Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo ovako, trazio sam topic i nisam nasao... Pa reko da ga otvorim. Igra je ipak legendarna ;) 

E sad, imam ekipu nas 7-10 (nisam siguran) koja bi da krlja ovo preko hamachia :) Tek skidam igricu i expanzije (dogovoricemo se koja ce se igrati). Pa ukoliko neko zeli da se krlja zajedno sa nama, slobodan je da udje ;) Sto nas je vishe to je bolje ;)

Hamachi: Paracin Gaming

Password: 123 (univerzalka :) )

Inache, verovatno cemo za vikend da se krljamo, pa pozurite sa nabavljanjem igrice ;)

Edited by ShInIgAmY91
Posted (edited)

Carska igrica i jedna od retkih koju sam, i pored što imam operativnu pirateriju, morao da uzmem na originalu... 1942 i Vietnam su svakako igre koje svako mora bar jednom da igra... uključujem se u ekipu :pivopije:

P.S. Koje sve expanzije treba da se poseduju?

Edited by Patriarch
Posted

Ovako, ako hocete, igracemo najobicniji BF 1942 za sada. Predlazem da svi skinu ovo:

http://www.mofunzone.com/download_games/battlefield_1942_desert_combat_extended_v9_0_full.shtml

To je mod za BF zvan Desert Combat. Mnogoooo je jebeno, i zesce da igramo sa helihopterima i tim kurcima :D Jer planiramo da svi igramo taj mod. 

Sto se tice podesavanja za hamachi. Uvek idite na basic podesavanje, nemojte ono profesional ili kako vec. Uvek free. I da, pre igranja iskljucite totalno firewall, jer u suprotnom nece biti dobre veze i dolazice do pucanja. 

Znaci u Hamachi udjite, u grupu "Paracin Gaming" (mora ovako da se napise bez navodnika sa Spejs) i sifra je 123

Videcete moj nick tamo online, pa desni klick chat ako nesto zatrebam ;)

Posted (edited)

Eh otkrio sam o cemu je rec, i meni je isto tako... Ovaj gore link je za 0.9 desert combat (sto znaci da je to Mod Mod-a) Treba Skinuti Desert Combat 0.7 da bi igrica radila. Evo linka:

http://www.ausgamers.com/files/details/html/10369

Izvinite, nisam ni ja znao, provalio tek sinoc... I ovaj je oko 500 mb-a, tako da nie problem da se skine ;)

Edited by ShInIgAmY91
Posted

Instaliraj i taj mod, za svaki slucaj da nam se priigra ;) Na kraju, ce ispadne, da nadjemo neki uvek prazni internet server, i natovarimo se svi u njega  :rockdevil: Za vikend cemo igrati, pa cu vam javiti da li cemo obican bf ili sa modom. 

• 3 weeks later...
  • 3 years later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...