crusader84 Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Marko? Jun 22 2010 8:00P Arkona in Montenegro Podgorica, Montenegro Hehe, konačno i tamo nešto.
Masha Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Evo, kupila i ja karte, pise broj 199 na njoj,valjda ce nas biti dovoljno da popunimo salu.
truliandedzombileš! Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 da li se ovaj koncert uopšte održava? pošto se livingroom valjda zatvara pre 23.06.?
djuk Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 ne zatvara se skc, vec living room, sad je opet mala sala skc-a.
truliandedzombileš! Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) pa niko nije ni rekao da se SKC zatvara! a ja sam čuo da će u livingroomu biti neki klub čitaoca or smth... Edited May 16, 2010 by Anded zombi lеš!
djuk Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 ako to naprave onda su totalni idijoti. ja sam cuo da ostaje klub, samo nije vise lr.
Gospa na Sivcu Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Ako mi okolnosti dozvole, idem da ih slusam po drugi put Mada mi se ne dopada sto je u maloj sali...
cotoha Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 (edited) ne zatvara se skc, vec living room, sad je opet mala sala skc-a. joj taj living room, skc, knjižare i ostalo, ne zna se više ko koga j.. zatvaraju, otvaraju, pa se presele 5 metara, a i dalje sve isti ćumez. arkonu nikada nisam slušao ali jedva čekam wh %) Edited May 31, 2010 by cotoha
Anglahell Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Карта јуче узета! Долазимо девојка и ја! Узгред, зна ли неко сетлисту отприлике? Нешто као у Порти,у НС-у + пар песама са Гой Роде Гой или шта?
LazaGNR Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Stiglo mi obavestenje na mail da je promenjena lokacija koncerta,samo jos cekam da neko ovde na temi to potvrdi...
Buddha Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 i meni isto. na Akademiji ce biti odrzan koncert, po svemu sudeci.
Brynhildr Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 "Slava! Koncert bendova ARKONA + Wolf's Hunger premesten je u klub AKADEMIJA , Rajiceva 10 - Beograd! Razlog premestanja je zatvaranje kluba SKC!lPlease rasirite info gde god je moguce! Hvala + SLAVA!" Tako reče Rakić, zvanično je.
feyd Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 cenar bg-a, rajićeva br 10. kad ideš od terazija ka kalemegdanu knez mihajlovom, poslednja ul. s leve strane.
behemoth Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=f1nvVNEUg3Q tacno, premesteno je na Akademiju zbog zatvaranja male sale SKCa karte: BG - Akademija (uskoro) NS - Mungos net - [email protected] a objasnjenje o lokaciji iz posta iznad je sasvim adekvatno vidimo se tamo \m/ Edited June 5, 2010 by behemoth
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted June 5, 2010 Author Report Posted June 5, 2010 Klub se nalazi u pesackoj zoni centra Beograda , na kraju Knez M. ulice. www.akademija.net
truliandedzombileš! Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 dobro je već sam mislio da od ovog nema ništa... jedva čekam!
truliandedzombileš! Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 moguća setlista: Pokrovy Nebesnogo Starca Goi, Rode, Goi Ot Serdca K Nebu Po Syroi Zemle Katitsja Kolo Skvoz Tuman Vekov Vyjdu Ja Na Voljushku Arkona Pamiat Solntsevorot Yarilo Kupalets Tuman Yarom Maslenitsa Slavsya Rus Kupala I Kostroma Rus Oy, To Ne Vecher izvinjvam se za dva uzastopna posta - nisam našao edit funkciju -.-
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted June 7, 2010 Author Report Posted June 7, 2010 Ulaznice od sutra u Akademiji! Ostao je mali broj ulaznica za pretprodaju u Mungosu (NS) kao i u Akademij (BG).Kada to prodje sve ostalo se ostavlja za dan koncerta.Cena na ulazu = 1200din. orucivanje putem poste prestaje 15og juna! SLAVA!
vegeta Posted June 13, 2010 Report Posted June 13, 2010 (edited) Setlist: Intro - Сквозь туман веков - По сырой земле - От сердца к небу - Купала и Кострома - Катится Коло - Масленица - Русь - Ой, то не вечер sa nekog festa prosle god Setlist 01. Pokrovy nebesnogo startsa 02. Goi, Rode, Goi! 03. Tropoiu nevedannoi 04. Ot serdca k nebu 05. Yarilo 06. Kupala I Kostroma Attention les yeux pour la setlist! Shrouds of Celestial Sage Slava Kupala!!! From Heart to the Skies Tuman Jarom Oh, My Sorrow, My Anguish The Arrow Gutsulka Long Live Rus'! Kupala and Kostroma Sva Kolo Kolls Entracte – Intervention de Volhv Veleslav Ici, on passe au CD audio 2 Kolymiyka Through the Fog of Ages On the Natural Ground Uprising of Rod Anger of the Ages Ancient Rus' Woven Ages The Black Thickets of War Marena Call of Ancestors Sword Fights Kolyada Black Ravens On Animal Path Maslenitsa As I Come to Free Lands Rus' Oj, to Ne Vecher... Edited June 13, 2010 by vegeta
kate Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 PRODAJEM KARTU ZA KONCERT ARKONE PO NIZOJ CENI OD OFICIJALNE! PRIVATE MESSAGE!
Recommended Posts