Jump to content

2009.02.24. *SKC Livingroom, Beograd* Mono

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni je ovo totalni smor. Imaju li oni neku brzu stvar?

P.S. Kakav je to koncert gde se cuju ljudi kako pricaju medjusobno? Jesu li svirali ili su pustili da uzivate u tisini?

Edited by HEFEST
  • Downvote 10
Posted

Ne seri Hefeste.

Meni najbolji koncert u Srbiji kada. Zvuk bio odličan (bar tamo gde sam ja bio), od prve sekunde prve pesme do kraja sam se ježio konstantno i izašao sa koncerta sa ogromnim osmehom. I'm happy.

Bio sam iza tebe cini mi se. :bigblue:

Posted

I da, jebem ti sve stvarno, koji su kurac ljudi došli na koncert da bi pričali međusobno?

Srpska posla, mnogo ce jos govana proci i Savom i Dunavom dok se ne skapira takva muzika i osecaj za istom.

Posted

Odlican koncert Mono-a juce.Sve je bilo do jaja samo su neki balvani tupili celo vece i kvarili mi ugodjaj.Osim toga ,savrseno vece i bas me je prijatno iznenadio broj ljudi sinoc,cujem da je bio rasprodat koncert,sto je stvarno do jaja :)

Posted (edited)

nisu mi odobrili komentar slicnog sadrzaja kao moj prethodni post...pih,samo afirmativne komentare objavljuju po obicaju.

Edited by Defunctus
Posted

Ne mogu da raspravljam o tome. Kako ima ljudi koji pricaju na kocertu i misle da je to ok i ljudi kojima to uzasno smeta, tako ima i ljudi koji pushe ko Turci na zatvorenim koncertima i seva im paja za nas kojima to smeta. Cinjenica je da ni jedno ni drugo ne moze da se promeni, ali svako kome nesto smeta ima pravo da izrazi svoje negodovanje.

Posted

PA zato sto su svi tamo dosli zato sto je kul a ne da slushaju atmosferu za film:)

Ne seri.

@El_Karnisero:

Ne seri da si bio iza mene, što se ne javi jebote?

Posted

Jebem mu, trebalo je neko da podvikne tim magarcima koji su trtljali. Nije to koncert Manowar-a pa da urlaju i gađaju se buzdovanima okolo.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sjajan koncert,jedan od najboljih na kojima sam ikada bio.Pricao sam tokom koncerta,ali bilo mi je zabavno.Upoznao sam i basistu benda,Hirohita Kurosavu.Njegova baba mrzi amerikance.Rodjena je u Hirosimi i ima tri sise.

• Upvote 4
  • Downvote 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...