delay Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 http://atheistrap.net/ novi album postavljen kao free download na converse sajtu. Za pocetak ono standardno zar ovakve legende nemaju temu?! Definitivno bend koji je obelezio neke prelomne godine za sve nas(90e). Quote
El Karnisero Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Legende.Propustio sam nekoliko njihovih svirki,moracu da ih overim u skorije vreme. Quote
Diddy Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Legende! Pored Hladnog Piva i Goblina, bend koji najvishe cenim na ovim prostorima, gledao sam ih 4,5 puta uzhivo i nikad mi nece dosaditi i uvek cu moci da se super provedem na njihovoj svirci.E sad, ovaj novi album mi se ne svidja, preslushao sam ga samo jednom i nije mi uopshte slushljiv, no dobro, bice oni josh dugo na sceni nadam se i bice bolje. Quote
delay Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 Ne bi bilo fer stvar nije losa. Quote
salebghouse Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 kome se svideo prosli verovatno ce se svideti i ovaj...prestao sam da ih pratim jos od albuma druga liga zapad. koncerti su druga stvar, najiskrenije svakom preporucujem da ih gleda bar jednom u zivotu http://www.youtube.com/watch?v=DuFpgx2IRyE atheist RAP! Quote
Diddy Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Meni je proshli album sjajan, mnogooo bolji od ovog. Quote
Night's Blood Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Ne svidja mi se novi album. Nekeko mi uopste ne ulazi u uho. Quote
Diddy Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Ja danas preslushao opet. "Ne bi bilo fer" mi je bash bash gotivna pesma, ostalo bla. Quote
Zlatko Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Maore, J.E.B.A.NJ.E. i Drugu Ligu Zapad tesko da ce ikada nadmasiti. A na prvo slusanje mi se cini da je ovaj novi losiji i od Osvete Crnog Gonzalesa. Jedine svetle tacke su mi Spritzerboyz, Ne bi bilo fer i mozda Surferska katakomba (podnivo 2). Kao da su usput izgubili i ispucali sve one dobre ideje, fore... Ali ce zato na njihovim koncertima uvek biti dobro zezanje. Quote
Tomba La Bomba Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Prvi i drugi album su zakon, posle toga pad.. Quote
Ајлин Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Svirali su letos u Starčevu... ne znam tačno koliko sam ih puta gledala ali njih nikad dosta Koncert za pamćenje je u KST-u krajem devedesetih. Bio je unutra pošto je bila zima, nije moglo da se prođe. Ono sinoć u Dangubi je bilo ništa u odnosu na KST gužvu na Ateistima. Moja ekipa je pizdela jer ni poštena šutka nije mogla da se napravi koliko smo bili stisnuti ko sardine. Quote
obsessed by cruelty Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 haha meni je i dalje jedna od najjacih domacih pesama car core! secam se da sam se smejao ko idiot. najjaci su, prva dva albuma najbolja Quote
kecap Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Svirali su letos u Starčevu... Znači u Starčevu je bila ludnica ...... što se tiče njihovih pesama nekako Godina Kulture je super... Quote
salebghouse Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 a tek spot http://www.youtube.com/watch?v=60GgolEiCy8 ovde su okaceni svi spotovi, ima i intervjua, tv emisija...obavezno pogledati http://www.youtube.com/user/AtheistRap021 Quote
kuruz Posted April 27, 2013 Report Posted April 27, 2013 Је л' има неко линк за Приче маторих покварењака? Албум више не постоји на сајту Конверса. наш'о Quote
serblackbeard Posted April 27, 2013 Report Posted April 27, 2013 Вечерас у Милановцу свирају, јебига не могу да идем. Ово је трећи пут од 2009те како долазе. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 27, 2013 Report Posted April 27, 2013 Najbolji bend u Srbiji od sviju. Quote
VoivodBG Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Svoj novi material pod nazivom „Überlauf“ oni će u digitalnom formatu objaviti za izdavačku kuću Lampshade media u ponedeljak 16. novembra, a zainteresovanima će istog dana novi materijal biti ponuđen na besplatno skidanje na portalu Nocturne magazine. U planu je i naknadno pojavljivanje albuma na cd-u i na vinilu, ali su za sada ti datumi nepoznati. Istog dana, u ponedeljak 16. novembra, na regionalnom MTV kanalu premijerno će biti prikazan spot za pesmu “Ha-P!”. Album je u celosti snimljen i produciran u „Socijala Studios“ u Novom Sadu, koji je vlasništvo Atheist Rap gitariste Raduleta. Koncertna predpremijera je zakazana za vikend u pančevačkom „Apolu“, gde će Athest Rap nastupiti 14. novembra sa svojim starim prijateljima Dža ili Bu iz Beograda. Quote
VoivodBG Posted May 23, 2020 Report Posted May 23, 2020 https://atheistrap.bandcamp.com/releasesPovodom 31 godine postojanja benda pronađeni su prvi snimci koji su isprva trebali da budu kompakt disk EP izdanje. Bez bubnjara na snimcima. Quote
Recommended Posts