blondie Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 misli dobro misli! a ti kume CHUTI!!!! :roll: :roll: Quote
Guest ASIMPTOTA BAJA! Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Ma samo je jedna Return To Serenity -TestAmenT 8) A na ove metalikine balade cu se samo slatko nasmejati.. Quote
Harvester Of Sorrow Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 Sacekaj samo da ti ja izvadim zube Posle ces biti mnogo lepsi pa se smej koliko zelis. Fade to Black,Welcome Home i One su najbolje balade koje sam cuo u zivoti. p.s.Malo sam se zajebao,to i nisu balade samo tako pocinju ali su sve jedno najbolje. Quote
Drummer_girl Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 Metallica:one Metallica:Unforgiven Metallica:Fade to black Metallica:Nothing else matters Metallica:low man's lyrics Metallica:Turn the page(obrada,ali meni lepse zvuci kako to radi Metallica ) Megadeth:Promisses Megadeth:A tout le monde Megadeth:Blood of heroes Megadeth:In my darkest hour(?) Quote
vudun Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Mislim da je korektno gradirati bas ovako ++ 1.Metallica - Fade To Black 2. TestAmenT - The Ballad 3. Annihilator - Phoenix Rising 4.TestAmenT - Legacy 5. Annihilator - Sounds Good To Me Quote
Mr. Smarty Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Megadeth - A Tout le Monde...tacka a: Quote
blondie Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 tako je. zatvaraj temu. pobrojali smo sve sto valja. Quote
Harvester Of Sorrow Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 A tout le monde je zarazna pesma.Ne znam koji mi je kurac slusam samo nju vec cetri dana. Quote
Vlaja Buraz Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 tako je. zatvaraj temu. pobrojali smo sve sto valja. Daj kumo đe žuriš? Ima se još par aduta u rukavu - Anthrax: CATHARSIS Quote
Vlaja Buraz Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 tako je. zatvaraj temu. pobrojali smo sve sto valja. Daj kumo đe žuriš? Ima se još par aduta u rukavu - Anthrax: CATHARSIS Quote
Mr.Torture Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Jeste pomenuli Overkill - The Morning After ? Quote
|Metal Forever| Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 Koje bi to mogla biti, osim, naravno, pesme "One"? A zar je "One" balada? Em je brza, em nema ljubavnu tematiku. Stvarno............... A bas sam primetio da dosta ljudi obozava tu pesmu, i nalazi se na skoro svim kompilacijama metallicinih balada... Daleko je od balade............ Quote
Vic Rattlehead Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Ipak Metallica ima najbolje balade. Quote
Mr.Torture Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Pa dobro, balada ne mora da ima ljubavnu tematiku. A za One je diskutabilno da li je balada, ali ja je ipak svrstavam u iste. Quote
Dimmu Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Meni licno najbolja balada je Fade To Black, a za njom rame uz rame One. hm. interesantno obe su od Metallice Quote
vudun Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 One,Fade to black,Nothing else matters (ma sta vi rekli,pesma je predivna!!!),The ballad... Nothing else Matters je teshko sranje od balade, ali je zato "The Ballad" zakon! Quote
Pile Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Metallica - One Metallica - The Unforgiven Metallica - Nothing Else Matters ps: Maniac jesi li ti normalan?! :? kako mozes da kazes da je Nothing... teshko sranje!?!?! 8O Quote
krchulj Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Jeboteee, kako sam se nalozio na 'trail of tears' od Testamenta. Imam LOW odavno ali tek sam sada provalio koliko je to dobra pesma. trenutno mi je to najbolja balada uopste (ne samo medju thrash baladama) uz Rage - deep in the blackes hole. Quote
vudun Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Ma TestAmenT ima najjače balade, ma najjači bend na svetu... 'The Ballad' zauzima ubedljivo prvo mesto medju thrash baladama, mada, ni Sanitarium od Metalike ne yaostaje tako mnogo. BTW, Megadethove balade osim 'Tout Le Monde', su mi izrazito bljutave. Quote
MEGGY Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 meni su sve thrash baladice lepe . kad bolje razmislim,ne mogu da izaberem jednu . . . svaka je lepa na svoj nacin i svaka nosi neku char u sebi . Quote
Jellybelly Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 1. METALLICA - FADE TO BLACK 2. METALLICA -SANITARIUM 3. METALLICA -ONE 4. MEGADETH - PROMISES 5. MEGADETH - A TOUT LE MONDE 6. METALLICA - NOTHING ELSE MATTERS Quote
Recommended Posts