mozes i pive da obezbedis.... i svi srecni i zadovoljni stomaci pogotovo.... Ma bre kakvi cevapcici pred SKC u nedelju, a nema nista od toga, nego gospodin ima prvo meni da donese najvecu porciju da ja to proverim da li valja pa onda moze dalje!!! RAZUMEO GOSPODINE z. D.!!! ma dobicete viiii...... Ma da, da to ti kazem zetkonja, to, to prvo MENI na proveru pa onda dalje! Pa da, vidis... eh ti cevapciciiii... Quote
RNA Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Hhahah,prosto vam covek ne da,da predjete 12 strana...... Inace RNA,nemoj da ti se umore prstici od brisanja postova,kako ces posle ljudima da nacrtas logo, jel to ona fora,moj bend ima najvise stranica,tralalala ban u najavi a?,navikne se posle nekog vremena.....koliko ti imas god? ovo je samo internet.....prdni i opusti se I batali one fore spam bla bla,ne drzi vodu,pusti ti njih sta si se uvatio,pogledaj malo kod sebe,pa pocisti sva govna koja si izasrao Mogu oni da predju 12 tarana, i 112 sto se mene tice, ali ne prdenjem u facu. Ako vam se prdi, mars u WC, pa do mile volje. Slobodno brabonjaj po drugim forumima, thrash metal da mi ostavis na miru. Pregledaj stranicu mog benda pre ostavljanja nesuvislih komentara, brisem sve suvisne postove, pogotovo one koje sam ja napisao. Quote
StarbreakeR Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Kakvi smo mi to thrasheri ako prdimo u WC-u? Kad ce svirka bre!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Slobodno brabonjaj po drugim forumima, thrash metal da mi ostavis na miru. AHHAHAHHHAHAHHHHAHAHAHA e sad si me nasmejao do jaja Quote
RNA Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 (edited) Bas mi je drago sto sam te nasmejao. Svet bi bio mnogo lepse mesto kad bi se svi smejali. Edited November 4, 2006 by RNA Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Bas mi je drago sto sam te nasmejao. Svet bi bio mnogo lepse mesto kad bi se svi smejali. Nisu svi ultra namrgodjeni tr00 necro grim kao ti Quote
Jabba the Hutt Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Sta ce biti za te cevape??? Quote
StarbreakeR Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Ne znam sta ce da bude za njih, ali bice lincha ako ih ne bude! Quote
Aris Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Bas mi je drago sto sam te nasmejao. Svet bi bio mnogo lepse mesto kad bi se svi smejali. Pa daaaaa mnogima su smesni neki komentari ma ok, i treba neko da nas nasmejava.... To samo cekali, smeh smeh i zanimljivi komentari A bre i ove cevapcice necemo docekati ako se na smejemo.... Sta ce biti za te cevape??? Ne budu li cevapcici i pljeske (pa da zaboravismo pljeske i pive) pravimo sacekusu.... Pa ce nam se cevabdzija oduzi za sve propusteno a onda ga mi castimo pivom... Ne znam sta ce da bude za njih, ali bice lincha ako ih ne bude! Ako treba pomoc tu sam..... na raspolaganju i s idejama.... Quote
Aris Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 ja sam siroce Alo bre zetkonja, kakvo siroce...? O cemu ti to? Poz Quote
Aris Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 ja sam siroce Nisi siroce i niko se ne slaze s tim... I nemoj sad da se vadis, juce ili ti sinoc nigde cevapcica a ja htela da dodjem, kad ono nista... Znaci cuvaj se,bogme, lose ti se pise, pripremam "iznenadjenje" 18. u Indjiji... Zvrcni u sredu pa cemo da se dogovorimooooooo... Nisam poludela, dobro sam, eto Quote
Black_Hand_Inn Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 niko nije ni rekao da si poludela.....tuturututu Quote
Jabba the Hutt Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Juce sam imao prvi kontak sa vasim remek-delom od spota za "Vukodlak" Znaci stvarno, ono je ludninca, proplakao sam:))) Svaka cast! Quote
StarbreakeR Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Kvlt spot!!! Nego dule bolja je ona : Zar bi udarili coveka sa naocarima...samo stavi naocare... Quote
Recommended Posts