Black_Hand_Inn Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 mozda ubuduce uradimo spot za krvave desni.....hit do hita Quote
StarbreakeR Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ma uradite za Zmajeva Jajca...samo ubacite neke delove iz Dragonball i to je to...a mozete i vi da se pobijete Quote
Aris Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ma uradite za Zmajeva Jajca...samo ubacite neke delove iz Dragonball i to je to...a mozete i vi da se pobijete Eto, odlicna ideja, samo, nemoj to... da se pobiju ili poj.... ma ajde moze, nece puno smeta... hmmmmm. Quote
Aris Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 mozda ubuduce uradimo spot za krvave desni.....hit do hita E ubacite u spot i cevapcice i beloga mesa.... Nego, ta svirka u Indjiji kad je definitivno?? Jel me vodite, evo ponecu i cevapcice i pljeske i pive i cokolade a ti ponesi pare... moze???!! Quote
WoI Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Jebes svirku u Indjiji bre. Zelimo BG! Quote
Black_Hand_Inn Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 eh pa ja znam gde je to,ko zna koliko ima zagorelih crnaca u bekstejdzu Quote
StarbreakeR Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 A cujem i da 202 ponovo dolazi u Pirot... ... Quote
Jabba the Hutt Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Bio ja u Indjiji letos kod nekih ortaka koje sam upoznao na gitarijadi, fino mesto Jedva cekam da vidim sledeci spot, da vidim dal moze bolesnije od Vukodlaka Quote
Black_Hand_Inn Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 bolesni?sve su to momci stasali za zenidbu,jaki kao da su odvaljeni od zida dragstora,muzevnije momke necete naci,prshte dlake na sve strane,ljubavni tepisi i cilimi..... ide mi se u wc,najstrasnije Quote
Шарки Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Jao, e, спот вам је ПРЕЈАК! Тачно сам очекивао овако ментолску режију од вас. Смејао сам се као свиња и гледао сам га једно 10 пута. Quote
StarbreakeR Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Isto i ja...mnogo je dobro!Jedva cekam novi Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 bolesni?sve su to momci stasali za zenidbu,jaki kao da su odvaljeni od zida dragstora,muzevnije momke necete naci,prshte dlake na sve strane,ljubavni tepisi i cilimi..... ide mi se u wc,najstrasnije Spot vam je, sto bi rekao jedan moj poznanik sa trga:"Znaci,brate,stvarno oldskul" (nije smrda, ako ste na njega pomislili ) Quote
Aris Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 bolesni?sve su to momci stasali za zenidbu,jaki kao da su odvaljeni od zida dragstora,muzevnije momke necete naci,prshte dlake na sve strane,ljubavni tepisi i cilimi..... ide mi se u wc,najstrasnije Joj ebeno ebeno, nemoj o toj temi, nije uredu.... i nije za zezanje... Nego ajde i ja da pohvalim taj vas spot, eee stvarno ste muzevni a pogotovu frajer u mantilu.... ma ljudine, frajeri.... ma svaka cast, skidam kapu... Javite za neku skoriju svirku, Indjija otpala, koliko sam upucena?!?! Quote
MAN O WAR Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Zmajeva Jajca :) :) Do jaja. Nego aj da vas dovedemo u Pirot (republiku) da nam svirate malo a? Bilo bi cool. Quote
StarbreakeR Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Gde ne bi...ajd da se udruzimo ja i ti da nadjemo nekog voljnog da organizuje...odavno mi pricamo o tome ali ja ne znam ko bi to mogao da sprovede u delo...bilo bi lepo da bude necega... Quote
NUCLEAR ASSAULT Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Sto se nas tice Mi smo za , tako da ako uspete to da sredite tu smo. Quote
Jabba the Hutt Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Meni je Dragan rekao da ce se snimati spot za Djubre Metal, trebao bih da ja uzajmim moju kameru za taj poduhvat Inace pricali smo da skupimo gomilu ljudi pa da napravimo neku zescu thrasersku sprdnju Quote
StarbreakeR Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Zovite i mene bitange thrasherske! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 E brate a ko si ti uopste? Quote
krezavy Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 hej spot vam je kekstra!!!!!! bash mi se svideo!!!!! Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 E brate a ko si ti uopste? Videli smo se na Tankardu, al se nismo upoznavali...stajao sam sa WoIem, Graveom i Solijem... A ko si ti? Quote
Recommended Posts