THE WIZARD Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 a criminaly insane za budjenje matoraca???? Quote
THE WIZARD Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 kako sam ja duhovit!! sebi se smejem!!! Quote
SRLE Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Metal Church-Watch the children pray Metallica-Nothing else matters Megadeth-Trust (Meni je balada a vi kako hocete) Quote
Valkyrie Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Meni je The ballad (testament) dosta loša, mada mi je bend među omiljenima. Ideja balade mi ne ide sa thrash metalom... svi ti pokušaji da se napravi nešto puno emocija i gluposti, jedina dobra balada koja mi je pala na pamet je Promises - Megadeth, a loših ima dovoljno... previše. Ali NAJGORA mi je Innocent Eyes - Annihilator! Valjda je dirljiva i puna emocija i ko zna čega još ali tekst i tema uopšte - . Kad smo zaljubljeni... ... Kreator - Black Sunrise? Quote
Angelystor Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 "Ideja balade mi ne ide sa thrash metalom... " o kako se slazemo Quote
MegaDex Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Megadeth - Tout le Monde Metallica - One,Sanitarium,Fade to black Pantera - Cemetary Gates Quote
WoI Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 "Ideja balade mi ne ide sa thrash metalom... " o kako se slazemo i ja moram da se prikljucim vasem slaganju Ali abs kad ima topic onda glasam za Overkill - The years Of Decay Quote
StarbreakeR Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 (edited) Ideja balade mi ne ide sa thrash metalom... svi ti pokušaji da se napravi nešto puno emocija i gluposti, Ou jea...ovo je nesto najpametnije sto sam procitao na celom forumu...prikljucujem se klubu slaganja Kreator - Black Sunrise Ou jea...taman sam hteo to da napisem I dodao bih od Annihilatora Wind...bas je kul iako je od ne tako kul albuma... Edited May 13, 2006 by StarbreakeR Quote
Valkyrie Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ou jea...ovo je nesto najpametnije sto sam procitao na celom forumu...prikljucujem se klubu slaganja Kreator - Black Sunrise Ou jea...taman sam hteo to da napisem I dodao bih od Annihilatora Wind...bas je kul iako je od ne tako kul albuma... mislim, ou jea, šta više reći Quote
*nitro* Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 metallica - fade to black, one pantera - cemetary gates machine head - descend the shades of night Quote
Valkyrie Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Pade mi na pamet sad da Venom ima par balada. Kada izuzmemo da ih pevaju kurvama i da osećanja nisu posebno, hm, nežna Poisoned, One night with you and you've got me, Poisoned, Making love with the devils daughter, Poisoned, One night with you and you've got me, Poisoned, That dirty little bitch has got me, Poisoned Quote
Mega_Deda Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Nisam citao postove, odma ulecem: Annihilator - Wind Kreator - Chosen Few Megadeth - A Tout Le Mond Metallica - Fade to black Testament - The Ritual Quote
MegaDex Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Nema vze ne odstupas mnogo od vecine...jbga sta ces Quote
Patheren od Bosne Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Metallica-Fade To Black Megadeth-Trust Quote
shtuckensyglieben Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Harizmonic-"You die,I Cry" Low Kick-"Lick Fire" 3 times dead-"Around this corner" Rebeldist-"Thrash is all around me" Slaze li se neko? Quote
Mega_Deda Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Izvini, ali ja u zivotu nisam cuo za te bendove, tako da ne mogu da komentarisem. Quote
FreaK_ Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 zar se nikom ne svidja Metallica- hero of the day.....ili turn the page ???? na kazem da su pomenute lose....nego.... Quote
Jabba the Hutt Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Ne znam, po meni bend koji ima balade nemoze da bude thrash metal, to je muzika koja uvek pici u brzom ili srednjem ritmu... Quote
Recommended Posts