Гласник смрти Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 (edited) zar se nikom ne svidja Metallica- hero of the day.....ili turn the page ???? na kazem da su pomenute lose....nego.... Па тема је најбоља thrash metal балада. Edited June 24, 2006 by Гласник смрти Quote
Mega_Deda Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Ne znam, po meni bend koji ima balade nemoze da bude thrash metal, to je muzika koja uvek pici u brzom ili srednjem ritmu... Ti oces da kazes da recimo Tankard ili Kreator nisu thrash? Bas je fora u tome da napravis pesmu punu emocija, koja ce i dalje imati muda! Quote
Valkyrie Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Pa kod većine tih pesama, bend izgubi muda negde usput npr Innocent Eyes. Retke balade imaju muda, većina njih kojih sada mogu da se setim su ljigave i nemoguće ih je slušati. Ako je balada malo širi pojam - Venom (Poison), Kreator (Black Sunrise, Golden Age), Destruction (The damned, reject emotions) Quote
StarbreakeR Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Retko koji thrash band ume da napravi baldadu da ta balada bude Thrash... Quote
Mega_Deda Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Recimo, po meni je Wind od annihilatora vrh pesma, a balada je, pa vi to kapirajte kako hocete... Quote
StarbreakeR Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Recimo, po meni je Wind od annihilatora vrh pesma, a balada je, pa vi to kapirajte kako hocete... Slazem se za Wind...rekao sam retko koji... Quote
Mephistophilus Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 hm..definitivno fade to black... :jea: Quote
Wise Owl Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ja dozivljavam Panterinu Cemetery Gates kao trash baladu... Quote
Wise Owl Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 U jebote, al' si opak. Hvala sto si me prosvetlio/la. Quote
Kali Agna Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 ima toliko dobrih balada iced earth-a da stvarno ne znam za koju da se odlucim Quote
Josip Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 kad kazesh thrashmetalbalada, ja pomislim Fade To Black. Eto. Quote
Valkyrie Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Kreator ima sjajne thrash balade... i ima ih dosta... Everlasting flame nije baš najbolja, ali ukusi su različiti Fade to black jeste od thrash benda (tada je bio...) ali nekako sama nije thrash... a i jedna je od najboljih pesama ikada napisanih, znači nekoliko liga iznad ovoga o čemu sad pričamo Quote
Lucio Holocausto Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 ne postoji najbolja balada jer su ukusi razliciti i ovake teme su tupave... ali za sebe licno bih izdvojio Megadethovu "In my Darkest Hour" kao jednu od najdrazih u paketu sa "Fade to Black"... Quote
Lalena Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Testament-Return to Serenity Metal Church-Kiss for the dead Quote
niking Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Machine Head - Descend The Shades Of Night Quote
krchulj Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Machine Head - Descend The Shades Of Night Sad si najeb'o . Pa zar ti ne znash da MachineHead nije thrash? Kad smo vecj kod MachineHead balada... I'm your god now Quote
Radnaskela Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 ali za sebe licno bih izdvojio Megadethovu "In my Darkest Hour" kao jednu od najdrazih u paketu sa "Fade to Black"... prvo in my darkest hour nije balada. jeste sporija i blaža ali realno nije balada. ja naravno ne pljujem tu pesmu, obožavam je. a sada, ja ne mogu da kažem koja je meni najbolja balada jer ima toliko dobrih balada da stvarno ne mogu da kažem koja je najbolja. ali definitivno, jedan od najboljih je the legacy tačka. Quote
Hrym Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Zar je thrashu potrebna i jedna balada??? Quote
Recommended Posts