RNA Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 Ne znam da li sam ovo već rekao, ali jedna balada koja mi se mngo sviđa, ne znam ni sam zbog čega, je Crimson Glory - "Lonely". To je baš prava balada sa sve ljubavnim tekstom i svim što ide uz to. Valjda me je opčinio zvuk gitara. Kao da sam znao da to nije reprezentativan primerak rada ovog čudnog i čudesnog benda. Nije thrash metal, ali je metal. Quote
DragonHeart Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 Astronomy i tuesday`s gone i nisu njihove pesme. Astronomy je pjesma benda BLUE OYSTER CULT. Quote
Hamsun Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 A Tuesday`s gone je pjesma Lynard Skynard Band-a R.I.P :ne: :ne: :ne: Quote
Ianna Posted October 10, 2002 Report Posted October 10, 2002 Nisam spomenula Hollow, Pantera i The Years Of Decay, Overkill. Quote
RNA Posted October 11, 2002 Report Posted October 11, 2002 Ako ćemo već Panteru, sviđa mi se njihova obrada od Black Sabbath - "Planet Caravan". Baš je onako fina, lagana pesmica. Ili Nuclear Assault obrada od Led Zeppelin - "Good Times, Bad Times". Quote
HammerFall Posted October 11, 2002 Report Posted October 11, 2002 naravno One, Fade to black, unforgiven II Quote
RNA Posted November 4, 2002 Report Posted November 4, 2002 Sa prve dve mogu da se složim, ali je poslednja skrnavljenje originalne verzije pesme. Očajna je! Mogu da predložim još jednu baladu - Crimson Glory "Paintede Skies"! Sjajna pesma sa albuma "Transcendence". Quote
Ancient Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 belive the world, j ll unlock my door and pass the cemetery gate... Quote
~Johnny The Slayer~ Posted November 13, 2002 Author Report Posted November 13, 2002 Ne znam, meni je bolje: Hold my breath as I wish for death, Oh, please, God wake me!!! Quote
Ancient Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 e da ,naravno ...cut this life off from me...i spot je bas dobar a: Quote
blondie Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 Upravo slusam Promises od Megadeth... I odgovorno tvrdim da je jedna od najjacih balada, mada ne zvuci bas thrasherski... Quote
GOTZE Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 TestaAmenT-Legacy "NUFF SAID GOTTTTTTTTT ZEEEEEEEE!!! PLAVUSE SU PONEKAD BAS OGRANICENE!! Quote
blondie Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 TestaAmenT-Legacy "NUFF SAID GOTTTTTTTTT ZEEEEEEEE!!! PLAVUSE SU PONEKAD BAS OGRANICENE!! I ne samo da su ogranicene, nego su jos i glupe i plave. Cim zinu izvale neku glupost. Na srecu, nisu jedine... Ima ih jos takvih pogotovo na ovoj temi. I ovom forumu... I da... Brate, znas kako kazu... Duga kosa, kratka pamet. A kad si se ti bijase posljednji put shishao? I kad pomenu Testament, jaca je (po meni `vako plavoj) Return To Serenity. Quote
Slaughterer Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 Meni je mnogo jaka Sabbat - Advent Of Insanity .... ma ceo album je zakon I naravno Testament - Return To Serenity Quote
GOTZE Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 TestaAmenT-Legacy "NUFF SAID GOTTTTTTTTT ZEEEEEEEE!!! PLAVUSE SU PONEKAD BAS OGRANICENE!! I ne samo da su ogranicene, nego su jos i glupe i plave. Cim zinu izvale neku glupost. Na srecu, nisu jedine... Ima ih jos takvih pogotovo na ovoj temi. I ovom forumu... I da... Brate, znas kako kazu... Duga kosa, kratka pamet. A kad si se ti bijase posljednji put shishao? I kad pomenu Testament, jaca je (po meni `vako plavoj BEZ SKOLNIKA NE RACUNAM TESTAMENT ZA OZBILJNO-LJUTITE SE KOLKO HOCETE ALONE IN THE DARK ...... Quote
blondie Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 TestaAmenT-Legacy "NUFF SAID GOTTTTTTTTT ZEEEEEEEE!!! PLAVUSE SU PONEKAD BAS OGRANICENE!! I ne samo da su ogranicene, nego su jos i glupe i plave. Cim zinu izvale neku glupost. Na srecu, nisu jedine... Ima ih jos takvih pogotovo na ovoj temi. I ovom forumu... I da... Brate, znas kako kazu... Duga kosa, kratka pamet. A kad si se ti bijase posljednji put shishao? I kad pomenu Testament, jaca je (po meni `vako plavoj BEZ SKOLNIKA NE RACUNAM TESTAMENT ZA OZBILJNO-LJUTITE SE KOLKO HOCETE ALONE IN THE DARK ...... Sta ima ja da se ljutim... Meni ni u dzep ni iz dzepa... A ovo nije tema Testament, vec najbolja thrash metal balada... Bas me briga ko je uradio ako je dobra pjesma... Quote
GOTZE Posted November 17, 2002 Report Posted November 17, 2002 POTPUNO SI U PRAVU EVO BAS SLUSAM NA RADIJU JEDNU ODLICNU BALADU OD SINANA SAKICA. MNOGI KAZU DA JE ON TOTALNI THRASH,ALI NARAVNO TEBE JE BAS BRIGA-VAZNO DA JE DOBRA BALADA! I NARAVNO-POSTO JE SLUSAS NA RADIJU-NE MORAS KUPOVATI KASETU TAKO DA- TEBI NI IZ DZEPA NI U DZEP Quote
RNA Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 POTPUNO SI U PRAVU EVO BAS SLUSAM NA RADIJU JEDNU ODLICNU BALADU OD SINANA SAKICA. MNOGI KAZU DA JE ON TOTALNI THRASH,ALI NARAVNO TEBE JE BAS BRIGA-VAZNO DA JE DOBRA BALADA! Možda za Sinana kažu da je totalni trash, teško da je thrash, a to ipak nisu iste stvari. Quote
GOTZE Posted November 18, 2002 Report Posted November 18, 2002 POTPUNO SI U PRAVU EVO BAS SLUSAM NA RADIJU JEDNU ODLICNU BALADU OD SINANA SAKICA. MNOGI KAZU DA JE ON TOTALNI THRASH,ALI NARAVNO TEBE JE BAS BRIGA-VAZNO DA JE DOBRA BALADA! Možda za Sinana kažu da je totalni trash, teško da je thrash, a to ipak nisu iste stvari. EVO TIPICNOG PAMETNJAKOVICA KOME JE SMISAO ZIVOTA DA OLAJAVA I CINKARI DRUGOVE UMESTO DA ZASUCE RUKAVE I OBAVI POS'O :ne: :ne: :ne: KAPIRAM DA JE U OSNOVNOJ SKOLI SVAKOG DANA KUPOVAU UCITELJICI JABUKU DA JOJ SE USLIHTA I VIKAO NA CASU-"Uciteljice,Marko se gadja sa kredoom"- Razmazeno deriste!! PS Sinan je navjeci thrash!! Quote
Invictus Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 A, GOTZE je stvarno najludja njuska na yumetalu. a: Quote
blondie Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 POTPUNO SI U PRAVU EVO BAS SLUSAM NA RADIJU JEDNU ODLICNU BALADU OD SINANA SAKICA. MNOGI KAZU DA JE ON TOTALNI THRASH,ALI NARAVNO TEBE JE BAS BRIGA-VAZNO DA JE DOBRA BALADA! I NARAVNO-POSTO JE SLUSAS NA RADIJU-NE MORAS KUPOVATI KASETU TAKO DA- TEBI NI IZ DZEPA NI U DZEP Kad nemas sta da kazes onda seri da ti se drugi bajagi smiju... a: Quote
blondie Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 KAPIRAM DA JE U OSNOVNOJ SKOLI SVAKOG DANA KUPOVAU UCITELJICI JABUKU DA JOJ SE USLIHTA I VIKAO NA CASU-"Uciteljice' date='Marko se gadja sa kredoom"- Razmazeno deriste!! [/quote'] E ova ti je dobra... Ovdje cu da se slozim s tobom... Quote
RNA Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 EVO TIPICNOG PAMETNJAKOVICA KOME JE SMISAO ZIVOTA DA OLAJAVA I CINKARI DRUGOVE UMESTO DA ZASUCE RUKAVE I OBAVI POS'O :ne: :ne: :ne: KAPIRAM DA JE U OSNOVNOJ SKOLI SVAKOG DANA KUPOVAU UCITELJICI JABUKU DA JOJ SE USLIHTA I VIKAO NA CASU-"Uciteljice,Marko se gadja sa kredoom"- Razmazeno deriste!! PS Sinan je navjeci thrash!! Priznajem, u školi sam bio glavna šlihtara. Jednom čak nisam uradio domaći iz matematike! Strašno! Učitaljicama ni nastavnicama nikad nisam ništa kupovao jer je bilo malo onih koje su me volele. Što se cinkarenja tiče, mogu da cinkarim samo tebe! A dali radim posao, prosudite sami iz svega priloženog. Quote
RNA Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 E ova ti je dobra... Ovdje cu da se slozim s tobom... Ko tebe šta pita? Nisi imala prilike ni da me upoznaš kako valja! Quote
blondie Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 E ova ti je dobra... Ovdje cu da se slozim s tobom... Ko tebe šta pita? Nisi imala prilike ni da me upoznaš kako valja! Izvini, a jel` treba da trazim mozda od moderatora foruma dozvolu da nesto kazem ovdje?! :? 8O 8O :? Ako ti nesto nije jasno, imas moj broj telefona... P.S. Ljude kao sto si ti je lako "procitati" na startu... Nema tu neke filozofije... Dobar, fin, posten, kulturan, pouzdan, predvidljiv jednom rjecju... Sve suprotno od onoga sto sam ja... ZNAMO SE - bio je to najjaci izborni slogan... a: Quote
Recommended Posts