SkullKrusheR Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 eve gi moj... mikstejp dvijeiljadeidevet 4 Quote
Sinstrel Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Prvi utisak za par tejpova sto sam preslusao na brzinu... Krang, pomalo monotono doduse ima par hitova. Prosle godine mi se cini da je imao bolji mixtape. Marcoman, covek voli akustiku. Dobar tejp, druga polovina pogotovu. Hvala sto si okacio Soulsaver inace i dalje ne bih znao da imaju novi album. I kul za 36. Okacio bih i ja ali mi se ne uklapa u "koncept". AstralisNS, nije lose. Dopadaju mi se ove non-english pesme. Ladno sam zaboravio na Devina. suicidepony, sareno. Ima dobrih stvari ali i nekih manje dobrih. Thumb down za Kanyea. Ali zato je Ktu i Pucifer skroz kul. Ladno sam zaboravio na Devina. x2 Simma, metalac. Ne loshe. Dobar Mew, Squid i Converge. Izabrao si najgoru pesmu od Katatonije sa ovog novog albuma. Ladno sam zaboravio na Devina. x3 Eto toliko sam cuo do sad... pisem jos kada ostalo preslusam. Quote
azal Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 ne bi bilo toliko dobro da nema dva princa Quote
Sinstrel Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Concrescence i skullkrusher mixtape: The file you are trying to access is temporarily unavailable. Quote
Baal Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Bacajte sve na multiupload, on kači sam na ostale filesharing servise. Skidam ostale mikstejpove kada uploadujem moj sa odvojenim trakama. Quote
SkullKrusheR Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) a u kurac... @baal: ja vec metnuo da se dize na mediafire. bice za nekih sat i po. edit: ja pokushao da vidim hoce li ovaj moj preko jdownloader-a, i ide. Edited December 6, 2009 by SkullKrusheR Quote
KRANG Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 @Sinstrel: aj posalji mi treklistu Quote
fiction Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Concrescence i skullkrusher mixtape: The file you are trying to access is temporarily unavailable. Refreshuj par puta i proce... Jebe megaupload danas Quote
Sinstrel Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) @SkullKrusheR Sada rade i tvoj Concrescencov link. Edited December 6, 2009 by Sinstrel Quote
fiction Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 dobar. bibio stvar je super. baroness i onaj crabcore (wtf) iskacu malo. jbg morao sam i neki metal ubaciti.. Quote
Geralt of Rivia Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) edit:malopre sam preslusao suicidepony mix...ima par stvari za koje pojma nisam imao da su izasle ove godine,tipa ovaj god is an astronaut i puscifer...kul tejp sve u svemu. trenutno skidam ovaj softcore od sinstrela,pa cu videti sta cu dalje. Edited December 6, 2009 by Geralt of Rivia 1 Quote
Simadin Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Izabrao si najgoru pesmu od Katatonije sa ovog novog albuma. Not. Quote
AstralliS Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Preslušao do sad simmin mikstejp i ok je Quote
In The Flesh Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Ja tvoj ne mogu da extractujem (izvucem) Neku gresku mi prijavljuje. Inace,za sad: Atheist,Trenje,Consecrence,Suicidy Pony i Simma. Edited December 6, 2009 by In The Flesh Quote
AstralliS Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Ja tvoj ne mogu da extractujem (izvucem) Loše po tebe Btw, meni ceo da ništa neće da se skine sa megauploada... Quote
Uruk Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 (edited) http://www.megaupload.com/?d=4DP7OYQM izostavio sam mastodn jbt edit:@astralis i ja sam tih problema imao ali mi je par refresheva resilo problem sto se skidanja sa mu-a tice skinuo sam astrallisov, atheistov, simin, baalov, krangov, concrescence i mitin mix, krecem polako da preslusavam, pa posle ostale skidam Edited December 7, 2009 by Uruk Hai Quote
marcoman Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 (edited) preslusao sam simm-uh, atheista i trenutno ide concrescence simm-oh, sa ovim sam primio potrebnu dozu zestine za ovu godinu atheist - nista ti ja ono.... slusam k'o som concrescence - slusam trenutno al vidim po listi da znam sve one pesme i da je dobro sinstrel, aj posalji i meni treklistu Edited December 7, 2009 by marcoman Quote
In The Flesh Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 sinstrel, aj posalji i meni treklistu I meni,nemetal kompilacija je predobra. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 aj salji i meni. ili pejstuj na temi prosto. Quote
Sinstrel Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Vala da znas... Ali princip je princip. Saljem ti. Quote
Supergalactic Lover Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 http://www.multiupload.com/WCVD2ZVCD7 na faksu upload 1MB/s, milina. ima svega na mixu, verovatno se nikome nece svideti ceo, al' to je valjda poenta. Quote
Recommended Posts