ShinigamY Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Evo ovako, trazio sam topic i nisam nasao... Pa reko da ga otvorim. Igra je ipak legendarna E sad, imam ekipu nas 7-10 (nisam siguran) koja bi da krlja ovo preko hamachia Tek skidam igricu i expanzije (dogovoricemo se koja ce se igrati). Pa ukoliko neko zeli da se krlja zajedno sa nama, slobodan je da udje Sto nas je vishe to je bolje Hamachi: Paracin Gaming Password: 123 (univerzalka ) Inache, verovatno cemo za vikend da se krljamo, pa pozurite sa nabavljanjem igrice Edited December 2, 2009 by ShInIgAmY91
Patriarch Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 (edited) Carska igrica i jedna od retkih koju sam, i pored što imam operativnu pirateriju, morao da uzmem na originalu... 1942 i Vietnam su svakako igre koje svako mora bar jednom da igra... uključujem se u ekipu P.S. Koje sve expanzije treba da se poseduju? Edited December 3, 2009 by Patriarch
ShinigamY Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 Reci cu ti danas, najverovatnije, dogovoricemo se... Trenutno imamo samo BF1942, najverovatnije klasicnu verziju cemo igrati
tier_mfkr Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 E, 'ocu ja, al' veceras kad se vratim iz skole Samo da zaduzim brata da mi skine BF i Hamachi...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Predjoh bas pre neko vreme oba expa i original al jbg nemam vremena,igrace se bad company 2 to je sigurno!
delay Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Count me in! Znaci samo skines, instaliras, i ulogujes se u hamachi i to je to?
ShinigamY Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 Ovako, ako hocete, igracemo najobicniji BF 1942 za sada. Predlazem da svi skinu ovo: http://www.mofunzone.com/download_games/battlefield_1942_desert_combat_extended_v9_0_full.shtml To je mod za BF zvan Desert Combat. Mnogoooo je jebeno, i zesce da igramo sa helihopterima i tim kurcima Jer planiramo da svi igramo taj mod. Sto se tice podesavanja za hamachi. Uvek idite na basic podesavanje, nemojte ono profesional ili kako vec. Uvek free. I da, pre igranja iskljucite totalno firewall, jer u suprotnom nece biti dobre veze i dolazice do pucanja. Znaci u Hamachi udjite, u grupu "Paracin Gaming" (mora ovako da se napise bez navodnika sa Spejs) i sifra je 123 Videcete moj nick tamo online, pa desni klick chat ako nesto zatrebam
Rehabilitovani Bagrem Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Ajd kad vec pricate,gde moze da se skine onaj oficijelni map pack nigde ne mogu to da nadjem a nema bug ili fali nesto?
ShinigamY Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 Uh ne bih znao, nisam trazio do sada :/ Dovoljna mi je Al Alamein
Rehabilitovani Bagrem Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Udjes u b52 i vozi misko!!!
ShinigamY Posted December 3, 2009 Author Report Posted December 3, 2009 Uvek bio uvek ostao Sad skidaj Desert Combat, da te trsim sa Apach Da vidimo ko bolji Zrakomlat
Patriarch Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 skinuo Desert Combat, ali čim se bilo koja mapa loaduje do 10% gasi se igra...
ShinigamY Posted December 4, 2009 Author Report Posted December 4, 2009 (edited) Eh otkrio sam o cemu je rec, i meni je isto tako... Ovaj gore link je za 0.9 desert combat (sto znaci da je to Mod Mod-a) Treba Skinuti Desert Combat 0.7 da bi igrica radila. Evo linka: http://www.ausgamers.com/files/details/html/10369 Izvinite, nisam ni ja znao, provalio tek sinoc... I ovaj je oko 500 mb-a, tako da nie problem da se skine Edited December 4, 2009 by ShInIgAmY91
Patriarch Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 reci samo da li je dovoljna samo ta 0.7 verzija ili i te mod-ove da instaliramo...
ShinigamY Posted December 4, 2009 Author Report Posted December 4, 2009 Instaliraj i taj mod, za svaki slucaj da nam se priigra Na kraju, ce ispadne, da nadjemo neki uvek prazni internet server, i natovarimo se svi u njega Za vikend cemo igrati, pa cu vam javiti da li cemo obican bf ili sa modom.
Oak Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=meqhaZBtF98&feature=related
Recommended Posts