delay Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 http://www.mediafire.com/download.php?dynee3yn14m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ^ zeza mediafire nesto, prijavljuje neki error. ovo sve ostalo(tj ostale mixetapove) sto je kaceno na mediafire sam bez problema skinuo, jedino tvoj mix nece da se downuje lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 http://www.megaupload.com/?d=H1BK3XNC Evo nesto na brzinu...Nema covera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ^ zeza mediafire nesto, prijavljuje neki error. ovo sve ostalo(tj ostale mixetapove) sto je kaceno na mediafire sam bez problema skinuo, jedino tvoj mix nece da se downuje lepo. evo megaupload: http://www.megaupload.com/?d=O1KE7KER pozor:malo metala i nimalo avangarde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Skinuh par komada, svidja mi se astrallisov lep progressive mixtape plus cobalt , mitin jebe kevu, prelaz sa delaina na anaale , i trenje ima dobar samo shto sve spoji u jedan fajl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ja cu rap tejp da uradim boli me kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Skinuh par komada, svidja mi se astrallisov lep progressive mixtape plus cobalt , mitin jebe kevu, prelaz sa delaina na anaale , i trenje ima dobar samo shto sve spoji u jedan fajl. drago mi je da se nekom svideo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ja cu rap tejp da uradim boli me kurac To! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ja cu rap tejp da uradim boli me kurac e do jaja, bas sam hteo te kontaktiram da uradis odvojen tejp za rep. meni ova godina nikad mrsavija s repom. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 nista specijalno sto se tice albuma, ali je bilo dobrih pesama, izdvojio sam 18 cak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 drago mi je da se nekom svideo Aca Paun kvlt , ali ovaj unanimated ti je sjeban file, nece da ga pusti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ako je Aca Paun na misktejpu onda skidam! Inace trenuto skidam 3 mikstejpa. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 (edited) Fin je, mada malo dosadnjikav ne, nego ti nemas strpljenja. bice ti mikstejp godine za dve godine do sada sam cuo cetiri i svaki mi se svideo: ball - super je, tacno se vidi da si ga izdrkao na prvih 5 pesama i onda na miru sastavio ostatak poni - dobar, neke pesme mi se naravno nisu uopste svidele ali to je mikstejp astralis - neverovatno mi je prijao ovaj tvoj, odlican je, pusticu ga sigurno jos koji put krang - najbolji do sada, mnogo bolji od proslogodisnjeg. njega cu najvise da slusam, jedino me simian mobile disco iznervira ateistov skidam vec sat vremena zato sto je mediafire raspalo govno ali sam dao sansu mozda bude dobar tejp sledeci cu simmmmin, za ostale cu razmislitim da li uopste da skidam Edited December 6, 2009 by marcoman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Aca Paun kvlt , ali ovaj unanimated ti je sjeban file, nece da ga pusti. e jbg :( Ako je Aca Paun na misktejpu onda skidam! Inace trenuto skidam 3 mikstejpa. i Aca Paun i jos jedan kvlt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Za sada preslusao Balla i marcomana. Ballov dobar, mada sam otprilike znao sta ce da metne, pa nije bilo iznenadjenja. Marcomanov super, toliko homoerotike koje sam ja propustio u ovoj godini 36 i Mono + onaj Danger Mouse je bas udarac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted December 6, 2009 Author Report Share Posted December 6, 2009 http://www.megaupload.com/?d=H1BK3XNC Evo nesto na brzinu...Nema covera dobar. bibio stvar je super. baroness i onaj crabcore (wtf) iskacu malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 jaaaaaaaaaooooooo zaboravio sam na Atack Atack! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ball - ne dopada mi se ideja jedne kolosalne pesme, ali lista je dosta tecna i skladna, stvari koje sam prepoznao su mi se skroz svidele, ostatak ne znam ni sta je. krang - zanimljiva kombinacija (rihanna ), ali nekako previse indie za mene. svaka cast za xx i animal collective. i da, ona druga stvar je totalno prejebana, skinucu ceo taj album. симо - ojebao covek healthom, kylesa-om, pelicanom i giant squid-om by now. mahom sam vec preslusao albume s kojih su pesme koje su mi se svidele, ali cu vrteti ovaj mixtape jos par puta sigurno. marcoman - mixtape godine. odusevio sam se videvsi da se neko setio da stavi 36 i a mountain of one. ostatak pesama ne znam od pre, ali mi se svidjaju skoro sve i verovatno cu skinuti svaki od albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 (edited) Ove godine softcore... 1. Grammatics - Shadow Committee 2. Muse - Unnatural Selection 3. Neon Horse - Strange Town 4. From Monument To Masses - Beyond God & Elvis 5. Dredg - Gathering Pebbles 6. White Lies - To Lose My Life 7. Mando Diao - High Heels 8. Moneybrother - 6 AM 9. mewithoutYou - The Fox, The Crow And The Cookie 10. Anchor & Braille - Like Steps In A Dance 11. Bat For Lashes - Glass 12. John Frusciante - Dark / Light 13. Editors - No Sound But The Wind 14. Tori Amos - Flavor 15. Mute Math - Clipping 16. Chester French - Beneath The Veil 17. Metric - Help, I'm Alive 18. Ben Folds - You Don't Know Me 19. Lady Gaga - Bad Romance 20. Röyksopp - Vision One Losa godina kada je u pitanju metal sto se mene tice, pa je tako metal mixtape jako mrshav: 1. Hacride - Awakening 2. Mastodon - Oblivion 3. Vaka - Like an Astronome 4. Katatonia - Idle Blood 5. Kellermensch - The Day You Walked 6. The Mars Volta - Desperate Graves enjoy Edited December 18, 2009 by Sinstrel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ball - ne dopada mi se ideja jedne kolosalne pesme, ali lista je dosta tecna i skladna, stvari koje sam prepoznao su mi se skroz svidele, ostatak ne znam ni sta je. Imaš tracklist.txt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 trenje = ball? Skinuo mixtape video jedan fajl i obrisao. Ti obicno imas dobre tejpove ali me ovako mrzi da slusam. :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 is uploading... will be on the internets for 54 minutes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ja za sad samo skidam. Jbt, kad prije napraviste ovoliko tejpova... Ball, možeš li da uploaduješ separatno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Smorovi jedni. 'ajde odradiću večeras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Dobar je Baalov, Thrice, Alisa, De Rosa i, naravno, Mastodonov ''The Czar''. Sviđa mi se i ovaj laganiji Markomanov tejp, svaka čast za Hypersonu i We Fell to Earth. Skidam Ponijev i Simin miks sada, a gledaću večeras da okačim pravi, bez ovih fake gore obsessed narodnjaka. Muke Tantalove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts