Goxy Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 ok,nisam ocekivao da se vrate na puteve stare slave,ali opet su se obrukali.ocajno po skoro svim stavkama,ajd vokal i nije los.ne znam da li bi se od svih rifova mogla sklepati jedna pristojna pesma. i sam omot je dovoljno smece. Quote
Grobodan Posted February 25, 2015 Author Report Posted February 25, 2015 Isto kao na ND temi, ima li na tim vašim soulseekovima bonus pesma sa novog Candles - Burn Again? Kapiram da je neka obrada stare pesme Candles, iako mi se album nije svideo zanima me da čujem. Quote
Kumodraski Vo Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Zasto ne skines soulseek jebeni brt svi kultovi su tamo, malopre nadjoh neki Wschod, rastura bend a nema nigde ovako. Quote
Demon Seed Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 A koju tehniku primenjuješ u kopanju Wschódova? Quote
Demon Seed Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Postoji jedna pećina stroga Quote
Haos sam ja Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Izasla dva singla sa novog albuma. Ovaj mi je bolji. 1 Quote
Grobodan Posted April 26, 2018 Author Report Posted April 26, 2018 Okej nije kao prošli koji je baš bio za ekspres zaborav, ima dobrih pesama posebno pri početku ali onda zapadne tokom albuma u dosadu. Greota dobrog omota ali kad se sve podvuče ovaj reunion njihov nije skoro ništa dobro doneo albumski (srećan sam što sam ih video uživo doduše, iako su me razočarali jer su se napanjili kao manijaci). Sve u svemu pre breakup materijal zauvek. Quote
Talvi Posted January 16, 2021 Report Posted January 16, 2021 https://lambgoat.com/news/33770/The-Crown-announce-new-album-debut-first-single Quote
Talvi Posted September 3, 2021 Report Posted September 3, 2021 (edited) da dignem malo temu jer ovaj aktuelni album bogami šamara za sve novce, naročito u pesmama gde ubace u punu brzinu i samo pumpaj. možda sam se i ja malo uželeo ovakvog zvuka a The Crown me uvek podsete na srednjoškolsko loženje na ovaj fazon, ali vala me radi ovo svaka čast Edited September 3, 2021 by Talvi Quote
Najtmerinjo Najgori Posted August 28 Report Posted August 28 Ufff kako ovo obecava da bude dobar album!!!! Quote
HellAwaits Posted August 29 Report Posted August 29 (edited) Sve bi bilo na mestu da nije generičke produkcije. Pesma puca, šteta. Edited August 29 by HellAwaits Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 11 Report Posted October 11 Izasao album. Energija sabija na svakom koraku. Quote
Grobodan Posted October 17 Author Report Posted October 17 Meni ovaj negde na nivou prethodnika, što je bolje od ona dva povratnička koji su podbacili ali svakako slavni dani su daleko iza njih. Najbolji momenti su naravno kad kecaju iz sve snage, nije mi jasno što toliko insistiraju na mid tempo momentima koji im oduzimaju čar. Props za Deicide citat na Churchburner. Quote
vudun Posted October 17 Report Posted October 17 5 hours ago, Grobodan said: Najbolji momenti su naravno kad kecaju iz sve snage Hefestovski.... Quote
Recommended Posts