Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moze bez problema!

@Nerevar..hvala za info o tuck-u posto se premisljam da idem u rodu a i oni koriste dolby sistem.. a efekat mutnila je izazvan relativno starijim projektorima i socivima.

Posted

Gledah juche u Tucku i film me je blago receno, odushevio.

sto se tehnickog dela tice, istina je da su objekti mutiniji sto su blizhi, bas zato ste mi sad ubacili crv za Kolosej. :D

vredi gledati vishe puta.

pamtice se film, def.

• Downvote 1
Posted

Ja sam Avatar gledao u Tucku i odusevljen sam! Naocari su super, sto ne mogu da kazem za Usce. U Uscu sam gledao G-Force u 3D varijanti i zaista mi se nije svidelo. Naocare su (bar tada) bile toliko tamne, da ono sto je normalno belo vi vidite sivo. Sve preporuke za Tuck :pivopije:

Posted

Drugi put odgledah Avatara,ovaj put u Rodi,u Dolby 3D-u.Vizuelno,bolji 3D efekat mi je bio u Uscu,ali zvuk tri puta bolji u Rodi.U potpunosti sam sada zadovoljen,u svim aspektima.Skidam kapu Kameronu,naterao me da dvaput odgledam isti film u roku od 3 dana...u bioskopu.

Posted

Vizuelno savrsenstvo. Vizuelno ce se filmovi dijeliti na prije i poslije Avatara. Prica je blago receno banalna ali koga je to briga kad one biljke svjetlucaju onako lijepo. Nova era u holivudu je pocela.

Posted

Jest' fino odrađen. :da:

Samo što se ja namučim sa onim 3d-om, bolele me mnogo oči. :haha: Pola filma sam se nervirala, prevod nisam mogla da u'vatim. Onda sam se bađ koncentrisala i koliko-toliko je bilo bolje. Mada i dalje ne kontam toliku oduševljenost 3D-om, al' 'ajde. Sve u svemu, film jeste odlično urađen i definitivno ga treba gledati u bioskopu, a i priča je ok, samo je kraj mogao biti bolji.

Posted

Vizuelno savrsenstvo. Vizuelno ce se filmovi dijeliti na prije i poslije Avatara. Prica je blago receno banalna ali koga je to briga kad one biljke svjetlucaju onako lijepo. Nova era u holivudu je pocela.

Ne. . . Ali, ne....

Posted

Jeb'o Rodu, Ušće je fensi. :rockdevil:

I daju popust na index ;)

Zavisi sta ocekujes od ovog filma. Ja - zabavu, neki filozofiju. Kontam da ce ovi drugi da se smore :mrgreen: