truliandedzombileš! Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 (edited) nulta decenija? Edited September 30, 2011 by truliandedzombileš! Quote
Јарослав Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Гасите више тему. Прошла одавно нулта деценија. А и онако она ни не постоји. Quote
lemmy sixx Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Metalika je bolja od Megadeta. 3 3 Quote
Bata Trokrilni Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 nulta decenija? A šta je? http://www.youtube.com/watch?v=TzKfiYGIPkY 1 Quote
lemmy sixx Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Слејер је бољи од оба. Naravno. А Мејдени? Mejdeni su engleska distorzirana verzija Lokice. Quote
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Гасите више тему. Прошла одавно нулта деценија. А и онако она ни не постоји. Koliko si mudriji bio na ćirilici Mejdeni su engleska distorzirana verzija Lokice. TAKO JE! Rek'o da ne otvaram novu temu, gledam nešto With Burning Tongues, i pade mi na pamet, je l' se seća neko najboljih black metal albuma 2009? Wormwood, Maranatha, Gin, Drudkh - Microcosmos, BAN - Memoria Vetusta II, Absu, Beherit, Krallice, Ruins of Beverast, Katharsis, Arckanum, Merrimack od poznatijih... With Burning Tongues bolji od svega toga, rame uz rame sa Gin Quote
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 (edited) Opušteno, i njima i Drudkhu radi omote gospodin Gorgorot, on će da posluži kao predstavnik, već ima na spisku dovoljno ukrajinskih folk uticaja. Aj još neki 2009. kult, al' ne da bude mediokritet, daj nešto 9+. (ili za tvoj strogi rym kriterijum 8+ ) Gledam reviewove za taj album, i svi dali 90+, al' nešto mi se čini da najbolje razumem ovog lika (dao 50%): So after listening to some other albums in black metal (specifically the new Leviathan record) I got excited and decided to be adventurous. I took a chance and turned on this Nokturnal Mortum record. The band does a very sugary, very power metal-esque style of music, seemingly a mix of viking era Bathory and... Helloween. :haha: Edited January 2, 2016 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Ma kakav omot vidi ga sto se izvlaci sto ga je zaboravio.. Od ostalih Teitanblood, Nuclearhammer, Anaal, KPN.. 1 Quote
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Nisam ga zaboravio nego me boli kurac za Nokturnal Mortum, a gospodin Gorgorot je super lik. E jes, Peste Noire sam narezao. Slušam na stubu, pa sam skontao da mi dosadno da režem celu diskografiju nekog benda na disk, nego malo da prošaram, pa reko ae da narežem neki 2009. disk. Teitanblood i Anaal sam zaboravio, a Nuclearhammer nisam ni slušao... A nešto me ni ne privlači ime Više volim NUKLEARNI NOŽ!1111 Quote
kuruz Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 gledam onu svoju listu od pre 6 godina nije se promenilo ništa, samo bih dodao još gomilu toga svi izdržali test vremena! Quote
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Narezah na kraju Ascension, BAN, Cobalt, Drudkh (više da ne šiba sve vreme centrifuga nego zato što ih volim nešto specijalno), Peste Noire i Funeral Mist (koji bih sada rado menjao za Teitanblood ili AN)... gledam onu svoju listu od pre 6 godina nije se promenilo ništa, samo bih dodao još gomilu toga svi izdržali test vremena! Dobro je da si slušao kvalitetnu muziku i dok si navijao za Zvezdu Quote
kuruz Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 nedelju dana pre sastavljanja te liste su mi oko glave letele baklje i noževi onaj derbi kad je Kleo dao za 1:2 divni dani Quote
Lou Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Lele, šta si zaboravio. Hajde, misli malo. Quote
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Šta sam ja zaboravio? A da je black metal? Quote
Lou Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Hajde na hintove, odgovaram sa "da" i "ne". Quote
HUMAN Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Demone kad već pominješ 2009. bilo mnogo dobrih DM albuma, zapravo to je (po meni)poslednja baš dobra godina za dm! Evo nekih... Nile - TWTGD Napalm D.- Time Waits... Man Must Die - No Tolerance for Imperfection Vader - Necropolis Asphyx - Death... tBW Demonical - Hellsworn Cannibal C.- Envisceration Plague Pestilence - Resurrection Macabre Behemoth - Evangelion Suffocation - Blood Oath Obscura - Cosmogenesis Quote
Lou Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Nemoj da mu daješ ideje, vidiš da se sigramo. Quote
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Haha Da li je to Behemoth - Evangelion? Njega nisam pominjao jer mi je među slabijim Behemoth albumima. Mada je verovatno bolji od nekoliko koje sam pomenuo, al' nije mi zanimljivo da ga režem da ga slušam xD Al' najmanje sam ga i slušao, možda bih mogao opet. Quote
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Nisam video Humanov post pre nego što sam napisao... Inače Humane, meni je Vader - Necropolis bezveze album, a Resurrection Macabre mi je baš loš xD Ne. Ao, znam šta je Najbolji album na spisku :D 1 Quote
HUMAN Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Pa ne dajem mu ideje, mislim da on treba da pogodi neki Black, a ne DM album(behemoth je nešta izmedju) Demone, Necropolis rastura no compromise old skul detčina, meni bolji od onih behemoth pokušaja sa predhodnih par albuma(impresions, beast) Povratnički Pestilence mi je sasvim ok, ima smaračkih pesama, ali ima i dosta dobrih, sledeća dva albuma su zaista smeće! Quote
Recommended Posts