L.U.C. Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 hmmm............odskora annihilator-sounds good to me..... iiiii..........megadteh-trust......mada zaista mi nije jasno sto niko ne gotivi taj album......dobro skoro niko:) Quote
AGGRESSOR55 Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 I meni se svidjaju svi 'deth albumi. pa i Cryptic Writings Quote
LazaGNR Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 METALLICA - "Fade To Black" (iako je "Ride The Lightning" bio vise u speed nego u thrash fazonu) TESTAMENT - "Return To Serenity" ANNIHILATOR - "Phoenix Rising" Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 ko je josh chuo za speed metal baladu Quote
LazaGNR Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 (edited) Ne vidim sta je tu smesno.Jel' neko spominj'o speed metal baladu? Next time read more carefully Edited December 19, 2004 by LazaGNR Quote
Imenjak Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 I meni se svidjaju svi 'deth albumi. pa i Cryptic Writings naravno!!! balada sa jutanazije...... A Tout Le Monde.... Quote
Гера Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 (edited) METALLICA - "Fade To Black" (iako je "Ride The Lightning" bio vise u speed nego u thrash fazonu) metallica ti je na kill 'em all-u bila u speed metal fazonu, cak mislim da su oni i zacetnici tog pravca, a na ride-u su u thrash metal fazonu, mada na momente ima i speed-a! FADE TO BLACK definitivno ne spada u speed metal! Edited December 19, 2004 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Metallica nikada nije bila speed. Quote
LazaGNR Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 (edited) Metallica nikada nije bila speed. A u koji bi muzicki pravac svrstao "Kill 'Em All"? Pitajte neku stariju ekipu decice... By the way,"Fade To Black" jeste vise u thrash fazonu,iako je taj album vecim delom u speed fazonu...Samo SLEPCI i nepismeni ljudi mogu protumaciti da sam hteo reci da je "Fade To Black" u speed fazonu . Edited December 19, 2004 by LazaGNR Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 A u koji bi muzicki pravac svrstao "Kill 'Em All"? Thrash Metal i album se zove "Ride the Lightning", ne "Fade To Black" Poz Quote
kuruz Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Pa nije on ni rekao da se album zove Fade to Black. Quote
Imenjak Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 ma koji bre metallica speed..... to je u najbolju ruku thrash! Quote
LazaGNR Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 (edited) Thrash Metal i album se zove "Ride the Lightning", ne "Fade To Black" 1. Daj,bre,cuce te neko,smejace ti se ljudi (pogotovo oni stariji koji slusaju Metallica-u jos od 80-ih).To je speed bre...A da mi otvorimo novu temu (tj. glasanje) dal' je "Kill 'Em All" speed ili thrash ? 2. Ti mora da si glup kol'ko i slep - ja nikad nisam mislio (a kamoli,boze me sacuvaj,rekao ili napisao) da je "Fade To Black" album Metallica-e Pozdrav... I,kao sto rekoh,next time read more carefully... P.S.-A i spamujemo ovu temu...bolje da se prebacimo na temu Metallica,pa da tamo raspravimo... Edited December 19, 2004 by LazaGNR Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 1. Daj,bre,cuce te neko,smejace ti se ljudi (pogotovo oni stariji koji slusaju Metallica-u jos od 80-ih).To je speed bre...A da mi otvorimo novu temu (tj. glasanje) dal' je "Kill 'Em All" speed ili thrash ? 2. Ti mora da si glup kol'ko i slep - ja nikad nisam mislio (a kamoli,boze me sacuvaj,rekao ili napisao) da je "Fade To Black" album Metallica-e Pozdrav... I,kao sto rekoh,next time read more carefully... P.S.-A i spamujemo ovu temu...bolje da se prebacimo na temu Metallica,pa da tamo raspravimo... A dobro..nisi rekao za FTB da je album..pogreshno chitanje Ali uporedi Metallicu i neki CHIST Speed Metal bend..pa vidi. Odlushaj malo prva dva Agent Steela npr. Metallica ne biti speed. Never. Quote
kuruz Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 P.S.-A i spamujemo ovu temu... Ma shta te briga,nabijaj postove choveche! Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Da li je Metalika spid ili tresh. Quote
vudun Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Kako god, St.Anger je zacece jednog kvalitetnog spid metala Quote
kuruz Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 A to je potpuno nov pravac u metalu Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 A to je potpuno nov pravac u metalu samo se ti smej.... videces za koju godinu... kada se rode novi Anger bendovi! Quote
Recommended Posts