Baal Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 trenje, neocekivano mudastiji mixtape. Ocekivao sam vise nekih indie hitova. Nije lose, imamo dve iste pesme na tejpu. Jebi ga, malo je moralo biti drugačije. Inače, žao mi što nisam sad tek napravio mixtape, sad sam tek poslušao nov 30 seconds to mars, stavio bih jednu stvar koja je apsolutni hit. 1 1 Quote
In The Flesh Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 In The Flesh, progtape, uglavnom. Dopada mi se. Wtf je ovaj Panzerballett? Jizue je skroz dobar. Panzerballett-ova Mein Teil mi je vjerovatno najbolja numera na toj kompilaciji (sto ce reci u zadnjih godinu dana). Albumi su im na tu foru,imaju ih 3 za sad. Od Majls Dejvisa do Mešuge. A Jizue imas link na zadnjoj strani teme za linkove sa Avantgarde. Inace,ostalo mi je da preslusam Marcomana,Supergalactic Lovera i Lajnu. Quote
englis Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 odlican ti je mixtape. her name is calla, collapse under the empire, pet slimmers of the year, echoes of yul i solstafir (baci download link na pp pliz) skroz na mestu. crawling sam i sam hteo da stavim doduse, pa na kraju nisam iz nekog razloga. Trudio sam se . Poslao sam ti na pp link... Uzdravlje Quote
mina. Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 je l' bih mogla da dobijem tracklist za Sinstrelov mixtape? (: inace, do sad preslusani Astrallis, KRANG, marcoman, In The Flesh, Simm A))), pony i trenje - svi su bombona! ono sto me je najnaj odusevilo - Caspian, Mono, Children Of Nova i Silversun Pickups su skroz zanimljivi. odusevljenje temom raste. vec vidim sebe kako skidam sve haha. Quote
Baal Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 vec vidim sebe kako skidam sve haha. Skini sve. Quote
azal Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 ipak cu da vas blessujem sa ne rep ne metal mixtejpom veceras. raspolozen sam nesto. Quote
azal Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 http://www.mediafire.com/?0nmontcnyj4 1. Lee Fields & The Expressions - Ladies 2. Mew - Introducing Palace Players 3. Hudson Mohawke - Zoo00om 4. Joker - Digidesign 5. A Place to Bury Strangers - Deadbeat 6. Kayo Dot - Twins Eating Fer De Lance 7. Left Lane Cruiser - Broke Ass Blues 8. Stove Bredsky - Lima Bean 9. Blockhead - Which One of You Jerks Drank My Arnold Palmer 10. Joy Orbison - Wet Look 11. Burial - Fostercare 12. Oceansize - Legal Teens 13. The Mars Volta - With Twilight As My Guide Quote
KRANG Posted December 13, 2009 Author Report Posted December 13, 2009 dobar ti je bio onaj rep, vrtim ga u autu ovih dana dosta.. onaj metal mix ti je sranje, mada od zadnje gojire nije mi se svideo ni jedan metal album tako da je verovatno do mene Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 sta je to burial izbacio u 2009? totalno nisam u toku. Quote
azal Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 ona hyperdub anniversary kompilacija. imao dve pesme tu. @krang - zasu metal, ja ispao neki najgori doomer na svetu, ali vise je do toga da je svaki drugi pravac metala uglavnom skroz u kurcu. Quote
marcoman Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 ja sam izgleda nekako preskocio taj metal mix daj tracklistu da vidim makar Quote
darthmoog Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 I Split onaj sa four tetom je izbacio. Quote
azal Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 ja sam izgleda nekako preskocio taj metal mix daj tracklistu da vidim makar 1. Mastodon – Crack the Skye 2. Baroness – The Blue Record 3. Anaal Nathrakh - In the Constellation of the Black Widow 4. YOB – The Great Cessation 5. Slough Feg – Ape Uprising 6. Devin Townsend Project – Addicted! 7. Kylesa – Static Tensions 8. Every Time I Die – New Junk Aesthetic 9. Cilice – Deranged Headtrip 10. Kellermensch – Kellermensch Honorable Mention: Cloudkicker – The Map is Not the Territory/Portmanteau EPs napravio sam i mixtape. http://www.megaupload.com/?d=83NV930V Mixtape: 1. Every Time I Die - Roman Holiday 2. Anaal Nathrakh - More of Fire Than Blood 3. Cilice - Mental Breakdown 4. Baroness - A Horse Called Golgotha 5. Slough Feg - Simian Manifesto 6. Kylesa - Running Red 7. Mastodon - Crack the Skye 8. Kellermensch - Nothing Left 9. Devin Townsend Project - Numbered! 10. Cloudkicker - God Be With Ye 11. YOB - The Great Cessation Quote
Lunar Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Evo stavio sam moj mixtape na upload, bice gotov do sutra ujutru, ako ne bude bilo komplikacija. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 u picku materinu, ladno sam zaboravio blueneck i cloudkicker da stavim. bas sad skidam lazin metal, poznate su mi skoro sve stvari, totalan respect sto si se setio yob-a. Quote
Lunar Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 (edited) Evo uploadovao sam mixtape. Ovo je prvi od dva, drugi bi trebao da ima malo manje metala, ali bice isto sarenolik kao ovaj. Edited December 14, 2009 by Lunar Quote
Sinstrel Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Sinstrel Mixtape H20N09.rar Uploaded 12/06/2009 | 99.08 MB | 103 Downloads Ql. Thnx! Quote
Supergalactic Lover Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 napravio si publicitet sa tim sto nisi postavio tracklist nego teras ljude da te mole. aj posalji mi na pp ili ga jednostavno okaci ovde. Quote
Supergalactic Lover Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 fo real? i jos mi reci da si ozbiljno shvatio post? Quote
Recommended Posts